Fidzia 1987
Fanka BB :)
???Ja i mój ukochany mamy spore plany. Z pewnością na jednym dziecku nie poprzestaniemy. Jestem prawie pewna, że nie będziemy mieć kłopotów z tym, aby mieć dzieci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
???Ja i mój ukochany mamy spore plany. Z pewnością na jednym dziecku nie poprzestaniemy. Jestem prawie pewna, że nie będziemy mieć kłopotów z tym, aby mieć dzieci.
Tak do rozwiązania...więzadła się rozciągają w ciąży i takie są objawy. Do lekarza idę w poniedziałek.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
E tam... gdybym go nie zostawiła to dalej dałabym się poniżać, zaniedbywać i gnębić... To, że to trwało tyle lat, świadczy raczej o mojej głupocie... ale w końcu pewnego pięknego dnia zabrałam synka, psa, kota, wszystkie długi i poszłam w diabły. I dałam sobie radę...
Hahaha, załóż spodnie narciarskie nie przepuszczaNimi, ty się kochana baranem nie przejmuj! Ciesz się z tego że masz bąbla, szkoda tylko ze taka atmosfera wokół tego wszystkiego... Ale dzieci się z powietrza nie biorą, najlepiej zwalić wszystko na kobietę, która i tak ma przerąbane. Masz rację, poczekaj na odpowiedni moment, niech zobaczy łaskawca jak to jest! Boże, co się z tymi samcami dzieje, nie do pomyślenia... A ty się ciesz, nastrój udziela się fasolinie, a obie macie być szczęśliwe! Trzymam za was kciuki! [emoji8] [emoji8]
Leeleeth, faktycznie rychlo w czas, może chlopina zaczął panikowac...
Ją wyszłam po żarcie dla mojego piesa, śluz mnie zalał... [emoji15] podwozie jak mokre ze chodzę jak kaczka, gorzej jak będę musiała wyjść znowu na to -17, jeszcze mi się sople na kuciapie porobią [emoji23] [emoji23]
Jeżeli zrobił się torbiel to nie boisz się, że po Clo zrobi się kolejny?? Oczywiście życzę żeby nie było kolejnego cyklu, albo żeby był 40 tygodniowy hehe.A tak na marginesie to ja już od ginki wróciłam i wieści są takie - na dwoje babka wróżyła. Menopauza jeszcze nie, ale cykle bezowulacyjne niektóre będą - no to to akurat wiedziałam.
Na jajniku zrobiła mi się torbiel - dość spora - ponad 3 cm, prawdopodobnie niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu.
Ale poza tym wszystko ok, żadnych niepokojących zmian. Jeśli ten cykl był owocny to i tak za wcześnie, żeby było coś widać, więc muszę czekać. Ale od następnego cyklu jadę z clo. Zobaczymy. Może pomoże. Co najważniejsze z tego wszystkiego - szansa jest, więc nie tracę nadziei.
Tak właśnie, każdy kto nie miał problemów i się nie starał myśli, że dziecko to jedno pójście do łóżka. A życie pisze różne scenariusze.Trochę bez sensu takie założenia, zawsze może wyniknąć jakiś problem, nie można powiedzieć, że na pewno nie będzie problemu z zajściem, czego przykładem jest większość z nas.
Z tego co wyczytałam to właśnie jedne z pierwszych objawów...z dziewczynami też tak miałam.Ale to tak z dnia na dzień się stało? Kurcze przecież to samiuśki początek Trzymaj się dzielnie!
Człowiek bardzo długo wierzy, że skoro sam jest dobry to to dobro do niego wróci. Nadzieja ponoć umiera ostatnia. Byłaś bardzo dzielna i odeszłaś w momencie, który uznałaś za najlepszy! Powinnaś być z siebie dumna, że tak sobie dałaś radę i wyszłaś na prostą!
Windy, w sobotę podejście drugie[emoji16] [emoji110] [emoji110] Kiedy sikasz?
Wow, super. [emoji55]
Trzymam kciukasy kochanaWindy, w sobotę podejście drugie