Mój we wrześniu 7. Z pierwsza ciąża nie było problemu a tu ciąża biochemiczna, problemy z tarczyca żałuje ze wczesniej jednak nie zaczelam staran.Mam dokładnie to samo. U mnie syn w marcu skończył 11 lat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój we wrześniu 7. Z pierwsza ciąża nie było problemu a tu ciąża biochemiczna, problemy z tarczyca żałuje ze wczesniej jednak nie zaczelam staran.Mam dokładnie to samo. U mnie syn w marcu skończył 11 lat.
U mnie 1 ciąża od pierwszego razu, ale miałam wtedy 19 lat kiedy zaszłam. Cała ciąża bez problemów, dobrze się czułam i w ogóle. Siedem lat później puste jajo płodowe i zabieg w 12tyg i 7 dniu, więc ładnych kilka tygodni życia w przeświadczeniu, że będzie maluszek. Po tym odpuściłam sobie, po pierwsze jakiś czas strach, a później sprawy zawodowe. Teraz tak poważnie od września się staramy, więc w sumie krótko, ale ja już za wczasu się stresuje. No i ta tarczyca. Chyba dopiero wizyta u endokrynologa mnie uspokoi, albo wręcz odwrotnie.Mój we wrześniu 7. Z pierwsza ciąża nie było problemu a tu ciąża biochemiczna, problemy z tarczyca żałuje ze wczesniej jednak nie zaczelam staran.
Hi,hi dzięki, ja też trzymam paluszki za Ciebie. Teraz wieczorem wyjęłam ten test co go zrobiłam rano i jak bardzo długo się w niego wpatruję - najlepiej "do góry nogami" i pod odpowiednim kątem trzymam, to prawie widzę lekuchny cień cienia. Staram się przy tym nie mrugać, bo jak mrugnę, to iluzja znika Kurczę, jeszcze kilka godzin i przyjdzie@, mogłaby już być. Można ześwirować Będę meldować jak się sprawy rozwijają! Dobrej NocyDopiero weszłam, a już się uśmiałam po pachy heh widzę,że mamy wiele wspólnegotest pokazuje biel, ale co tam może się myli
![]()
Jeszcze się nie poddawaj nadzieja jest, może ta kreska jeszcze wyjdzie
Grunt, że wyniki masz super, a jak masz tyle tych jajeczek to kopsnij mi z jedno / nie pogardzę
Bocian krąży więc &&& trzymam za nas
Fajnie by byłoale ja za bardzo się nie łudzę objawy mam na @ więc raczej w tym m-Cu
Mojemu M się śniło , że test ciążowy leżał na szafce , mnie nie było w domu i on go wziął do ręki a tam dwie wyraźne kreskibiedny nawet on już ma shizy
Jutro może sobie siknę ,co by nie odwyknąć
Będziemy w kontakcie, dawaj znać co u Ciebie i czekam na Twoje dwie kreseczeki kochana![]()
Hi,hi dzięki, ja też trzymam paluszki za Ciebie. Teraz wieczorem wyjęłam ten test co go zrobiłam rano i jak bardzo długo się w niego wpatruję - najlepiej "do góry nogami" i pod odpowiednim kątem trzymam, to prawie widzę lekuchny cień cienia. Staram się przy tym nie mrugać, bo jak mrugnę, to iluzja znika Kurczę, jeszcze kilka godzin i przyjdzie@, mogłaby już być. Można ześwirować Będę meldować jak się sprawy rozwijają! Dobrej Nocy
Trzymam kciuki... jest to jak najbardziej mozliwe...Ja wróciłam właśnie od ginekologa.
Mam dwa pęcherzyki. Jeden 23 mm, a drugi 18 mm. Dostałam zastrzyk z pregnylu. W życiu bym się nie spodziewała tak wczesnej owulacji. Mam dzisiaj 11 dzień cyklu..
Dobrze, że wczoraj z mężem trochę podziałaliśmy.![]()
Trzymam kciuki... jest to jak najbardziej mozliwe...ja juz mam plodne od 9 dc, tzn tak mialam przed poronieniem, a teraz zobaczymy.. mam krotkie cykle, a Ty jak dlugie masz cykle?