reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moj facet dzisiaj wolna nocka, ja jutro wolne oczywiście, mialam nadzieję na jakiś miły wieczór, wspólny seans filmowy czy coś. .. a on zmęczony poszedl 30min temu spać. ..:/ jestem taka zła. .. co noc zasypiam sama, a jak wolne ma i możemy razem posiedzieć to idzie spać o 21.30... niech mnie tylko rano spróbuje budzić, to mu zrobie taki sajgon, że popamieta !
Och faceci bez nich źle z nimi.....

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My 3 miesiące po ślubie, ale ponad 6 lat razem :)
My tez 3 miesiące po ślubie :)
A co do imion. Mi dla dziewczynki podoba się Alicja, chłopiec miał być Julian (męża tata) ale brat dal Julianna, więc chyba damy sobie spokój z tym Julkiem. Mojemu M sie podoba Jurek! Dacie wiare? Jego dziadek tak miał i moj tata tak ma na imię :D

A co do imion. Mi dla dziewczynki podoba się Alicja, chłopiec miał być Julian (męża tata) ale brat dal Julianna, więc chyba damy sobie spokój z tym Julkiem. Mojemu M sie podoba Jurek! Dacie wiare? Jego dziadek tak miał i moj tata tak ma na imię :D
Jurek fajnie dawno nie słyszałam

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek trzymam mocno kciuki &&&
Windy Dolcia ... szkoda :/ no nic walczymy dalej ...

U mnie lipa do kwadratu ... jednak owu była 4 dni wcześniej wiec jak się jakimś cudem uda to będzie nieplanowany sposób 0+12 hehe ... oczywiście przez wirusa nie daliśmy rady w 10 i 11 dc. Pech jak przychodzą "te" dni to właśnie wtedy zaraza musi też zawitać [emoji35]

Co do imion to dla dziewczynki Majka a dla chłopca prawdopodobnie Tymek ale bez przekonania. Mi się zawsze marzyła parka Kacper i Maja ... Kacper juz jest [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja testowałam i małpa już przyszła
U mnie również przyszła ta małpa jedna. A żadnych objawów praktycznie nie dawała... Dopiero chwilę przed zaczal mnie trochę boleć brzuch,ale chociaż widzę że mam cykle w miarę regularne. 28 teraz 29 dni, może przez serię antybiotyków ten jeden dzień opóźnienia. Kolejne starania dopiero od świąt bo w tym cyklu meza nie ma w domu, a listonosz niezbyt przystojny :-)

No zobacz, jak wiele nas łączy :) co do imion to mój małżonek się ze mnie śmieje i mowi, ze będzie Roman. Stas i Roman. No padlam :D

Ja chciałam żeby nasza pierworodna była Julianną ale mąż się nie zgodził i została Julia.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry