reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lepiej zrób jutro, będzie bardziej wyraźna [emoji7]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

To jest z odpowiedzią yes or no [emoji57]
Mówi, ze dzien przed spodziewana miesiączka lub dokładnie w dzien pewność jest 99.9%.
Kosztował 18$ wiec kuzwa lepiej zeby mówił prawde[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
6.37 rano, temp 97.9 czyli jedna z wyższych jakie mialam, siknelam. Czy wy tez widzicie, czy mam zwidy? M poleciał po inny test.
a5454e81994d23a7e7b2f1bd1a9a4595.jpg

Widzę!! Gratulacje!!
A jak to było z twoja temperatura? Malała i teraz urosła czy stała w miejscu i urosła? Bo wiem, że test juz jeden robiłaś i wyszedł negatywny prawda? Który to był wtedy dc?
Ale super dzień dziewczyny!!
Ja padam.. wyszorowałam łazienkę i dwa pokoje, teraz M poszedł mi do piwnicy po ozdoby świąteczne i choinkę [emoji6] moze juz dziś ja ubiorę [emoji3]

Widzę!! Gratulacje!!
A jak to było z twoja temperatura? Malała i teraz urosła czy stała w miejscu i urosła? Bo wiem, że test juz jeden robiłaś i wyszedł negatywny prawda? Który to był wtedy dc?
Ale super dzień dziewczyny!!
Ja padam.. wyszorowałam łazienkę i dwa pokoje, teraz M poszedł mi do piwnicy po ozdoby świąteczne i choinkę [emoji6] moze juz dziś ja ubiorę [emoji3]

Basiu, ja zaczęłam mierzyć temp w połowie cyklu, wydaje mi sie ze mogło być to w dzien owu. Chyba, ze była wczesniej, co jest nawet bardziej prawdopodobne.
12 grudnia mialam leciutkie plamienie- teraz juz chyba moge zakładać ze implantacyjne. Zrobiłam test na drugi dzien chyba. Jestem w takim szoku mimo wszystko,ze nie umiem trzeźwo myśleć.
Tak wyglada ten wykres:

2314c357e5c8260b21dd66971b8661d6.jpg

Myślicie, ze ten 14 grudzień to mógł być spadek implantacyjny temperatury?[emoji848]

Czekam, aż mi sie zachce siku, sprawdzę na tym digital.

Boże Ewelinia, obyś miała rację. Cały czas myślę, że jest Dzidzia i się obroni. Może to tylko trefny test.
Do tego jestem taka chora, że nie mam siły nigdzie jechać - a chyba podświadomie boję się też, że kreski będą blednąć.. Więc jeśli do poniedziałku @ nie zawita to zrobię chyba tą betę. Dzięki, że trzymasz kciuki - doceniam:)

Wszystkie trzymamy!!!

Basiu, ja zaczęłam mierzyć temp w połowie cyklu, wydaje mi sie ze mogło być to w dzien owu. Chyba, ze była wczesniej, co jest nawet bardziej prawdopodobne.
12 grudnia mialam leciutkie plamienie- teraz juz chyba moge zakładać ze implantacyjne. Zrobiłam test na drugi dzien chyba. Jestem w takim szoku mimo wszystko,ze nie umiem trzeźwo myśleć.
Tak wyglada ten wykres:

2314c357e5c8260b21dd66971b8661d6.jpg

Myślicie, ze ten 14 grudzień to mógł być spadek implantacyjny temperatury?[emoji848]

Czekam, aż mi sie zachce siku, sprawdzę na tym digital.

Na to wyglada, że była to implantacja! Dlatego wcześniej nie wyszedł Ci test! I po implantacji zaczęła rosnąć temperaturka ! Extra [emoji7]

Mikaduchna, będzie wsZystko dobrze, zobaczysz! [emoji110]

Cheebay, te elektroniczne czasem nie biorą pod uwagę takiej małej bety. Ale dziewczyny radzą sobie i rozbieraja test na czynniki pierwsze i na pasku często jest kreska. Pamiętaj jakby co [emoji16]
Ale sądzę ze ci walnie napis pregnant jak byk [emoji173]

Kurde, kusicie tymi pozytywami [emoji12] Ale dzisiaj chyba nie będę już robić z entego sikańca... Ech.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Dziewczyny gratuluję zafasolkowanym!!! [emoji173]
Witam nowe staraczki i w ogóle trzymam kciuki za wszystkie kobitki ... oby jak najszybciej osiągnęły swój cel ! ;-)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry