reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeśli chodzi o kwestie finansową to wiem, że dalibyśmy radę bo chłopak pracuje, ja dostaje też ze szkoły pieniądze i jakoś byśmy dali radę, ale sama już nie wiem jak to z tym wszystkim jest bo piszecie o tym, ze studia to czas szaleństw itd.. A ja juz 2 lata siedzę sama. Bez chłopaka i ze średnim kontaktem ze znajomymi, którzy wiecznie nie mają czasu.. I już nw czy tą samotność chciałabym przelać na dziecko poprostu i zająć się czy
Ktory macie dpo?
Ja nie mam zadnych przypadlosci. Katar byl dwa dni I przeszedl, tyle ze wczoraj mialam leciutko brunatne plamienie, Tak w srodku dnia I Tak moze z dwie, trzy godziny. Ale nic innego nie czuje.
Wiec sie zastanawialam Czy moglo to byc plamienie implantacyjne, a jesli nie to co[emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak owulka byla w niedziele to 5-6 dpo.. A Ty? Staram sie doszukac tego co bylo przed poronieniem, ale boje sie ze zbednie sie nakrecam...

reklama
A doradźcie mi może.. Miałyście sytuacje taką, że zaszłyście w ciąże podczas studiów?
Ja tak miałam :-) zaszlam po pierwszym roku
A dziewczyny i kolejne pytanie.
Wyczytałam, że pcos może się przyczyniać do poronien? Prawda to, co myślicie?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha to bardzo proste.
Serduszka to przytulanko. Takie fooletowe platki w rogach to plodne, a taki malutki kwiatuszek w rogu o owulka.

A no widzisz, mi to sie chyba pierwszy raz przypaletalo i czytalam, ze pierwszy raz jest niebezpieczny dla ciazy :(

U mnie pieknie pokazuja owulke :)

U nas 4 cykl, ja mam 25 lat [emoji4] u mnie też apka i śluz, generalnie podejrzewam że nie mam żadnej szyjki [emoji23] a co do temp, powiedziałam sobie że jak do nowego roku Bąbla nie będzie to zacznę... Ale raczej będę używać tylko żeby ewentualnie wiedzieć kiedy owu i ewentualne zagniezdzenie [emoji1] Ale że ja z natury leń i sklerotyk, to pewnie nic z tego nie będzie [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji15] [emoji23] u mnie magiczna mieszanka zwana kociołkiem panoramiksa [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Cudna nazwa [emoji23]

Ja to sie dziwuje, ze ja cokolwiek pamietam z okresu studiow [emoji23] jakbym teraz wypila tyle co wtedy to karetka by juz nie pomogla, od razu karawan [emoji23]

Nie musisz czekać do końca szkoły tylko dlatego, że my uważamy, że tak jest lepiej :-) jeśli czujesz, że chcesz wcześniej, to też spoko :-) tylko przemyśl to bardzo, żebyś miała pewność, że to nie jest chwilowe :-) ja już kilka razy miałam fazę jak koleżanki rodziły, ale wiedziałam, że to chwilowe i nie ma sensu, teraz jest inaczej :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Dobrze wiem o czym mówisz tymbardziej, że teraz u chłopaka w rodzinie cudowne rozmnożenie :biggrin2:
Ale spokojnie :) Decyzja o dziecku nie jest zależna tylko ode mnie a z chłopakiem i tak dojdziemy do wniosku, że lepiej poczekać :)

reklama
Dobrze ze w domu sama siedzę, bo płacze ze śmiechu do telefonu [emoji23]
A z moim garem też nie było najlepiej [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dzisiaj to chyba wszystkie tak mamy, ja próbuje dzieciaki ułożyć do snu i co chwila krztuszę się ze śmiechu [emoji23][emoji23]

Do góry