reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lanvin, trzymam kciukasy za dorodne || :-)

Takie glupiutkie pytanie z rana... Czy starajac sie o dzidziusia pijecie kawe? :p tyle roznych sprzecznych info slyszalam, ze az zglupialam :) :)
Ja piłam i piję normalnie kawę, 1 filiżankę dziennie + jakieś cappucino ewentualnie. I będę pic dopóki mnie nie odrzuci od kawy. W ciąży można pic kawę normalnie, wiadomo nie po 5 kaw dziennie, ale 1-2 spokojnie.

reklama
Nic nie wpisuje póki nie ma @ ;)

Ja właśnie czekam w kolejce na pobranie, wczoraj odebrałam pierwsze wyniki i tsh 4,40 :(
Zadzwoniłam do ginki i kazała zrobić dodatkowe badania ft3 i ft4.
Strasznie się denerwuje, od 10 lat nie miałam problemu z tarczyca i musi nagle teraz ;(

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Lux też mówiła, że w ciąży problemy z tarczycą jej się zaczęły, ale jest ok :-) Jak się czujesz w 10 tygodniu??

qdkkx1hpzei65q7s.png

A co do kawy można ją pić ale z umiarem ja pije ale bezkofeiny( bo" z "nie lubie i nie bardzo moge - mam zespól WPW)a smakuje jak prawdziwa

Lanvin, trzymam kciukasy za dorodne || :-)

Takie glupiutkie pytanie z rana... Czy starajac sie o dzidziusia pijecie kawe? :p tyle roznych sprzecznych info slyszalam, ze az zglupialam :) :)

Hejo :)

Pije 2 dziennie. Bez kofeiny usypiam w ciagu dnia na stojaco.
Nie to ze uzalezniona jestem ;) od lat mialam problem z tym zasypianiem w dzien i odkrylam jakis rok temu, ze kawa to moj cudowny nektar [emoji23] nigdy jej nie pilam bo mi nie smakowala ale sie nauczylam :) moje zycie dzieki kawie jest duzo lepsze [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo :)

Pije 2 dziennie. Bez kofeiny usypiam w ciagu dnia na stojaco.
Nie to ze uzalezniona jestem ;) od lat mialam problem z tym zasypianiem w dzien i odkrylam jakis rok temu, ze kawa to moj cudowny nektar [emoji23] nigdy jej nie pilam bo mi nie smakowala ale sie nauczylam :) moje zycie dzieki kawie jest duzo lepsze [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam podobnie :p chociaż niektórzy twierdzą, że kawa już na nich nie działa :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Witam wszystkich :)
Ja też piję kawę z ekspresu 1-2 razy dziennie. Dopóki nie jestem w ciąży, nie będę nic ograniczać, bo można oszaleć :D
Czytałam jednak gdzieś, że w ciąży można wypić tylko jedną filiżankę kawy. Pewnie różne źródła podają odmienne informacje i tak jak z wieloma sprawami należy samemu zdecydować, czy pić tą kawę czy nie.
Pyzunia może to było zagnieżdżenie te wszystkie bóle? Kto wie.. :D
Lanvin rób teścik :D dziewczyny nie raz się przekonały, że na teście wychodzą ciemniejsze kreski po południu niż rano.
Ja się szykuję dopiero do pracy, dzisiaj słońca brak, więc i nastawienie marne :(
Mimo wszystko miłego dnia :)

Do góry