reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak do rozwiązania...więzadła się rozciągają w ciąży i takie są objawy. Do lekarza idę w poniedziałek.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to tak z dnia na dzień się stało? Kurcze przecież to samiuśki początek :( Trzymaj się dzielnie!

E tam... gdybym go nie zostawiła to dalej dałabym się poniżać, zaniedbywać i gnębić... To, że to trwało tyle lat, świadczy raczej o mojej głupocie... ale w końcu pewnego pięknego dnia zabrałam synka, psa, kota, wszystkie długi i poszłam w diabły. I dałam sobie radę...

Człowiek bardzo długo wierzy, że skoro sam jest dobry to to dobro do niego wróci. Nadzieja ponoć umiera ostatnia. Byłaś bardzo dzielna i odeszłaś w momencie, który uznałaś za najlepszy! Powinnaś być z siebie dumna, że tak sobie dałaś radę i wyszłaś na prostą!

Nimitti, rozumiem jak sie czujesz bo my w tym " kryzysowym miesiącu" gdzie nie było starań bo M się odwidziało to przy jednej kłótni palnął mi tekstem : proszę Boga, żebyś nie była w ciąży! Nawet nie wiesz jak to we mnie uderzyło! A teraz przemyślał wszystko i chce kolejnego dziecka.. twój pewnie tez musi do tego dojrzeć.. ale co przeżyłyśmy to nasze ehh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nimi, ty się kochana baranem nie przejmuj! Ciesz się z tego że masz bąbla, szkoda tylko ze taka atmosfera wokół tego wszystkiego... Ale dzieci się z powietrza nie biorą, najlepiej zwalić wszystko na kobietę, która i tak ma przerąbane. Masz rację, poczekaj na odpowiedni moment, niech zobaczy łaskawca jak to jest! Boże, co się z tymi samcami dzieje, nie do pomyślenia... A ty się ciesz, nastrój udziela się fasolinie, a obie macie być szczęśliwe! Trzymam za was kciuki! [emoji8] [emoji8]

Leeleeth, faktycznie rychlo w czas, może chlopina zaczął panikowac...

Ją wyszłam po żarcie dla mojego piesa, śluz mnie zalał... [emoji15] podwozie jak mokre ze chodzę jak kaczka, gorzej jak będę musiała wyjść znowu na to -17, jeszcze mi się sople na kuciapie porobią [emoji23] [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Hahaha, załóż spodnie narciarskie nie przepuszcza :p

Gabrika wszystkiego najlepszego!

Ente ja biore Vita Miner Prenatal. Tam już jest wszystko i kw. foliowy. Mam po nim też fajne paznokcie :) Kwas foliowy warto brać na 3 mies przed rozpoczęciem starań.

Paraplu piękny ten pierścionek!!!

Nimitii ja myślę że Twoj facet przemyśli i mu sie zrobi głupio. Szkoda że tak zareagował bo chyba żadna z nas by nie chciala takiej reakcji. Niestety po jednym dziecku człowiek już wie co go poniekąd czeka i czasem si ę wlos jeży na plecach na samą myśl, a faceci to już w ogóle wygodne istoty. Myślę że on w glębi serca bardzo chce ale się wystraszyl i chyba faktycznie się nie spodziewal że tak szybko pojdzie :) aczkolwiek nic nie usprawiedliwia takiego zachowania!

Magoo to kcuki zaciskam!!! Może jednak! Ale sie tu u Was dzieje, już mi się podoba! :D

A tak na marginesie to ja już od ginki wróciłam i wieści są takie - na dwoje babka wróżyła. Menopauza jeszcze nie, ale cykle bezowulacyjne niektóre będą - no to to akurat wiedziałam.
Na jajniku zrobiła mi się torbiel - dość spora - ponad 3 cm, prawdopodobnie niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu.
Ale poza tym wszystko ok, żadnych niepokojących zmian. Jeśli ten cykl był owocny to i tak za wcześnie, żeby było coś widać, więc muszę czekać. Ale od następnego cyklu jadę z clo. Zobaczymy. Może pomoże. Co najważniejsze z tego wszystkiego - szansa jest, więc nie tracę nadziei.
Jeżeli zrobił się torbiel to nie boisz się, że po Clo zrobi się kolejny?? Oczywiście życzę żeby nie było kolejnego cyklu:), albo żeby był 40 tygodniowy hehe.

Trochę bez sensu takie założenia, zawsze może wyniknąć jakiś problem, nie można powiedzieć, że na pewno nie będzie problemu z zajściem, czego przykładem jest większość z nas.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Tak właśnie, każdy kto nie miał problemów i się nie starał myśli, że dziecko to jedno pójście do łóżka. A życie pisze różne scenariusze.

Ale to tak z dnia na dzień się stało? Kurcze przecież to samiuśki początek :( Trzymaj się dzielnie!

Człowiek bardzo długo wierzy, że skoro sam jest dobry to to dobro do niego wróci. Nadzieja ponoć umiera ostatnia. Byłaś bardzo dzielna i odeszłaś w momencie, który uznałaś za najlepszy! Powinnaś być z siebie dumna, że tak sobie dałaś radę i wyszłaś na prostą!
Z tego co wyczytałam to właśnie jedne z pierwszych objawów...z dziewczynami też tak miałam.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry