reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To dla kogoś kto ma 4 cs to nie może czuć się źle kiedy okazuje się, że nadzieja odchodzi z przyjsciem@ ? Myślę, że forum nie jest akurat miejscem na licytowanie się ilością nieudanych cykli...kazda z nas ma prawo do gorszej chwili i ta co ma 1 cykl i ta co 51.

Tu nie chodziło o licytowanie się kto i ile tylko odwołanie się do tego co powiedziała koleżanka jej - ze coś się słabo straja a jest to dopiero (aż zależy jak spojrzeć ) 4cs . Ciekawi mnie co bym im powiedziała gdyby był to 29cs albo jeszcze więcej ... w tym sensie to było. Proszę o czytanie ze zrozumieniem również postów poprzedzających wtedy będzie wiadomo o co chodzi ... ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja juz mam wózek, Hartan, ale modelu nie pamietam. Odkupilismy od mojego brata, po dwójce moich chrzesniaków. Porządny, fajny, czarny z ekoskóry elementy, fajna torba do tego. Tylko ze czeka na strychu u teściów na jakies maleństwo.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

To ja mam dopiero upatrzony. Zakochana jestem w mima xari [emoji7][emoji7] ale jeszcze nie wpadłam na pomysł kupienia [emoji51] będę się wstrzymać aż do 5msc [emoji51] chociaż moja kumpela śmieje się Żr mnie ze teraz tak mówię a jak tylko zobaczę dwie kreski od razu polecę kupić [emoji23][emoji23]

To ja mam dopiero upatrzony. Zakochana jestem w mima xari [emoji7][emoji7] ale jeszcze nie wpadłam na pomysł kupienia [emoji51] będę się wstrzymać aż do 5msc [emoji51] chociaż moja kumpela śmieje się Żr mnie ze teraz tak mówię a jak tylko zobaczę dwie kreski od razu polecę kupić [emoji23][emoji23]

Az guglowalam bo pierwsze slysze :)

reklama
Boze masakra, ale sam porod dobrze przebiegl?

Dwa miesiące przed czasem, ale synkowi nic nie jest. Dla mnie druga ciąża to wielka trauma była. Już w 12 tc skurcze rzędu 70% na kto, lekarza zmieniałam trzy razy bo chcieli skrobać, potem każde usg to stres mega bo lekarze w kołku stali i deliberowali jakie wady ma dziecko i ile po porodzie przeżyje...
Przeżył, nie ma wad, dzisiaj ma 12 lat, ale wielowodzie pojawia sie za każdym razem wiec i pilnować trzeba, bo i skurcze szybciej występują i ciśnienie sie zmienia...

Do góry