reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry mamusie i mamusie to be w nowym tygodniu [emoji6]
Życzę aby każdej testującej dwie krechy wyskoczyły ... niech dobra passa trwa ! [emoji1]
Byle do czwartku bo ..... długi weekend ! Jupi [emoji38]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nadalka to nie jest do końca ten czas. Kreski powinni być przynajmniej identyczne. Kup może inne testy np. z rossmanna. Mi się dobrze sprawdziły, wrzucę Ci przykładowy za chwilkę.
Tez tak myśle to jeszcze za wczesnie 2 kreska powinna byc przynajmniej taka sama jak pierwsza.tez mam te testy i jakbjest owu to tak wychodza.

Wiecie co tak sobie myślę że te objawy na pmsa są okrutne dla kogoś kto oczekuje jakiegokolwiek sygnału że może być w ciąży.
O tak chciałam z rana się pożalić bo dociera do mnie całą siłą że jutro będzie @ i nie mam co sobie nadzieii robić.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co tak sobie myślę że te objawy na pmsa są okrutne dla kogoś kto oczekuje jakiegokolwiek sygnału że może być w ciąży.
O tak chciałam z rana się pożalić bo dociera do mnie całą siłą że jutro będzie @ i nie mam co sobie nadzieii robić.

Testu drugiego nie robisz? Objawy straciły na sile?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mnie od wczoraj tak głowa boli, że nie mogę się na niczym skupić. Nie wiem jak w pracy wysiedze dziś :-/ a na 15 30 mam jeszcze zebranie w przedszkolu.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Czuje sie tak samo jak Ty... chcialabym zeby sie udało ale jakos mało w to wierze ze to tym razem.
Głowa do góry ! Najważniejsze ze działania sa przyjemne !

Lanvin w zasadzie nie piersi nadal bolą podbrzusze też ale to nic nie znaczy to może być pms i skutki clo. Nie robie testu czekam do jutra na @ nie sądzę jednak aby to była ciąża.
A najbardziej mnie sutki bolą jak się je dotyka i kłuje mnie po lewej stronie macicy.

Lanvin w zasadzie nie piersi nadal bolą podbrzusze też ale to nic nie znaczy to może być pms i skutki clo. Nie robie testu czekam do jutra na @ nie sądzę jednak aby to była ciąża.
A najbardziej mnie sutki bolą jak się je dotyka i kłuje mnie po lewej stronie macicy.

A przed spodziewana @ piersi nie przestają Cię zazwyczaj boleć? Mi np. objawy zaczynają ustępować na dzien-dwa przed @.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Nie umiem ci na to odpowiedzieć bo swojemu ciału przyglądam się dopiero od zeszłego cyklu. Ale w zeszłym zaraz przed okresem faktycznie przestały mnie boleć.
Teraz też w sumie mniej bolą niż 3 dni temu. Naprawdę nie ma co się doszukiwać jutro przyjdzie @ i wszystko się zeruje.

reklama
Nie umiem ci na to odpowiedzieć bo swojemu ciału przyglądam się dopiero od zeszłego cyklu. Ale w zeszłym zaraz przed okresem faktycznie przestały mnie boleć.
Teraz też w sumie mniej bolą niż 3 dni temu. Naprawdę nie ma co się doszukiwać jutro przyjdzie @ i wszystko się zeruje.

Zobaczymy :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry