reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hi,hi dzięki, ja też trzymam paluszki za Ciebie. Teraz wieczorem wyjęłam ten test co go zrobiłam rano i jak bardzo długo się w niego wpatruję - najlepiej "do góry nogami" i pod odpowiednim kątem trzymam, to prawie widzę lekuchny cień cienia. Staram się przy tym nie mrugać, bo jak mrugnę, to iluzja znika Kurczę, jeszcze kilka godzin i przyjdzie@, mogłaby już być. Można ześwirować Będę meldować jak się sprawy rozwijają! Dobrej Nocy
A może jednak się nie pojawi @ o_O jutro sądny dzień u Ciebie heh mam xsy na palcach więc wiesz ;) jutro dawaj dobre niusy :-) :) ja w zeszłym m-Cu badałam test pod każdym kątem :laugh2: dobrej nocki :happy:

reklama
Ja mam 30 dniowe cykle :) Ale owu miałam zawsze koło 14-15 dc.
Śluz płodny zauważyłam dopiero dzisiaj rano. Ja żeby mieć owu muszę brać leki..
Aaa to nie wiedzialam.. Ehh wszystko jest takie trudne:/.. Ale dzialaj dzialaj;) ja narazie nie wchodze w starania bo musze przeczekac:( trzymam kciuki;)

A może jednak się nie pojawi @ o_O jutro sądny dzień u Ciebie heh mam xsy na palcach więc wiesz ;) jutro dawaj dobre niusy :-) :) ja w zeszłym m-Cu badałam test pod każdym kątem :laugh2: dobrej nocki :happy:

No niestety - biel vizira - więc czekam już tylko na @. Ma się pojawić dzisiaj - więc następny termin będzie na 11.12 - Alexandrax jakbyś mogła wpisać w tabelkę.

Nimiti - ja chyba też sobie odpuszczę - i tak wyjeżdżam w podróż służbową akurat w owu, więc ten cykl raczej będzie stracony. Ogólnie myślę, że jeszcze do maja spróbuję, a jak się nie uda, to będę się cieszyć swoją dwójeczką:)

Witam się z rana :-) Dzisiaj 31dc, @ wciąż nie przylazła, wczoraj testu nie kupiłam, bo brzuch mnie bolał na @, a tu ani widu, ani słychu...Jak zrobię test po południu, to myślicie, że coś wyjdzie? Jeśli oczywiście w ogóle jestem w ciąży :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witam się z rana :-) Dzisiaj 31dc, @ wciąż nie przylazła, wczoraj testu nie kupiłam, bo brzuch mnie bolał na @, a tu ani widu, ani słychu...Jak zrobię test po południu, to myślicie, że coś wyjdzie? Jeśli oczywiście w ogóle jestem w ciąży :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Myśle kochana że wyjdzie ,podobno żeby był bardziej wiarygodny z popołudniowego moczu nie powinno się za dużo pić żeby mocz nie był z dużą ilością płynów. Kiedyś o tym czytałam na jakiejs stronie. W każdym razie życze Ci 2 kresek :-)

Myśle kochana że wyjdzie ,podobno żeby był bardziej wiarygodny z popołudniowego moczu nie powinno się za dużo pić żeby mocz nie był z dużą ilością płynów. Kiedyś o tym czytałam na jakiejs stronie. W każdym razie życze Ci 2 kresek :-)
Ehhh, zobaczymy. Stresuję się :-(

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny może dacie jakąś nadzieje co sądzicie o bólu w krzyżu intensywnym trwającym ok 3-4godzin ok 5 dni po owulacji i bóle podbrzusza jak na @ też w okolicach 6 -7 dnia po owu . Do @ zostało jeszcze 2 dni. W zeszłym tygodniu nie wytrzymałam i zrobiłam test oczywiście negatywny. Ale jedną z rzeczy którą zauważyłam to to że jestem jakoś dziwnie spokojna... nie denerwuje sie tak jak przed poprzednimi @.

reklama
Do góry