reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A co do imion to mi się ostatnio Marcel podoba a dla dziewczynki zupełnie koncepcji nie mam. Podoba mi się Liliana i Michalina ale mojemu mężowi się nie podobają.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Ja bardzo chciałabym córeczkę ale będę też cieszyć się z chłopczyka. Byle było zdrowe i w ogole było. Syna już mam. Na dziewczynkę podobają mi się imiona Natalia, Marta, Lena i Sandra więc pewnie któreś z tych jeśli będę miala takie szczęście wybiorę. Na chłopca szczerze mówiąc nie mamza bardzo pomysłu. Może Mateusz albo Pawełek.

reklama
Kotek trzymam mocno kciuki &&&
Windy Dolcia ... szkoda :/ no nic walczymy dalej ...

U mnie lipa do kwadratu ... jednak owu była 4 dni wcześniej wiec jak się jakimś cudem uda to będzie nieplanowany sposób 0+12 hehe ... oczywiście przez wirusa nie daliśmy rady w 10 i 11 dc. Pech jak przychodzą "te" dni to właśnie wtedy zaraza musi też zawitać [emoji35]

Co do imion to dla dziewczynki Majka a dla chłopca prawdopodobnie Tymek ale bez przekonania. Mi się zawsze marzyła parka Kacper i Maja ... Kacper juz jest [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też się Maja podobało i jak byłam w ciąży, to tak chciałam nazwać córe, ale teraz u małego w przedszkolu same Maje, Tymki, Kuby, Szymony, Amelki, Oliwie itp :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jakiś czas temu myślałam o Poli, albo Jaśku, ale moja koleżanka najpierw córkę nazwała Pola, a pół roku temu urodziła syna i jest Jaś...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mi też się Maja podobało i jak byłam w ciąży, to tak chciałam nazwać córe, ale teraz u małego w przedszkolu same Maje, Tymki, Kuby, Szymony, Amelki, Oliwie itp :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
hehe jak ja bede w ciazy i bedzie druga corka to ma byc Oliwia.. chyba ze nam sie jeszcze odmieni;p zobaczymy... bo ja chcialam inaczej.. z juz w porozumieniu z corka i mezem hehe... bo corka chciala Zosia, masakra ile bylo przekonywania zeby nie Zosia.. jakis taki uraz mam do tego imienia, ale ze wzledu ze w pracy mam babke o tym imieniu, ale znam mala Zosie, taka sliczna laleczke ze do schrupania hihi ale nie..;p i stanelo na Oliwii... do chlopaka Dawid :)

Ludzie święci, ledwo was nadrobiłam myślałam , że będą same pozytywne testy a wy kobiety nic się nie postarałyście ;-) ;)
Docia1975 i Windy91 , miały być dwie kreski :wściekła/y::-) :) trzymam kciuki za kolejny cykl :wink:
U mnie @ jeszcze nie ma ale już czai się za rogiem ;) prawdopodobnie nie będzie dla mnie udanego prezentu pod choinkę bo M w poniedziałek wyjeżdża i wraca dopiero 3.12 jeśli mu się uda to przyjedzie na weekend 26-27.11 ale co z tego skoro ovulacja będzie 3-4.12 :oo2: jak będzie wyglądało to wszystko nie wiem :-( :( no nic widać ten rok nie jest mi dany :no2:
Kotek87 zasmuciłaś mnie bardzo :( mam jednak cichą nadzieję , że wszystko się ułoży trzymaj się ciepło, niezbadane są wyroki boskie :) &&&&&
Dobrej nocki staraczki

Was dziewczyny nadrobić to masakra ! [emoji51]
Spark - jestem jestem. Czytam Was, ale mam rodziców na pare dni wiec się cieszę ich obecnością a reszta się nie liczy ;) nie wiem który dzień cyklu mam, testów nie robię Temp tez nie mierze. Pełen luz. Za dwa tyg mam interview do nowej pracy i mam nadzieje ze wszystko pójdzie OK !!! Na tym Się teraz skupiam.
Jeśli chodzi o imiona to my Tez mamy wybrane (zreszta nie tylko imiona bo wózek i fotelik tez [emoji51][emoji23]) jeśli dziewczynka będzie Hannah albo Livia ( bo olivia mi się złe kojarzy ) a jeśli chłopak to Alex. [emoji51] zawsze podobał mi się Antoni ale koleżanka dała wiec już za późno [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry