reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
ależ to musiałby być wielki zarodek, żeby aż pod żebra się rozpychać 😆
Na pewno był wielki, bo czułam go aż pod pachą 😅
A tak poważnie to te pachwiny trochę mnie martwiły, i chyba uspokoję się dopiero jak dowiem się że beta będzie dobrze przyrastać.

Ostatnia edycja:
Ja piszę to czego doświadczyłam pierwszy raz i akurat wtedy okazało się że były 2 kreski 😋
Każdy organizm reaguje inaczej i oczywiście to mogły nie być wcale objawy ciąży.
wiesz moja koleżanka dwa dni przed pozytywnym testem ciążowym, miała pozytywny test na covid i to nie znaczy, że covid był objawem ciąży bo nie :)

Chodzi mi o to, że mamy sporo organów, mięśni, kości i mogą zaboleć bez ciąży i piszę to dlatego, żeby dziewczyny się niepotrzebne nie nakręcały.

wiesz moja koleżanka dwa dni przed pozytywnym testem ciążowym, miała pozytywny test na covid i to nie znaczy, że covid był objawem ciąży bo nie :)

Chodzi mi o to, że mamy sporo organów, mięśni, kości i mogą zaboleć bez ciąży i piszę to dlatego, żeby dziewczyny się niepotrzebne nie nakręcały.
Ok rozumiem 👍 już nie będę pisać swoich objawów w takim razie

reklama
Do góry