Boze masakra, ale sam porod dobrze przebiegl?Ja wieolowodzie miałam, w 26 tc wyglądałam niemal jak Ty teraz, jak cesarkę mi robili to lekarz miał nawet gacie mokre jak chlusnęły wody [emoji12]
U mnie niestety ciąże są zawsze trudnym przypadkiem [emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Fidzia 1987
Fanka BB :)
To dla kogoś kto ma 4 cs to nie może czuć się źle kiedy okazuje się, że nadzieja odchodzi z przyjsciem@ ? Myślę, że forum nie jest akurat miejscem na licytowanie się ilością nieudanych cykli...kazda z nas ma prawo do gorszej chwili i ta co ma 1 cykl i ta co 51.Hej. Czytam Was a raczej próbuje nadrobić [emoji23][emoji23] u mnie 7dc, miałam badania znowu przed ivf. W piątek do lekarza i jeszcze mój M dostanie skierowani na ostatnie badania krwi. Może się coś dowiem czy przyspiesza procedurę czy będę musiała czekać do czerwca. A poza tym szykujemy się do wyjazdu na święta do pl i jakoś czas leci ;-) a jeśli chodzi o te dopytywania rodziny to ja to dobrze znam ... moja rodzina nie naciska tak bardzo ale rodzina mojego męża jakby się wściekli ... nikt u nich nie miał problemu z zajściem w ciąże, wszyscy maja dzieci po "wpadkach" w wieku 18lat i nie potrafią zrozumieć ze niektórzy maja problem. Tak mnie wkurzało to ze kiedyś in powiedziałam ze mamy problem i raczej szans na normna ciąże to u nas nie ma. To była gadka ze to na pewno moja wina bo mój M to jest taki cudowny wspaniały i zdrowy i na pewno z nim wszystko OK. Ja nie mówię ze nie jest cudowny bo jest. Ale niestety ułożyło się tak nie inaczej Żr problem mamy męski. Ale nikt tego pojąć nie może ... a tak serio 4cs co to jest ?! U nas złącz się 29cs. Najlepiej niech się każdy zajmie swoim życiem. Ooo ;-). Tak mi się zebrało !!
a wez sie nie przejmuj ja tez mam minusowe, w przewadze od osob chodzacych po bb tak z nudow, jako moderatoka usuwam im konta lub ostrzegam hahahahttps://www.babyboom.pl/forum/temat/staraczki-2017-zapraszam.79199/page-2541#post-14620967
Ja mam już 3 na minusie z przypadku właśnie Tylko kurde w ciążę nie mogę z przypadku zajść
to moja kumpela ma malowodzie i zle to wyglada na koncowce u niej, ciagle usg i ktg ma terazJa miałam bardzo mały brzuszek ... i bardzo mało wód. Nikt mi nie wierzył póty, póki młodemu nie zaczęło tętno spadać.
NeSSi
Moderatorka
Zamieńmy minusu na ciążę ! Mnie jeszcze 3 czekają ...a wez sie nie przejmuj ja tez mam minusowe, w przewadze od osob chodzacych po bb tak z nudow, jako moderatoka usuwam im konta lub ostrzegam hahaha
oczekiwanie
Nie był niski. Mój M 185cm i zakochany w wózku , chyba kwestia przyzwyczajenia.Nie przeszkadzalo Ci, ze jest bardzo niski i ten "dostep" do torby?
W Holandii to jakies 80% wszystkich wozkow to bugaboo i sie zastanawiam jak statystycznie najwyzszemu narodowi na swiecie jest wygodnie z tak nisko ustawiona gondola.
Ja mam ledwo 162 i schylanie sie co chwila do dziecka chyba doprowadziloby mnie do szalu
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
racja haha, dasz rade?Zamieńmy minusu na ciążę ! Mnie jeszcze 3 czekają ...
NeSSi
Moderatorka
U mnie bardzo mało wyciekało ale systematycznie ...Kto w tamtych czasach używał jakichś testów do badania tego ...dostałam na oddziale ogromną poporodową podpaskę na noc i potem miałam im zdać do badania papierkiem lakmusowym ...więc jak nie leciało sporo to nigdy nic nie wychodziło.to moja kumpela ma malowodzie i zle to wyglada na koncowce u niej, ciagle usg i ktg ma teraz
reklama
Paraplu
Nie był niski. Mój M 185cm i zakochany w wózku , chyba kwestia przyzwyczajenia.
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
Ludzie go sobie chwala ogolnie, mnie zastanawia jedynie jego wysokosc ale moze dlatego, ze WYBITNIE nie lubie sie przychylac [emoji23]