reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witaj kochana ,już się martwiłam o Twoje staranka :D
Ty masz termin na 15.11 a ja na 19.11 ale ja w tym m-Cu nie obstawiam ciąży :no: słabe przytulanka były :oo2: no nic następnego cyklu nie zaprzepaszczę :happy:
Na ovufriend mi pokazuje żółte światełko ale przecież to nie możliwe bo testy ovu pokazywały z 2 na 3.11 a dziś już 6-go, a i Sahara u mnie od piątku :biggrin2:
A jak u ciebie większą nadzieję masz ?
ściskam :happy:

Cześć Evelinia,
Ja bym pewnie była bliżej Ciebie - ale pamiętasz, w tym cyklu @ przyszła o dwa dni za wcześnie - co mi się do tej pory nie zdarzało, więc i termin kolejnej się przesunął. Liczę, że będzie teraz 28 dni - a ten cykl 26-cio dniowy to jakiś jednorazowy wybryk organizmu.
No nie wiem, nie widzę u siebie żadnych objawów - też Sahara. Ale trwam przy swoim postanowieniu, żeby nie szaleć, nie nastawiać się i nie wmawiać sobie objawów. Jeśli się uda, to za objaw uznam dopiero zatrzymanie @. :) Jednak optymizmem i radością napawa mnie fakt, że zastój został przełamany, bo mamy prawdziwy wysyp lipcóweczek:)
Wiesz, jak mojego pierwszego Synka zrobiliśmy - to kochaliśmy się raz w 9 dniu cyklu i wyszedł cudny bobasek:) Trzymam kciuki za nas i ściskam Cię mocno - a nuż nam się uda?:)

reklama
Mnie od ponad tygodnia piersi bolą tak samo jak podbrzusze. Do tego zmęczenie w dzień a bezsenność w nocy. I ciagle do toalety. A ciąży brak. Tez juz bym chciała zeby ten ból przeszedł bo wkurza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja Przyjaciółka powiedziała mi właśnie, że cycki i latanie do toalety to były jej pierwsze objawy - jest teraz w 17 tc. A Ty Queen masz jeszcze obiecującą temperaturę:) Będę trzymała mocno kciuki. Buziaki!

A co do tego kwasu foliowego- jaki bierzecie? Ja za pierwszym razem pilam inofem, ktory zwieksza owulacje i zaskoczylo za pierwszym razem... a teraz biore jakis zwykly kwas foliowy w tabsach bo boje sie ze znowu blizniaki sie trafia chociaz gin mowi ze to nie od tego ;)

reklama
A co do tego kwasu foliowego- jaki bierzecie? Ja za pierwszym razem pilam inofem, ktory zwieksza owulacje i zaskoczylo za pierwszym razem... a teraz biore jakis zwykly kwas foliowy w tabsach bo boje sie ze znowu blizniaki sie trafia chociaz gin mowi ze to nie od tego ;)

Ja biorę firmowy doZ.

Założyłam konto na ovufriend będę mierzyć temperaturę. Kiedyś kupiłam specjalnie termometr do mierzenia, ale jednak zrezygnowałam. Teraz się przyda ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry