reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak ja już 3 miesiąc łykam

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja półtora :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Ja wiem, wiem, ale te allegrowe chyba mało komu wychodzą na 100% . W poprzednim mi się właśnie pokazała najmocniejsza kreska jak tu teraz, i równo za 14 dni dostałam @...
w sumie to tylko wyliczenia. No ale jak pisałam, wykończę te testy bo miałam ich 50 i w poprzednim cyklu wypróbuję te facelle. Nie będę teraz kupować, nie chcę zacząć świrować [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nadalka ja używam tych samych i mi wychodziły ! Ważna rzecz teraz gdy paski zaczynają ciemnieć powinnaś testować do trzech razy w ciągu dnia by wychwycić moment ovu ! Zobaczysz że zaczną robić się ciemne :tak:

My po przytulankach właśnie, dzisiaj chyba mi się wszystko obnizylo, bo taki dyskomfort czułam. W której fazie cyklu wszystko się obniża?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Cześć Evelinia,
Ja bym pewnie była bliżej Ciebie - ale pamiętasz, w tym cyklu @ przyszła o dwa dni za wcześnie - co mi się do tej pory nie zdarzało, więc i termin kolejnej się przesunął. Liczę, że będzie teraz 28 dni - a ten cykl 26-cio dniowy to jakiś jednorazowy wybryk organizmu.
No nie wiem, nie widzę u siebie żadnych objawów - też Sahara. Ale trwam przy swoim postanowieniu, żeby nie szaleć, nie nastawiać się i nie wmawiać sobie objawów. Jeśli się uda, to za objaw uznam dopiero zatrzymanie @. :) Jednak optymizmem i radością napawa mnie fakt, że zastój został przełamany, bo mamy prawdziwy wysyp lipcóweczek:)
Wiesz, jak mojego pierwszego Synka zrobiliśmy - to kochaliśmy się raz w 9 dniu cyklu i wyszedł cudny bobasek:) Trzymam kciuki za nas i ściskam Cię mocno - a nuż nam się uda?:)
Wiem wiem pamiętam wybryk tej wredoty Twojej wrr ja też bez wielkich lotów całkiem na luzie heh i jakoś bardziej nastawiona jestem,że w tym m-Cu nawet nie będę musiała testu wyciągać :wink:
Mikaduchna mam podobne wspomnienia bo mojego drugiego syna też za pierwszym strzałem :laugh2: aż zdziwiona byłam totalnie :eek:
Masz rację z tym wysypem,n
asza kolej też nadejdzie o_O
Mój M w tym m-Cu nawalił :baffled: focha strzelił czujesz :D coś tam jeszcze próbowaliśmy ale czy ja wiem co z tego będzie 8-)
A za tym &&&& zaciśnięte passa trwa ;)
Teraz tylko odliczanie !
Tulinkam Ciebie

Powiedzcie mi jak tu sobie nie robić nadzieii jak znowu poleciłam do wc zwymiotować. ..

Nie wiem której dziewczyna chciała wiedzieć o tej becie i teście Spark ty ? Sprawdziłam jak to było z synem. Test zrobiłam 4 tydzień i 4 dzień i była lekka kreska na drugi dzień byłam na becie 117 wyszło. Jak robiłam test 5 dni wcześniej nie wyszedł. Potem 5 dni później miałam 500. Ale testu juz nie robiłam.
W drugiej ciąży 35 potem 62 potem 150 i 1300 kreski też słabe pomimo takiej bety :) wiec nie masz się co martwić.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ta beta to dla mnie miała być ;* Dziękuję!!

reklama
Gratuluje nowym mamusiom, witam nowe staraczki :) a u mnie małpeczka dziś przyszła i to 2 dni szybciej, stęskniła się zołza ;)

Do góry