reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To dla kogoś kto ma 4 cs to nie może czuć się źle kiedy okazuje się, że nadzieja odchodzi z przyjsciem@ ? Myślę, że forum nie jest akurat miejscem na licytowanie się ilością nieudanych cykli...kazda z nas ma prawo do gorszej chwili i ta co ma 1 cykl i ta co 51.

Tu nie chodziło o licytowanie się kto i ile tylko odwołanie się do tego co powiedziała koleżanka jej - ze coś się słabo straja a jest to dopiero (aż zależy jak spojrzeć ) 4cs . Ciekawi mnie co bym im powiedziała gdyby był to 29cs albo jeszcze więcej ... w tym sensie to było. Proszę o czytanie ze zrozumieniem również postów poprzedzających wtedy będzie wiadomo o co chodzi ... ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja juz mam wózek, Hartan, ale modelu nie pamietam. Odkupilismy od mojego brata, po dwójce moich chrzesniaków. Porządny, fajny, czarny z ekoskóry elementy, fajna torba do tego. Tylko ze czeka na strychu u teściów na jakies maleństwo.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

To ja mam dopiero upatrzony. Zakochana jestem w mima xari [emoji7][emoji7] ale jeszcze nie wpadłam na pomysł kupienia [emoji51] będę się wstrzymać aż do 5msc [emoji51] chociaż moja kumpela śmieje się Żr mnie ze teraz tak mówię a jak tylko zobaczę dwie kreski od razu polecę kupić [emoji23][emoji23]

To ja mam dopiero upatrzony. Zakochana jestem w mima xari [emoji7][emoji7] ale jeszcze nie wpadłam na pomysł kupienia [emoji51] będę się wstrzymać aż do 5msc [emoji51] chociaż moja kumpela śmieje się Żr mnie ze teraz tak mówię a jak tylko zobaczę dwie kreski od razu polecę kupić [emoji23][emoji23]

Az guglowalam bo pierwsze slysze :)

reklama
Boze masakra, ale sam porod dobrze przebiegl?

Dwa miesiące przed czasem, ale synkowi nic nie jest. Dla mnie druga ciąża to wielka trauma była. Już w 12 tc skurcze rzędu 70% na kto, lekarza zmieniałam trzy razy bo chcieli skrobać, potem każde usg to stres mega bo lekarze w kołku stali i deliberowali jakie wady ma dziecko i ile po porodzie przeżyje...
Przeżył, nie ma wad, dzisiaj ma 12 lat, ale wielowodzie pojawia sie za każdym razem wiec i pilnować trzeba, bo i skurcze szybciej występują i ciśnienie sie zmienia...

Do góry