reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U nas ma imię przez x Alexander i w przedszkolu mówią do niego Alex albo Aluś :) my też mówimy Aluś nigdy nie Oleg ;)
Liv mi się też podoba to skandynawskie imię również oznacza życie. Ale w PŁ nie dałabym tak na imię.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas ma imię przez x Alexander i w przedszkolu mówią do niego Alex albo Aluś :) my też mówimy Aluś nigdy nie Oleg ;)
Liv mi się też podoba to skandynawskie imię również oznacza życie. Ale w PŁ nie dałabym tak na imię.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
O, to super, ze tak mówią :) a to nie wiedzialam nawet. Ja w gazecie kiedys zobaczylam imie Liwia i sie zakochalam... potem wlasnie chcialam bardziej polskie Liliana, ale jk kuzynka tak dala to raczej Liwia mi zostaje :D no i przekonanie chlopa :p a jeszcze wcześniej zajście w ciążę :p matko ile tego dla jednego imienia :p

Masakra, nie? :D jeszcze my tu tworzymy, wymyslamy, a te nasze chłopy tylko "nie!". i koniec :D Moj jak o Lilce usłyszał to sie na mnie spojrzał jak na wariatke, wiec bede miala nie lada problem :D a zachodzeniem to ja juz nie wspomne :p

EDIT: Własnie Kamiśka, kiedy test, te cycki podejrzane... :D

Zobaczcie [emoji7]
Na zdjeciah tak tego nie widac ale byla ogromna i bardzo pieknie bylo widac kolory.
Najlepsze jest to, ze zauwazylismy ja w pracy jak byl malutki, pionowy pasek tuz nad woda i podziwialismy jak "budowala sie" az byl caly luk. Cos pieknego!
1479546374-jo4jph.jpeg
1479546391-0dlqzt.jpeg
1479546409-22q3wf.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczcie [emoji7]
Na zdjeciah tak tego nie widac ale byla ogromna i bardzo pieknie bylo widac kolory.
Najlepsze jest to, ze zauwazylismy ja w pracy jak byl malutki, pionowy pasek tuz nad woda i podziwialismy jak "budowala sie" az byl caly luk. Cos pieknego!
1479546374-jo4jph.jpeg
1479546391-0dlqzt.jpeg
1479546409-22q3wf.jpeg

[emoji7] [emoji7] [emoji7] jeszcze mam taką słabość do morza... Chcę nad morze! Jakbym wygrała w totolotka to kupiłabym działkę nad morzem i hodowala pomidory i zioła [emoji16] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Mi dla dziewczynki podobają się 3 imiona: Emilia, Jagoda i Liwia.
Dla chłopca Mikołaj ale mężowi się nie podoba....

Kurczę, chyba jest coś z ciśnieniem tak mnie ręka boli....

Wczoraj rano oczywiście testowałam już na zaś i oczywiście biel haha

reklama
Do góry