reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Właśnie ja w tym cyklu coś takiego miałam, może to kłucie nie było takie bolesne, ale było, i takie migotki jakieś chyba w jazjnikach. Najczęściej z lewej strony. Niestety u mnie chyba to nadmierne wsluchiwanie się, wczuwanie w organizm, kiedyś pewnie bym tego nie zauważyła, za 3 dni ciotka przyjedzie i po zawodach...
Koleżanka też mi mówiła kiedyś ze miala taki podobny objaw jak Twój :-) I że od razu wiedziała, że to musi byc to:-) Super, że się udało,życzę zdrówka :-)

Niestety, dzisiusiowi przestalo bic serduszko, w lipcu mialam zabieg. Teraz czekam na @ i zaczynamy kolejne starania.

A te klucia to mialas kiedys? Bo jesli to cos kompletnie nowego to moze to jesdnak zagniezdzenie? :) u mnie bylo bardzo odczuwalne ale u Ciebie mozd przeciez byc delikatniejsze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja siostra jest właśnie w 7 tc. Lekarz zrobił badania i okazało się, że ma TSH 3,93 :errr:
Ja t w ogóle w szoku jestem, że z takim TSH można zajść w ciążę. Zapisała się już do endo i czeka na wizytę. Dodam, że siostra ma 31 lat i jest to jej pierwsza ciążą, w dodatku zaszła za pierwszym razem.

Ja mimo swojego wieku jakoś nigdy się tym tematem nie interesowałam i też bym nie wiedziała, gdyby nie lekarz, który zwrócił mi uwagę, że moje wyniki sprzed paru lat były trochę za wysokie 2.97.
Podobno i z TSH ponad 4 kobietki zachodzą, tylko jest trochę ryzyko powikłań i poronień, ale to też zależy od organizmu, nie zawsze tak jest. No i ważne jest szybkie wykrycie i podjęcie leczenia.

Niestety, dzisiusiowi przestalo bic serduszko, w lipcu mialam zabieg. Teraz czekam na @ i zaczynamy kolejne starania.

A te klucia to mialas kiedys? Bo jesli to cos kompletnie nowego to moze to jesdnak zagniezdzenie? :) u mnie bylo bardzo odczuwalne ale u Ciebie mozd przeciez byc delikatniejsze.

Powodzenia;)

Oj, przykro mi bardzo... Roztrzepana jestem i jakoś przegapiłam... Wiem jaki to ból. Przechodziłam też stratę :( Ale juz minęło 4.5 roku.

Powodzenia życzę i trzymam kciuki za kolejne starania.

reklama
Oj, przykro mi bardzo... Roztrzepana jestem i jakoś przegapiłam... Wiem jaki to ból. Przechodziłam też stratę :( Ale juz minęło 4.5 roku.

Powodzenia życzę i trzymam kciuki za kolejne starania.

Niczego nie przegapilas :) przyszlas chyba akurst na forum jak ja robilam sobie od niego przerwe. Nie bylo jak jakis czas tutaj.

Do góry