reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lanvin, trzymam kciukasy za dorodne || :-)

Takie glupiutkie pytanie z rana... Czy starajac sie o dzidziusia pijecie kawe? :p tyle roznych sprzecznych info slyszalam, ze az zglupialam :) :)
Ja piłam i piję normalnie kawę, 1 filiżankę dziennie + jakieś cappucino ewentualnie. I będę pic dopóki mnie nie odrzuci od kawy. W ciąży można pic kawę normalnie, wiadomo nie po 5 kaw dziennie, ale 1-2 spokojnie.

reklama
Nic nie wpisuje póki nie ma @ ;)

Ja właśnie czekam w kolejce na pobranie, wczoraj odebrałam pierwsze wyniki i tsh 4,40 :(
Zadzwoniłam do ginki i kazała zrobić dodatkowe badania ft3 i ft4.
Strasznie się denerwuje, od 10 lat nie miałam problemu z tarczyca i musi nagle teraz ;(

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Lux też mówiła, że w ciąży problemy z tarczycą jej się zaczęły, ale jest ok :-) Jak się czujesz w 10 tygodniu??

qdkkx1hpzei65q7s.png

A co do kawy można ją pić ale z umiarem ja pije ale bezkofeiny( bo" z "nie lubie i nie bardzo moge - mam zespól WPW)a smakuje jak prawdziwa

Lanvin, trzymam kciukasy za dorodne || :-)

Takie glupiutkie pytanie z rana... Czy starajac sie o dzidziusia pijecie kawe? :p tyle roznych sprzecznych info slyszalam, ze az zglupialam :) :)

Hejo :)

Pije 2 dziennie. Bez kofeiny usypiam w ciagu dnia na stojaco.
Nie to ze uzalezniona jestem ;) od lat mialam problem z tym zasypianiem w dzien i odkrylam jakis rok temu, ze kawa to moj cudowny nektar [emoji23] nigdy jej nie pilam bo mi nie smakowala ale sie nauczylam :) moje zycie dzieki kawie jest duzo lepsze [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo :)

Pije 2 dziennie. Bez kofeiny usypiam w ciagu dnia na stojaco.
Nie to ze uzalezniona jestem ;) od lat mialam problem z tym zasypianiem w dzien i odkrylam jakis rok temu, ze kawa to moj cudowny nektar [emoji23] nigdy jej nie pilam bo mi nie smakowala ale sie nauczylam :) moje zycie dzieki kawie jest duzo lepsze [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam podobnie :p chociaż niektórzy twierdzą, że kawa już na nich nie działa :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Witam wszystkich :)
Ja też piję kawę z ekspresu 1-2 razy dziennie. Dopóki nie jestem w ciąży, nie będę nic ograniczać, bo można oszaleć :D
Czytałam jednak gdzieś, że w ciąży można wypić tylko jedną filiżankę kawy. Pewnie różne źródła podają odmienne informacje i tak jak z wieloma sprawami należy samemu zdecydować, czy pić tą kawę czy nie.
Pyzunia może to było zagnieżdżenie te wszystkie bóle? Kto wie.. :D
Lanvin rób teścik :D dziewczyny nie raz się przekonały, że na teście wychodzą ciemniejsze kreski po południu niż rano.
Ja się szykuję dopiero do pracy, dzisiaj słońca brak, więc i nastawienie marne :(
Mimo wszystko miłego dnia :)

Do góry