ech, tak jak myślałam u mnie vizir... No ale czego sie tu innego mozna było spodziewac Ale w razie wu test leży obok
Windy, który ty masz dzień? Chyba kobitko za wcześnie ! [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ech, tak jak myślałam u mnie vizir... No ale czego sie tu innego mozna było spodziewac Ale w razie wu test leży obok
Buuu ale moze faktycznie za wczesnie albo nie te siuskiech, tak jak myślałam u mnie vizir... No ale czego sie tu innego mozna było spodziewac Ale w razie wu test leży obok
Jest, jest6.37 rano, temp 97.9 czyli jedna z wyższych jakie mialam, siknelam. Czy wy tez widzicie, czy mam zwidy? M poleciał po inny test.
Oooooo, a może to przez zmianę hormonówA mnie dzisiaj wyszedł okresowy syfek [emoji30] zawsze przed @ jeden wyskakuje na twarzy.. nawet M do mnie podszedł, patrzy i mówi : okres przyjdzie jak nic ! Ehh [emoji30]
U mnie to samo... Syf na brodzie. W dodatku zaczął mi się chyba pms, warczę od samego rana na B. W dodatku omijam lustro bo wyglądam jak g.... Ech kurna. [emoji19]A mnie dzisiaj wyszedł okresowy syfek [emoji30] zawsze przed @ jeden wyskakuje na twarzy.. nawet M do mnie podszedł, patrzy i mówi : okres przyjdzie jak nic ! Ehh [emoji30]
Super wiadomość, gratulacje, kolejna z nas [emoji1] ciekawe co ze mną..6.37 rano, temp 97.9 czyli jedna z wyższych jakie mialam, siknelam. Czy wy tez widzicie, czy mam zwidy? M poleciał po inny test.