reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A u mnie dziś dalej brzuch pobolewa i w miarę mokro. Idę się kąpać i brzuch mnie zabolał i myślę no nie, dostałam @ ale na szczęście nie :). Myślę sobie a dziś 12 czy 13 dc to może owu będzie a zaglądam w kalendarz a dziś mam 17dc! Jak przestałam liczyć tak nie wiem gdzie te dni zleciały. Ogólnie teraz mam głowę zajętą remontem, bo kupiliśmy mieszkanie i tak jakoś w tym cyklu się nie spinam. Aczkolwiek staram się aby seks był co 2dni;)

Najlepiej własnie sie konkretnie czymś zająć i przestać liczyć. Tak najcześciej wychodzi

reklama
Hej dziewczyny. U mnie narazie wszystko dobrze ,powoli wracam do zdrowia czuje się już lepiej. jakoś apetytu nie mam,, a jak już coś zacznę jeść to nie mogę skończyć bo mnie mdli.
Mam do was pytanie. czy mogę teraz usunąć zeba ósemkę??? strasznie zaczęła mnie boleć dziaslo mi sspuchlo, żeby sobie ulżyć to wzięłam paracetamol w syropie przypisany przez lekarę. i teraz się zastanawiam czy dentysta mi usunie. A powiedział jakiś czas temu że jak zacznie bolec to niestety do usunięcia.
w środę mam wizytę u gina aż doczekać się nie mogę. wogole to już chyba do mnie dotarło że się udało. .
Trzymam kciuki za was wszystkie.

Lanvin ja to samo myślę jak czytam queen_b a co do mnie z jednej strony myślę że nie bo test w sobotę coś by wykazał a z drugiej strony mam nadzieję że nie oszalałam i te objawy nie biorą się z nikąd.
Chociaż wiem że clo tak działa.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Lanvin ja to samo myślę jak czytam queen_b a co do mnie z jednej strony myślę że nie bo test w sobotę coś by wykazał a z drugiej strony mam nadzieję że nie oszalałam i te objawy nie biorą się z nikąd.

Hahah dzięki dzieczyny. Ale nie ma co myślec ze sie udało. Bo ja wiem ze to tylko moja choroba psychiczna [emoji23][emoji23][emoji23] Nimiti - clo daje skutki uboczne podczas tych dni w ktore sie je bierze. Tzn moze dawać ale nie musi. Ja no żadnych w ulotce podanych nie miałam. Niestety nie jest napisane czy cos to z hormonami nie robi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Obie macie podejrzane objawy, mówię Wam, czuje to w kościach :-D U mnie też test nie wykazał na początku ciąży, a potem się okazało, że owu była jednak parę dni później :-) Także nie ma co się sugerować, u jednej pokaże słabą kreskę wcześniej, a u innej dopiero w dniu spodziewanej @. Należy się Wam dziewczyny!

qdkkx1hpzei65q7s.png

A tak poza tym, to witam nowe staraczki :-)

U mnie dziś 22 dc, ciekawa jestem kiedy przyjdzie @, bo plamienia miałam od poniedziałku, czyli od 16dc, czyli w któryś dzień owu powinno być, ale kiedy...nie wiem :-/

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry