M2b
Fanka BB :)
No to do roboty kochana lepiej zrzucić 2kg jak 30 w dodatku jak lubisz sport to super ja to taka kluska rozlazlaNo u mnie bardzo widać, także wiesz...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to do roboty kochana lepiej zrzucić 2kg jak 30 w dodatku jak lubisz sport to super ja to taka kluska rozlazlaNo u mnie bardzo widać, także wiesz...
Kotek trzymam mocno kciuki !
No nie potrafię
Lubie sport to zdecydowanie zbyt dużo powiedziane [emoji14] jak chodziłam na fitness, to mi się podobało, ale potem zrobiło się zimno i już mi się tak nor chciało, ale trzeba to zmienić jak mamy że znajomymi nad morze jechać, bo wstyd [emoji14] poza tym łatwiej będzie dojść do siebie po ciąży :-)No to do roboty kochana lepiej zrzucić 2kg jak 30 w dodatku jak lubisz sport to super ja to taka kluska rozlazla
Daj nam znać jak beta wyszła :-) trzymaj się i siedź tu z nami, to Ci głupie pomysły z głowy wybijemy :-)Moje kochane ze wzruszenia się popłakałam (albo z hormonów ) dziękuję wam z całego serca za słowa wsparcia.
Powtórzyła betę i czekam na wizytę do mojego ginekologa za tydzień 20.01 dodatkowo czekam na wizytę u internisty po antybiotyk. Teraz będzie się działo co się dziać ma.
CzarnaMadzia u mnie właśnie clo zadziałało i ja również jak i ty mam dobre wspomnienia z tym lekiem.
Ściskam was wszystkie OGROMNĄ mocno ! Macie racje ten facet mnie nie potrzebnie wystraszył!
To prawda. Kilka lat temu chodziłam na silownie/fitness 5 razy w tyg (weekend odpuszczalam na rzecz randek z moim mężem ) ale miałam wtedy koleżankę co się motywowalysmy nawzajem. Potem z mężem zamieszkalismy razem zaczęły się dogadzanki doszły problemy z tarczyca i tak jestem 30 kg cięższa I truuuudno się z tym uporać. Ciężko się wziąć za siebieLubie sport to zdecydowanie zbyt dużo powiedziane [emoji14] jak chodziłam na fitness, to mi się podobało, ale potem zrobiło się zimno i już mi się tak nor chciało, ale trzeba to zmienić jak mamy że znajomymi nad morze jechać, bo wstyd [emoji14] poza tym łatwiej będzie dojść do siebie po ciąży :-)
Super, że jesteś Siwa ;*Cześć))) Pamiętacie mnie jeszcze? witam się po przerwie. Czemu mnie nie było? Bo próbowałam wyluzować czy też odpuścić jak to niektórzy mówią. Czy mi się udało? Nie do końca. Pisać nie pisałam ale wchodziłam przynajmniej raz dziennie żeby zobaczyć komu się udało, tak więc kibicowałam Wam cały czas. Zafasolkowanym staraczkom serdeczne gratulacje. Szczególne dla nimiti i Nessi <3
Co u mnie? A no nic ciekawego. Będąc w Pl zrobiłam badania hormonów. Teoretycznie wszystkie w normie. Dostałam receptę na clo żeby wzmocnić owulację i nakupiłam różnych wspomagaczy. Cału arsenał testów owu i ciążowych, dong quai, zioła ojca Sroki, castagnus, folian z Solgara. Tylko nie wiem od czego zacząć terapię. Czy od następnego cyklu spróbować z ziołami i dongiem, czy może walnąć clo... nie wiem co można łączyć a czego nie i trochę boję sie, żebym sobie nie zaszkodziła. Clo jeszcze nigdy nie brałam.
Achhh stęskniłam się za Wami.
Co jeszcze... Muszę się pochwalić, że pierwszy raz mam jakieś postanowienia noworoczne. Rzuciłam palenie i przeszłam na dietę.
Ten cykl raczej zmarnowany bo przytulanki były tylko 2 razy (nie było jak bo u mnie w domu w Pl żadne drzwi się nie zamykają a łóżka trzeszczą )) a poza tym byliśmy przeziębieni trochę. No nic zobaczymy. Dziś 22 dc.
Ja nie mam powodów do testowania bo nic nie czuje a do okresu jesCze 5 dni więc się nie spóźnia. Chora jestem. Mam katar okropny zapchana jedna dziurka a z drugiej woda i tak na zmianę. Pierwszy raz mam taki katar bez bólu gardła i kaszlu odkrzutsznego. Do tego podwyższona temp. ale tylko z rana ja czuję bo mam przez ten katar taka ciepła głowęDo kobietek ,które teraz będą testować... jak samopoczucie? czujecie jakieś zmiany w organizmie ??? albo macie przeczucie że się udało???
Kochana, ja właśnie sama chodziłam, koleżanka pochodziła przez chwilę i przestała, także dlatego było mi ciężko. Chodziłam do takiego małego klubu, dwie salki tylko, ale atmosfera super, dlatego muszę tam wrócić. Ale tak, jak mówisz, jak z moim nie mieszkałam, to byłam szczuplejsza, w 3 lata przybyło mi 4 kg :-/To prawda. Kilka lat temu chodziłam na silownie/fitness 5 razy w tyg (weekend odpuszczalam na rzecz randek z moim mężem ) ale miałam wtedy koleżankę co się motywowalysmy nawzajem. Potem z mężem zamieszkalismy razem zaczęły się dogadzanki doszły problemy z tarczyca i tak jestem 30 kg cięższa I truuuudno się z tym uporać. Ciężko się wziąć za siebie