Lanvin
Fanka BB :)
Ja półtora :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja półtora :-)
No no, zdążę jak da radę w tym cyklu @ na 25-26 listopada, jak przyjdzie w terminie to kolejny termin na 24 grudnia- to dopiero byłby prezent ale to oczywiście jakby cykle trwały równe 28 dni, a u mnie to różnie bywa
Ja mam Folik.Ja biorę firmowy doZ.
Założyłam konto na ovufriend będę mierzyć temperaturę. Kiedyś kupiłam specjalnie termometr do mierzenia, ale jednak zrezygnowałam. Teraz się przyda
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Który dc?
Który dc?
Nadalka ja używam tych samych i mi wychodziły ! Ważna rzecz teraz gdy paski zaczynają ciemnieć powinnaś testować do trzech razy w ciągu dnia by wychwycić moment ovu ! Zobaczysz że zaczną robić się ciemneJa wiem, wiem, ale te allegrowe chyba mało komu wychodzą na 100% . W poprzednim mi się właśnie pokazała najmocniejsza kreska jak tu teraz, i równo za 14 dni dostałam @...
w sumie to tylko wyliczenia. No ale jak pisałam, wykończę te testy bo miałam ich 50 i w poprzednim cyklu wypróbuję te facelle. Nie będę teraz kupować, nie chcę zacząć świrować [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nadalka ja używam tych samych i mi wychodziły ! Ważna rzecz teraz gdy paski zaczynają ciemnieć powinnaś testować do trzech razy w ciągu dnia by wychwycić moment ovu ! Zobaczysz że zaczną robić się ciemne
Wiem wiem pamiętam wybryk tej wredoty Twojej wrr ja też bez wielkich lotów całkiem na luzie heh i jakoś bardziej nastawiona jestem,że w tym m-Cu nawet nie będę musiała testu wyciągaćCześć Evelinia,
Ja bym pewnie była bliżej Ciebie - ale pamiętasz, w tym cyklu @ przyszła o dwa dni za wcześnie - co mi się do tej pory nie zdarzało, więc i termin kolejnej się przesunął. Liczę, że będzie teraz 28 dni - a ten cykl 26-cio dniowy to jakiś jednorazowy wybryk organizmu.
No nie wiem, nie widzę u siebie żadnych objawów - też Sahara. Ale trwam przy swoim postanowieniu, żeby nie szaleć, nie nastawiać się i nie wmawiać sobie objawów. Jeśli się uda, to za objaw uznam dopiero zatrzymanie @. Jednak optymizmem i radością napawa mnie fakt, że zastój został przełamany, bo mamy prawdziwy wysyp lipcóweczek
Wiesz, jak mojego pierwszego Synka zrobiliśmy - to kochaliśmy się raz w 9 dniu cyklu i wyszedł cudny bobasek Trzymam kciuki za nas i ściskam Cię mocno - a nuż nam się uda?
Ta beta to dla mnie miała być ;* Dziękuję!!Powiedzcie mi jak tu sobie nie robić nadzieii jak znowu poleciłam do wc zwymiotować. ..
Nie wiem której dziewczyna chciała wiedzieć o tej becie i teście Spark ty ? Sprawdziłam jak to było z synem. Test zrobiłam 4 tydzień i 4 dzień i była lekka kreska na drugi dzień byłam na becie 117 wyszło. Jak robiłam test 5 dni wcześniej nie wyszedł. Potem 5 dni później miałam 500. Ale testu juz nie robiłam.
W drugiej ciąży 35 potem 62 potem 150 i 1300 kreski też słabe pomimo takiej bety wiec nie masz się co martwić.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom