reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja za to miałam takie dziwne bóle w randomowych miejscach na ciele, jakby ukłucia- pod pachą, pod żebrami, w udzie .Nigdy tak nie miałam xd
Plus ciągnęły mnie pachwiny i promieniowały az do uda.
proszę mi tu nie mówić takich rzeczy bo mnie wiecznie coś kłuje , gdzie ta moja ciąża ? Haha 😅

reklama
Ja za to miałam takie dziwne bóle w randomowych miejscach na ciele, jakby ukłucia- pod pachą, pod żebrami, w udzie .Nigdy tak nie miałam xd
Plus ciągnęły mnie pachwiny i promieniowały az do uda.
ale bóle pod pachą czy żebrem to raczej nie objaw ciąży, tym bardziej, że na początku poziom hormonu bhcg jest niski, a zarodek raczej się nie rozpycha aż pod żebra.

ale bóle pod pachą czy żebrem to raczej nie objaw ciąży, tym bardziej, że na początku poziom hormonu bhcg jest niski, a zarodek raczej się nie rozpycha aż pod żebra.
Dokładnie, nie każda rzecz, która Wam się dzieje dziewczyny to objawy ciąży 😂 Wasz organizm to duzo więcej niż macica i jajniki. Nawet jak Was brzuch boli na początku ciąży to może po prostu się fasoli najadłyście. Nie przypisujmy wszystkiego ciąży bo się można zafiksować

Przypomnij proszę ile jesteś dni po owulacji? 🙈
a i do tego podbolewa mnie dzisiaj brzuch jakbym miała dostać 🐒 a to nie jej czas także ja tymi ,,objawami,, to się już nie sugeruje 😂 przy 1 biochemię miałam cycki jak balony od 4 dni po owu ale to takie że ci mówię , a bolały jak diabli , za 2 razem były faczki cały czas ,dopiero po pozytywnej będzie zaczęły delikatnie boleć i bolaly jeszcze przed dłuższy czas mimo tego że beta już spadła ,także chyba za każdym razem może być inaczej 😂

reklama
Ja piszę to czego doświadczyłam pierwszy raz i akurat wtedy okazało się że były 2 kreski 😋
Każdy organizm reaguje inaczej i oczywiście to mogły nie być wcale objawy ciąży.

Do góry