reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja miałam bardzo mały brzuszek ... i bardzo mało wód. Nikt mi nie wierzył póty, póki młodemu nie zaczęło tętno spadać.

Hej. Czytam Was a raczej próbuje nadrobić [emoji23][emoji23] u mnie 7dc, miałam badania znowu przed ivf. W piątek do lekarza i jeszcze mój M dostanie skierowani na ostatnie badania krwi. Może się coś dowiem czy przyspiesza procedurę czy będę musiała czekać do czerwca. A poza tym szykujemy się do wyjazdu na święta do pl i jakoś czas leci ;-) a jeśli chodzi o te dopytywania rodziny to ja to dobrze znam ... moja rodzina nie naciska tak bardzo ale rodzina mojego męża jakby się wściekli ... nikt u nich nie miał problemu z zajściem w ciąże, wszyscy maja dzieci po "wpadkach" w wieku 18lat i nie potrafią zrozumieć ze niektórzy maja problem. Tak mnie wkurzało to ze kiedyś in powiedziałam ze mamy problem i raczej szans na normna ciąże to u nas nie ma. To była gadka ze to na pewno moja wina bo mój M to jest taki cudowny wspaniały i zdrowy i na pewno z nim wszystko OK. Ja nie mówię ze nie jest cudowny bo jest. Ale niestety ułożyło się tak nie inaczej Żr problem mamy męski. Ale nikt tego pojąć nie może ... a tak serio 4cs co to jest ?! U nas złącz się 29cs. Najlepiej niech się każdy zajmie swoim życiem. Ooo ;-). Tak mi się zebrało !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To dla kogoś kto ma 4 cs to nie może czuć się źle kiedy okazuje się, że nadzieja odchodzi z przyjsciem@ ? Myślę, że forum nie jest akurat miejscem na licytowanie się ilością nieudanych cykli...kazda z nas ma prawo do gorszej chwili i ta co ma 1 cykl i ta co 51.

Nie przeszkadzalo Ci, ze jest bardzo niski i ten "dostep" do torby?
W Holandii to jakies 80% wszystkich wozkow to bugaboo i sie zastanawiam jak statystycznie najwyzszemu narodowi na swiecie jest wygodnie z tak nisko ustawiona gondola.
Ja mam ledwo 162 i schylanie sie co chwila do dziecka chyba doprowadziloby mnie do szalu ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie był niski. Mój M 185cm i zakochany w wózku :), chyba kwestia przyzwyczajenia.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

to moja kumpela ma malowodzie i zle to wyglada na koncowce u niej, ciagle usg i ktg ma teraz
U mnie bardzo mało wyciekało ale systematycznie ...Kto w tamtych czasach używał jakichś testów do badania tego ...dostałam na oddziale ogromną poporodową podpaskę na noc i potem miałam im zdać do badania papierkiem lakmusowym ...więc jak nie leciało sporo to nigdy nic nie wychodziło.

reklama
Do góry