reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no wkońcu mi się udało nadgonić wpisy ;) siedze od 8 w pracy i końca czytania nie było widać ale się udało :p . Hmmmm co do imion ja mam Kacpra 11 lat a podobają mi się dziewczynka: Lila,Blanka,Bogna,Aurelia,Berenika,Gracja,Marika a chłopiec: Tymon,Bartosz,Julian,Antek.

reklama
QUOTE="Gosiaq85, post: 14552872, member: 166922"]Ja bardzo chciałabym córeczkę ale będę też cieszyć się z chłopczyka. Byle było zdrowe i w ogole było. Syna już mam. Na dziewczynkę podobają mi się imiona Natalia, Marta, Lena i Sandra więc pewnie któreś z tych jeśli będę miala takie szczęście wybiorę. Na chłopca szczerze mówiąc nie mamza bardzo pomysłu. Może Mateusz albo Pawełek.[/QUOTE]
Bierz Lena haha, najlepsze imię :p

QUOTE anik90, post: 14552967, member: 167189"]hehe jak ja bede w ciazy i bedzie druga corka to ma byc Oliwia.. chyba ze nam sie jeszcze odmieni;p zobaczymy... bo ja chcialam inaczej.. z juz w porozumieniu z corka i mezem hehe... bo corka chciala Zosia, masakra ile bylo przekonywania zeby nie Zosia.. jakis taki uraz mam do tego imienia, ale ze wzledu ze w pracy mam babke o tym imieniu, ale znam mala Zosie, taka sliczna laleczke ze do schrupania hihi ale nie..;p i stanelo na Oliwii... do chlopaka Dawid :)[/QUOTE]
Haha moj dawnt dobry kumpel Dawid a Jego siostra Oliwia, suuper ludzie ;) Oliwia imię mi się podoba, Dawid troszkę mniej ;)

queen post: 14553182 pisze:
Was dziewczyny nadrobić to masakra ! [emoji51]
Spark - jestem jestem. Czytam Was, ale mam rodziców na pare dni wiec się cieszę ich obecnością a reszta się nie liczy ;) nie wiem który dzień cyklu mam, testów nie robię Temp tez nie mierze. Pełen luz. Za dwa tyg mam interview do nowej pracy i mam nadzieje ze wszystko pójdzie OK !!! Na tym Się teraz skupiam.
Jeśli chodzi o imiona to my Tez mamy wybrane (zreszta nie tylko imiona bo wózek i fotelik tez [emoji51][emoji23]) jeśli dziewczynka będzie Hannah albo Livia ( bo olivia mi się złe kojarzy ) a jeśli chłopak to Alex. [emoji51] zawsze podobał mi się Antoni ale koleżanka dała wiec już za późno [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ejjj!!! Ja chcialam Liwie i Alexa! Tak missię podobają, tylko mój kręci nosem :p
To faktycznie, pobadz z rodzicami, korzystaj! ;) i powodzenia na rozmowie!!! &&&& ;)

Dziewczyny a czy myślicie już o imionach? Czy nic nie planujecie do czasu, aż będzie wszystko ok ?? Bo my czasami sobie tak pomarzymy i wybiegamy w przyszłość. Chłopczyk Aleksander albo Nikodem. A dziewczynka Karolcia ;)
Mój syn to Alexander miałam to imię jeszcze zanim męża poznałam.
Drugiej ciąży nadałam imię Zoja czyli życie bo czułam od początku że coś jest nie tak i chciałam się trzymać nadzieii no ale niestety nie wyszło.
Teraz mąż też ma imię dla córki Iga dla syna Max

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chciałam dla córki Liliana, ale kuzynka dała Lilia niedawno córce :/ no a dla chłopca właśnie Aleksander mi się bardzo podoba, ale jak pomyślę o "Olku" to już zdecydowanie mniej ;)
Nie wiem, Alex znów tak mało polskie...
Spark mój syn ma Aleksander a mówimy na niego Alex :) bo Oleg nam się nie podoba; )

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo nas wspierają,w działaniach,są dorosłe to inaczej już patrzą na życie i są na swoim,także nam został pusty dom i trzeba go zapełnić:)

Uda sie! W takiej fajnej rodzince musi sie udac, nie ma innej opcji! :)

Dziewczyny a czy myślicie już o imionach? Czy nic nie planujecie do czasu, aż będzie wszystko ok ?? Bo my czasami sobie tak pomarzymy i wybiegamy w przyszłość. Chłopczyk Aleksander albo Nikodem. A dziewczynka Karolcia ;)

U nas bedzie Franek albo Marcel, co do dziewczyn do Gabrysia... Chociaz mi sie podoba własnie Liliana i Liwia, ale B uparty i nic do niego nie dociera :D moze jak bede w ciazy to go moje emanujące hormony przekonają :D

Kotek trzymam mocno kciuki &&&
Windy Dolcia ... szkoda :/ no nic walczymy dalej ...

U mnie lipa do kwadratu ... jednak owu była 4 dni wcześniej wiec jak się jakimś cudem uda to będzie nieplanowany sposób 0+12 hehe ... oczywiście przez wirusa nie daliśmy rady w 10 i 11 dc. Pech jak przychodzą "te" dni to właśnie wtedy zaraza musi też zawitać [emoji35]

Co do imion to dla dziewczynki Majka a dla chłopca prawdopodobnie Tymek ale bez przekonania. Mi się zawsze marzyła parka Kacper i Maja ... Kacper juz jest [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Walczymy! Emsi, nic straconego, idalny strzał na córe! :D

Spark - jestem jestem. Czytam Was, ale mam rodziców na pare dni wiec się cieszę ich obecnością a reszta się nie liczy ;) nie wiem który dzień cyklu mam, testów nie robię Temp tez nie mierze. Pełen luz. Za dwa tyg mam interview do nowej pracy i mam nadzieje ze wszystko pójdzie OK !!! Na tym Się teraz skupiam.
Jeśli chodzi o imiona to my Tez mamy wybrane (zreszta nie tylko imiona bo wózek i fotelik tez [emoji51][emoji23]) jeśli dziewczynka będzie Hannah albo Livia ( bo olivia mi się złe kojarzy ) a jeśli chłopak to Alex. [emoji51] zawsze podobał mi się Antoni ale koleżanka dała wiec już za późno [emoji30]

U mnie to samo! Juz kilka wózków w zakładkach siedzi, jak dobrze ze dzieki temu forum uswiadamiam sobie, ze nie tylko ja jestem troche rąbnięta xD :D

Generalnie to was wczoraj wieczorem podczytywałam, ale jakos nie mialam weny na odpisywanie, dzisiaj juz troche lepiej! :D

Queen to korzystaj póki możesz ... to są 'te' chwile w życiu ;-)
Powodzenia na rozmowie ... na pewno się uda [emoji6]

Sent from my SM-G7105 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry