reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ja za to miałam takie dziwne bóle w randomowych miejscach na ciele, jakby ukłucia- pod pachą, pod żebrami, w udzie .Nigdy tak nie miałam xd
Plus ciągnęły mnie pachwiny i promieniowały az do uda.
ale bóle pod pachą czy żebrem to raczej nie objaw ciąży, tym bardziej, że na początku poziom hormonu bhcg jest niski, a zarodek raczej się nie rozpycha aż pod żebra.

ale bóle pod pachą czy żebrem to raczej nie objaw ciąży, tym bardziej, że na początku poziom hormonu bhcg jest niski, a zarodek raczej się nie rozpycha aż pod żebra.
Dokładnie, nie każda rzecz, która Wam się dzieje dziewczyny to objawy ciąży 😂 Wasz organizm to duzo więcej niż macica i jajniki. Nawet jak Was brzuch boli na początku ciąży to może po prostu się fasoli najadłyście. Nie przypisujmy wszystkiego ciąży bo się można zafiksować

Przypomnij proszę ile jesteś dni po owulacji? 🙈
a i do tego podbolewa mnie dzisiaj brzuch jakbym miała dostać 🐒 a to nie jej czas także ja tymi ,,objawami,, to się już nie sugeruje 😂 przy 1 biochemię miałam cycki jak balony od 4 dni po owu ale to takie że ci mówię , a bolały jak diabli , za 2 razem były faczki cały czas ,dopiero po pozytywnej będzie zaczęły delikatnie boleć i bolaly jeszcze przed dłuższy czas mimo tego że beta już spadła ,także chyba za każdym razem może być inaczej 😂

reklama
Ja piszę to czego doświadczyłam pierwszy raz i akurat wtedy okazało się że były 2 kreski 😋
Każdy organizm reaguje inaczej i oczywiście to mogły nie być wcale objawy ciąży.

Do góry