reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Joanna, gratulacje!! Wyniki super, nie stresuj fasolki :):) jeszcze wczesnie, stad niskie wartosci :)

Mam nadzieję, że masz rację:blink:
Przykro mi, że u Ciebie klapa :-( :( Trzymam kciuki za kolejny cykl :tak:

Moim zdaniem to progesteron trochę niski. Choć jeszcze zależy w jakich jednostkach miałaś wynik.

Wynik mam w jednostce ng/ml.

reklama
spark wiesz co po poronieniu w sierpniu troche sie podlamalam, mialam dosc. I tak sie schowalam od swiata. Dwa poronienia w jednym roku to troche przygnebiajace...
A widzisz, w teorii to ja wszystko wiem [emoji1] tyle że w tym cyklu każdy objaw zwalam na @ i chorobę żeby się nie nakręcić za bardzo. Chociaż z tylu głowy i tak mam swoje, ale na szczęście te myśli nie wybijają się zbytnio [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Samotnaja co tak długo ? :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tsh dla kobiet starających się powinno wynosić ok 1. Sama od pierwszej ciąży choruje na niedoczynność tarczycy więc ten temat niestety jest mi znany. Szybko powinnaś przyjąć euthyrox.

Mam nadzieję, że masz rację:blink:
Przykro mi, że u Ciebie klapa :-( :( Trzymam kciuki za kolejny cykl :tak:

Wynik mam w jednostce ng/ml.

Niby wynik mieści się w normach, ale mi i tak wydaje się, ze powinno być wyżej. 20 miałam bez ciąży, po owu.

Jesteś pewna kiedy była owu? Moja koleżanka zrobiła bete w 24dc i wyszła negatywna. Okres się spoznial i wyszła ciaza! Bertha trzymam kciuki!!!!
Joanna - Bedzie dobrze ja w 27dc miałam bete 15,86 w 35 dc. 1586 :)

Podczytywałam trochę Lipcówki i mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie :happy:
Chociaż u mnie dzisiaj jest 38 dc z 40 przewidywanych przez aplikację.

Pomału to bardzo wczesna ciaza,powtórz w odstępie tygodnia co 2dni

Tak właśnie zrobię :tak:

Niby wynik mieści się w normach, ale mi i tak wydaje się, ze powinno być wyżej. 20 miałam bez ciąży, po owu.

Kiedy byłam u gina w maju po poronieniu, to pytał mnie czy planuję jeszcze ciążę. Bo jeśli tak to jak tylko będzie pozytywny test, to mam się zgłosić po luteinę. Czekałam tylko na potwierdzenie ciąży w becie. I jutro po nią pojadę.

spark wiesz co po poronieniu w sierpniu troche sie podlamalam, mialam dosc. I tak sie schowalam od swiata. Dwa poronienia w jednym roku to troche przygnebiajace...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Boże przykro mi,musiałaś dużo przejść,doszłaś już do siebie psychicznie my cię tu rozkrecimy kochana,robiłaś jakieś badania

reklama
Mi lekarz powiedział, że powinno być poniżej 2.5, a najlepiej 1-2. Najlepiej idź do endokrynologa. Lepiej dmuchać na zimne i za wczasu obniżyć, chyba że już jesteś w ciąży to tymbardziej.

Moja siostra jest właśnie w 7 tc. Lekarz zrobił badania i okazało się, że ma TSH 3,93 :errr:
Ja t w ogóle w szoku jestem, że z takim TSH można zajść w ciążę. Zapisała się już do endo i czeka na wizytę. Dodam, że siostra ma 31 lat i jest to jej pierwsza ciążą, w dodatku zaszła za pierwszym razem.

Do góry