reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ehhh, tak to jest z nami babami. Mi się raz na jakiś czas włączyła faza na dzieci, ale po jakimś czasie przechodziło, teraz jak mi się we wrześniu zaczęło i nie przeszło to uznałam, że to znak, że to już czas, ale czy to będzie takie łatwe?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Wypijaj winko :-) ja alkoholu nie lubię, ale widzisz wczoraj sie napiłam na imieniny nie dość, ze po 3lykach byłam juz nawalona to @ powróciła :-)
I po @ zaczynam codziennie chociażby likierek sączyć :-) dobrze, ze znajomi 20 stycznia wpadają to sie wyluzuje :-)

reklama
Hej dziewczyny, brzuch z jednej strony przestal bolec, zaczal z drugiej. W nocy pobolewal caly, myslalam, ze bedzie okres. Wstalam i nic. Wczoraj mialam kupic testy, ale moj TŻ przyjechal po mnie wczesniej po pracy, no i nie moglam sie na nic zdecydowac. Nigdy testu ciazowego nie robilam i nie wiedzialam co wybrac. A co do finansow, to jedna z dziewczyn pytala wczesniej czy nie mysle o in-vitro (jeden jajowod, bez pewnosci, ze jest sprawny) to Wlasnie ze wzgledu na mieszkanie, ktore kupilismy za swoje oszczednosci (z mala pomoca rodzicow), przez najblizszy rok-dwa musielibysmy oszczedzac. Zreszta chcialabym zeby do tego nie doszlo, a poczniemy core metoda naturalna :) przepraszam, ze bez polskich znakow, ale pisze z telefonu, jestem zmeczona i spiaca, chociaz przespalam w nocy jakies 10 godzin... I znowu ziewam

dokładnie - to trudne w przypadku dziewczyn, które mniej piszą albo są od niedawna na forum - jak zauważyłam to więcej było trafionych opisów tych dziewczyn, które są tu często i długo... ale spróbuję - czemu nie, przecież to tylko moje wyobrażenie o Was... Ciebie wyobrażam sobie trochę przekornie jako szczupłą, roześmianą dziewczynę z krótkimi ciemnymi włosami, średniego wzrostu, o dużym zamiłowaniu do nietypowej biżuterii
Z bizuteria trafilas. Wczesniej nawet sama robilam bransoletki i kolczyki, poczucie humoru tez zazwyczaj mnie nie opuszcza bo ogolnie raczej optymistka jestem. Ale poza tym mam 172 wzrostu wlosy proste do ramion kolor ciemny blad i jestem z tych okraglejszych

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, jak to ostatnio któraś z Was określiła, to nasze głowy są co miesiąc w ciąży :p moja też jest mimo, że test pokazuje negatyw :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Moja tak kiedyś w ciąży była ze prawie pawia w Tesco puscilam na nabiale [emoji23] teraz to serio muszę zrobić coś z czasem wolnym, bo przecież znowu będzie to samo. [emoji19]
Wypijaj winko :-) ja alkoholu nie lubię, ale widzisz wczoraj sie napiłam na imieniny nie dość, ze po 3lykach byłam juz nawalona to @ powróciła :-)
I po @ zaczynam codziennie chociażby likierek sączyć :-) dobrze, ze znajomi 20 stycznia wpadają to sie wyluzuje :-)
Co do @... Jak mi się spozniala to po seksie zawsze była następnego dnia, jakby mnie trzeba było przepchac czy co [emoji23] [emoji23]

Co do kredytów i mieszkań, nam się fartnelo, bo rodzice B inwestowali w nieruchomości właśnie, nasze obecne niedawno było wynajmowane [emoji4] a że przyszedł taki moment to oddali je B, bo akurat to żadna moja własność, przeca jestem tylko konkubiną [emoji16] ale tyle lat razem to i mieszkanie też wspólne [emoji6]

Magoo, ale ty masz wyobraźnię dziewczyno! Super! Aż boję się zapytać o mój opis [emoji2]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

No wlasnie, ja tez mam takie fazy i dodatkowo projektuje sobie w glowie cale przyszle zycie i nie moge sie doczekac kiedy sie to spelni. Przez to jeszcze bardziej doluje mnie rzeczywistosc, zwlaszcza praca...

Moja głowa już jeździ wózkiem po osiedlu :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jakoś totalnie nie mam ochoty na alkohol, nie wiem, nie wchodzi mi. W weekend M kupił jakieś piwo, ale zupełnie nie miałam ochoty :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Z bizuteria trafilas. Wczesniej nawet sama robilam bransoletki i kolczyki, poczucie humoru tez zazwyczaj mnie nie opuszcza bo ogolnie raczej optymistka jestem. Ale poza tym mam 172 wzrostu wlosy proste do ramion kolor ciemny blad i jestem z tych okraglejszych

tak jak mówiłam - to tylko zabawa - ale jak widać - pewne cechy ujawniają się mimowolnie i wyłapuje się je również podświadomie... a pewną sugestię daje również nick - w Twoim przypadku zasugerował mi właśnie upodobanie do biżuterii

Moja tak kiedyś w ciąży była ze prawie pawia w Tesco puscilam na nabiale [emoji23] teraz to serio muszę zrobić coś z czasem wolnym, bo przecież znowu będzie to samo. [emoji19]

Co do @... Jak mi się spozniala to po seksie zawsze była następnego dnia, jakby mnie trzeba było przepchac czy co [emoji23] [emoji23]

Co do kredytów i mieszkań, nam się fartnelo, bo rodzice B inwestowali w nieruchomości właśnie, nasze obecne niedawno było wynajmowane [emoji4] a że przyszedł taki moment to oddali je B, bo akurat to żadna moja własność, przeca jestem tylko konkubiną [emoji16] ale tyle lat razem to i mieszkanie też wspólne [emoji6]

Magoo, ale ty masz wyobraźnię dziewczyno! Super! Aż boję się zapytać o mój opis [emoji2]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Windy - Ciebie fizycznie nie potrafiłabym sobie wyobrazić - wydaje mi się, że lubisz zmiany, dlatego często zmieniasz kolor włosów, fryzurę, styl ubierania... ale kojarzysz mi się z lekką ekstrawagancją, taka niewymuszona elegancja, dużo swobody, trochę nieposkromione włosy, ale i dużo dystansu do ludzi - tak jakbys była mało ufna, chroniła siebie i swoje gniazdo.

reklama
Do góry