reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A co do imion to mi się ostatnio Marcel podoba a dla dziewczynki zupełnie koncepcji nie mam. Podoba mi się Liliana i Michalina ale mojemu mężowi się nie podobają.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Ja bardzo chciałabym córeczkę ale będę też cieszyć się z chłopczyka. Byle było zdrowe i w ogole było. Syna już mam. Na dziewczynkę podobają mi się imiona Natalia, Marta, Lena i Sandra więc pewnie któreś z tych jeśli będę miala takie szczęście wybiorę. Na chłopca szczerze mówiąc nie mamza bardzo pomysłu. Może Mateusz albo Pawełek.

reklama
Kotek trzymam mocno kciuki &&&
Windy Dolcia ... szkoda :/ no nic walczymy dalej ...

U mnie lipa do kwadratu ... jednak owu była 4 dni wcześniej wiec jak się jakimś cudem uda to będzie nieplanowany sposób 0+12 hehe ... oczywiście przez wirusa nie daliśmy rady w 10 i 11 dc. Pech jak przychodzą "te" dni to właśnie wtedy zaraza musi też zawitać [emoji35]

Co do imion to dla dziewczynki Majka a dla chłopca prawdopodobnie Tymek ale bez przekonania. Mi się zawsze marzyła parka Kacper i Maja ... Kacper juz jest [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też się Maja podobało i jak byłam w ciąży, to tak chciałam nazwać córe, ale teraz u małego w przedszkolu same Maje, Tymki, Kuby, Szymony, Amelki, Oliwie itp :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jakiś czas temu myślałam o Poli, albo Jaśku, ale moja koleżanka najpierw córkę nazwała Pola, a pół roku temu urodziła syna i jest Jaś...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mi też się Maja podobało i jak byłam w ciąży, to tak chciałam nazwać córe, ale teraz u małego w przedszkolu same Maje, Tymki, Kuby, Szymony, Amelki, Oliwie itp :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
hehe jak ja bede w ciazy i bedzie druga corka to ma byc Oliwia.. chyba ze nam sie jeszcze odmieni;p zobaczymy... bo ja chcialam inaczej.. z juz w porozumieniu z corka i mezem hehe... bo corka chciala Zosia, masakra ile bylo przekonywania zeby nie Zosia.. jakis taki uraz mam do tego imienia, ale ze wzledu ze w pracy mam babke o tym imieniu, ale znam mala Zosie, taka sliczna laleczke ze do schrupania hihi ale nie..;p i stanelo na Oliwii... do chlopaka Dawid :)

Ludzie święci, ledwo was nadrobiłam myślałam , że będą same pozytywne testy a wy kobiety nic się nie postarałyście ;-) ;)
Docia1975 i Windy91 , miały być dwie kreski :wściekła/y::-) :) trzymam kciuki za kolejny cykl :wink:
U mnie @ jeszcze nie ma ale już czai się za rogiem ;) prawdopodobnie nie będzie dla mnie udanego prezentu pod choinkę bo M w poniedziałek wyjeżdża i wraca dopiero 3.12 jeśli mu się uda to przyjedzie na weekend 26-27.11 ale co z tego skoro ovulacja będzie 3-4.12 :oo2: jak będzie wyglądało to wszystko nie wiem :-( :( no nic widać ten rok nie jest mi dany :no2:
Kotek87 zasmuciłaś mnie bardzo :( mam jednak cichą nadzieję , że wszystko się ułoży trzymaj się ciepło, niezbadane są wyroki boskie :) &&&&&
Dobrej nocki staraczki

Was dziewczyny nadrobić to masakra ! [emoji51]
Spark - jestem jestem. Czytam Was, ale mam rodziców na pare dni wiec się cieszę ich obecnością a reszta się nie liczy ;) nie wiem który dzień cyklu mam, testów nie robię Temp tez nie mierze. Pełen luz. Za dwa tyg mam interview do nowej pracy i mam nadzieje ze wszystko pójdzie OK !!! Na tym Się teraz skupiam.
Jeśli chodzi o imiona to my Tez mamy wybrane (zreszta nie tylko imiona bo wózek i fotelik tez [emoji51][emoji23]) jeśli dziewczynka będzie Hannah albo Livia ( bo olivia mi się złe kojarzy ) a jeśli chłopak to Alex. [emoji51] zawsze podobał mi się Antoni ale koleżanka dała wiec już za późno [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry