reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeśli chodzi o kwestie finansową to wiem, że dalibyśmy radę bo chłopak pracuje, ja dostaje też ze szkoły pieniądze i jakoś byśmy dali radę, ale sama już nie wiem jak to z tym wszystkim jest bo piszecie o tym, ze studia to czas szaleństw itd.. A ja juz 2 lata siedzę sama. Bez chłopaka i ze średnim kontaktem ze znajomymi, którzy wiecznie nie mają czasu.. I już nw czy tą samotność chciałabym przelać na dziecko poprostu i zająć się czy
Ktory macie dpo?
Ja nie mam zadnych przypadlosci. Katar byl dwa dni I przeszedl, tyle ze wczoraj mialam leciutko brunatne plamienie, Tak w srodku dnia I Tak moze z dwie, trzy godziny. Ale nic innego nie czuje.
Wiec sie zastanawialam Czy moglo to byc plamienie implantacyjne, a jesli nie to co[emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak owulka byla w niedziele to 5-6 dpo.. A Ty? Staram sie doszukac tego co bylo przed poronieniem, ale boje sie ze zbednie sie nakrecam...

reklama
A doradźcie mi może.. Miałyście sytuacje taką, że zaszłyście w ciąże podczas studiów?
Ja tak miałam :-) zaszlam po pierwszym roku
A dziewczyny i kolejne pytanie.
Wyczytałam, że pcos może się przyczyniać do poronien? Prawda to, co myślicie?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha to bardzo proste.
Serduszka to przytulanko. Takie fooletowe platki w rogach to plodne, a taki malutki kwiatuszek w rogu o owulka.

A no widzisz, mi to sie chyba pierwszy raz przypaletalo i czytalam, ze pierwszy raz jest niebezpieczny dla ciazy :(

U mnie pieknie pokazuja owulke :)

U nas 4 cykl, ja mam 25 lat [emoji4] u mnie też apka i śluz, generalnie podejrzewam że nie mam żadnej szyjki [emoji23] a co do temp, powiedziałam sobie że jak do nowego roku Bąbla nie będzie to zacznę... Ale raczej będę używać tylko żeby ewentualnie wiedzieć kiedy owu i ewentualne zagniezdzenie [emoji1] Ale że ja z natury leń i sklerotyk, to pewnie nic z tego nie będzie [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji15] [emoji23] u mnie magiczna mieszanka zwana kociołkiem panoramiksa [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Cudna nazwa [emoji23]

Ja to sie dziwuje, ze ja cokolwiek pamietam z okresu studiow [emoji23] jakbym teraz wypila tyle co wtedy to karetka by juz nie pomogla, od razu karawan [emoji23]

Nie musisz czekać do końca szkoły tylko dlatego, że my uważamy, że tak jest lepiej :-) jeśli czujesz, że chcesz wcześniej, to też spoko :-) tylko przemyśl to bardzo, żebyś miała pewność, że to nie jest chwilowe :-) ja już kilka razy miałam fazę jak koleżanki rodziły, ale wiedziałam, że to chwilowe i nie ma sensu, teraz jest inaczej :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Dobrze wiem o czym mówisz tymbardziej, że teraz u chłopaka w rodzinie cudowne rozmnożenie :biggrin2:
Ale spokojnie :) Decyzja o dziecku nie jest zależna tylko ode mnie a z chłopakiem i tak dojdziemy do wniosku, że lepiej poczekać :)

reklama
Dobrze ze w domu sama siedzę, bo płacze ze śmiechu do telefonu [emoji23]
A z moim garem też nie było najlepiej [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dzisiaj to chyba wszystkie tak mamy, ja próbuje dzieciaki ułożyć do snu i co chwila krztuszę się ze śmiechu [emoji23][emoji23]

Do góry