No to mamy wspaniałe wieści w poniedziałek, a jaki poniedziałek taki cały tydzień
Wendy83 cudna kreska poprostu cudna
Moje gratulacje a ciąża niech przebiega bezproblemowo
Kto jeszcze testuje ?
Mikaduchna jak tam, kroi się coś u Ciebie
czekam na dobre wieści
u mnie dziś 23 dc cyce bolą i czuję,że lipa u mnie
Pozdrawiam was wszystkie
Cześć Evelinia
Szkoda gadać, jestem wściekła. Jutro mam dostać @ (28 dc). Zrobiłam test w 24 dc (po tym jak Ani wyszły dwie kreseczki - myślę sobie, a nuż i u mnie się coś pokaże). Oczywiście biel Vizira (test o czułości 10). Po jakiejś godzinie zerknęłam na ten test i widzę odznaczyła się druga kreska - ale nie, że zróżowiała, przeciwnie - zrobiła się biała na tle testu - taka jakby wklęsła - ale bardzo wyraźnie widoczna. Wiem, że po tak długim czasie to nic nie znaczy, ale piersi bolały mnie masakrycznie, pół tego miesiąca mnie muliło - a nigdy się to nie zdarza. Myślę sobie - udało się. Ale poleciałam do Rossmana po drugi test i w sobotę pod wieczór zrobiłam (26 dc) i biel Vizira (test o czułości 25). Widzę, ale nie przyjmuję do wiadomości - myślę, eee pewnie z drugich siuśków to nie wykrył test stężenia, zrobię w pn. rano. Zrobiłam dzisiaj rano - i znowu nic. W międzyczasie cycki przestały boleć i czuję znajome bulgotanie w brzuchu.
Nic to - kupiłam sobie test o czułości 10 i jutro zamierzam testować - chyba na złość @, bo przecież już stoi w progu. Myślę, że mam jakąś psychozę paranoidalną
Nie wiem, czy jak dostanę okres, to sobie wmówię, że to późna implantacja?!
Przestaję już wierzyć, że znam swój organizm, bo robi mnie w konia.
Do tego jeszcze - poszłam dzisiaj do endokrynologa - TSH mi spadło z 2,57 na 1,38, wszystkie inne hormony jak u 18-stki. Rezerwy jajeczek - niczym rezerwy złota w banku federalnym! Mówię mu, że mam już 40 lat, może za późno dla mnie - a On mi mówi, że z badań to mam lat "naście"
Nic tylko zachodzić. Wiesz, ja jeszcze mam to Hashimoto - a mimo wszystko badania wspaniałe.
A i tak lipa.. I jak tu się nie wściec?
Czekam do jutra - ale mogłaby @ przyjść dzisiaj i skrócić me męki
A jak u Ciebie? Mam nadzieję, że Tobie się uda w tym cyklu! Ściskam mocno!