reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny a czy myślicie już o imionach? Czy nic nie planujecie do czasu, aż będzie wszystko ok ?? Bo my czasami sobie tak pomarzymy i wybiegamy w przyszłość. Chłopczyk Aleksander albo Nikodem. A dziewczynka Karolcia ;)
Mój synek dziś w drodze do sklepu wymyslal imiona dla ewentualnego braciszka i siostrzyczki. Stanęło na tym że braciszek będzie Dennis a siostrzyczka Hannah lub Lena.
No tylko najpierw trzeba zajść w ciążę [emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj facet dzisiaj wolna nocka, ja jutro wolne oczywiście, mialam nadzieję na jakiś miły wieczór, wspólny seans filmowy czy coś. .. a on zmęczony poszedl 30min temu spać. ..:/ jestem taka zła. .. co noc zasypiam sama, a jak wolne ma i możemy razem posiedzieć to idzie spać o 21.30... niech mnie tylko rano spróbuje budzić, to mu zrobie taki sajgon, że popamieta !

Michalinka też mi się podoba. Mój M chce synka bo jeden jest i mówi, ze z drugim będzie łatwiej :). Jeżeli chodzi o Alexa to mojej znajomej syn ma po Polsku Aleksy. Wszyscy mówią Alex ;). No ale faktycznie najpierw trzeba zajść hehe.

Moj facet dzisiaj wolna nocka, ja jutro wolne oczywiście, mialam nadzieję na jakiś miły wieczór, wspólny seans filmowy czy coś. .. a on zmęczony poszedl 30min temu spać. ..:/ jestem taka zła. .. co noc zasypiam sama, a jak wolne ma i możemy razem posiedzieć to idzie spać o 21.30... niech mnie tylko rano spróbuje budzić, to mu zrobie taki sajgon, że popamieta !
Skąd ja to znam mój też już śpi. Jutro młoda jedzie do mojej mamy więc na 100% zamiast romantycznego wieczoru we 2ke to śpiączkę będzie miał ;) faceci ich nie zrozumiesz.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny a czy myślicie już o imionach? Czy nic nie planujecie do czasu, aż będzie wszystko ok ?? Bo my czasami sobie tak pomarzymy i wybiegamy w przyszłość. Chłopczyk Aleksander albo Nikodem. A dziewczynka Karolcia ;)
Ten moj "słodki " 13 latek to Nikodem był kochanym dzidziusiem [emoji6] a teraz wąs mu sie rzucił i myśli ze matka to wróg publiczny nr 1 ;)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spark to go obudź :p. Mój też tak czasami zasypial, ale od czasu , jak się znowu staramy to jakos taki mniej śpiący wieczorami hehe.
Kochana patrzaąc na to, że staramy się od dwoch cykli "jak nam sie chce" to tak wlasnie jest, jak zmeczeni to zmeczeni, jak mamy ochote to się tulimyyy :p
Poza tym ja z tych "dumnych i upartych" :p chce spać nieh śpi, ale jeszcze pożałuje :p w dodatku wiesz... mam pms :p

Do góry