dobra firma, niemieckaA ja juz mam wózek, Hartan, ale modelu nie pamietam. Odkupilismy od mojego brata, po dwójce moich chrzesniaków. Porządny, fajny, czarny z ekoskóry elementy, fajna torba do tego. Tylko ze czeka na strychu u teściów na jakies maleństwo.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
oczekiwanie
Fanka BB :)
I w końcu się doczeka .A ja juz mam wózek, Hartan, ale modelu nie pamietam. Odkupilismy od mojego brata, po dwójce moich chrzesniaków. Porządny, fajny, czarny z ekoskóry elementy, fajna torba do tego. Tylko ze czeka na strychu u teściów na jakies maleństwo.
U nas z wózków pierwszy był bugaboo cameleon. Później spaverowka baby jogger. Kola piankowe, ale byłam mega zadowolona.
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
K auto juz naprawione. Cos z bezpiecznikami sie stalo. Ogromnie sie ciesze!!!!
Moje nadal trup ale zajmiemy sie nim pewnie dopiero po Swietach. Najwazniejsze, ze auto K jest sprawne.
Martus zastanow sie czy na prawde potrzebujesz tych lekow, czy jestes w takim stanie, ze bez nich nie potrafisz funkcjonowac. Jesli uznasz, ze nie jest tak zle to ja bym ich nie brala bo polc roku czekania ze staraniami to duzo.
Za to bardzo goraco polecam terapie, ogromnie mi pomogla i dzieki terapii kwietnia nie biore lekow.
Ale jak juz wspomnialam, wszystko zalezy od Twojego stanu, musisz sama ocenic czy leki sa konieczne.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jako psycholog tez polecę najpierw terapie, a jeśli to nie pomoże to w ostateczności leki. Niestety prawda jest taka ze jak raz zaczniesz brać to będzie Ci trudno żyć bez tego. Poza tym jest coś takiego jak depresja sezonowa wiec dlatego warto rozważyć najpierw terapie. Ja sama się z tym zmagam, w uk to się jeszcze nasiliło bo tu pogoda nierozpieszcza czasami ...
Dariana
Dariana - czemu mi klikasz ''niezbyt mądre'' jak ja tam nic głupiego nie napisałam ? Po co mam Ci oddawać no zmień jak możesz
Ja właśnie zatyrana z pracy wróciłam...kanapkę wsunęłam , kawa stygnie i zaraz do ginekologa do szpitala podjadę jajca oglądać A śluzu dzisiaj od groma :/
Nessi napisz mi tylko kiedy a cofne! od pół godziny szukam i znaleźć nie mogę. Przepraszam Cię bardzo, to nie było specjalnie. Nadrabiam Was na telefonie i musiałam przypadkiem kliknąć...
bugaboo fajny, myslalam o nim, ale cena...to nas przerazilo nawet za uzywkeI w końcu się doczeka .
U nas z wózków pierwszy był bugaboo cameleon. Później spaverowka baby jogger. Kola piankowe, ale byłam mega zadowolona.
Paraplu
I w końcu się doczeka .
Nie przeszkadzalo Ci, ze jest bardzo niski i ten "dostep" do torby?
W Holandii to jakies 80% wszystkich wozkow to bugaboo i sie zastanawiam jak statystycznie najwyzszemu narodowi na swiecie jest wygodnie z tak nisko ustawiona gondola.
Ja mam ledwo 162 i schylanie sie co chwila do dziecka chyba doprowadziloby mnie do szalu
Kamiśka :)
Ty i tak jesteś Naszym najdzielniejszym mistrzuniem Nie jedna z Nas już by zwątpiła a Ty dalej dzielnie walczysz, brawo zuch dziewczyna :*Na razie jeszcze powolutku plamienia, pewnie w nocy sie rozkręci i znowu bede miała rozkminke czy uznać dzisiaj czy jutro za 1 dc...
Boże, jak bym chciała wam moc napisać jutro ze plamienia ustały i @ nie przyszła i na dokładkę test pozytywny ech, marzenia.... wy myślicie ze wariujecie kilka dni przed terminem @, a popatrzcie na mnie jaka żałosna jestem, @ sie juz wita, plamie na czerwono, a wciąż marże o tym ze moze to jeszcze zmyła masakra... i tak co miesiąc....
Lux wejdzie Wam wózek do bagażnika golfa? Wydaje się dosyć spory.
I ja mam wózek wybrany u Nas to maxi cosi mura 4plus albo maxi cosi stella.
mialas tyle wod czy po prostu taka Twoja uroda?
Ja wieolowodzie miałam, w 26 tc wyglądałam niemal jak Ty teraz, jak cesarkę mi robili to lekarz miał nawet gacie mokre jak chlusnęły wody [emoji12]
U mnie niestety ciąże są zawsze trudnym przypadkiem [emoji20]
reklama
NeSSi
Moderatorka
https://www.babyboom.pl/forum/temat/staraczki-2017-zapraszam.79199/page-2541#post-14620967Nessi napisz mi tylko kiedy a cofne! od pół godziny szukam i znaleźć nie mogę. Przepraszam Cię bardzo, to nie było specjalnie. Nadrabiam Was na telefonie i musiałam przypadkiem kliknąć...
Ja mam już 3 na minusie z przypadku właśnie Tylko kurde w ciążę nie mogę z przypadku zajść