reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Natan ma 1560 gram, juz kolejne usg jest wyrownany termin z om, ale nadal lekarka sie upiera przy terminie z pierwszych usg, gdzie byl mlodszy, szyjka 3,5 cm, wody plodowe ok, te przeplywy w pepowinie tez, dziec oczywiscie bardzo ruchliwy na usg :) na bakterie dostalam antybiotyk :) mam znow te pieprzone leukocyty ehh

reklama
Po czym wy dziewczyny czujecie że sie udało :D ? Głupie pytanie bo przecież kazda ma jakies inne objawy ale tak z ciekawosci :D zawsze myslalam ze to poczuje a tymczasem gdy coraz blizej testowania to ja mysle ze nic z tego nie wyszlo ;p niby zdziwił mnie ból jak na okres w 17 i 18 dc , wczoraj podbrzusze całe spięte aż ciezko bylo chodzic a od dzisiaj czyli 23 dc znowu od czasu do czasu pobolewa jak na @[emoji14]i pewnie juz tak bedzie pobolewac do samego dnia okresu[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie będziecie się śmiały, bo to głupie, ale mi nie wyszedł żaden syfek na twarzy, a przed @ zawsze mi się pojawiają dwa albo trzy takie większe :) i uznałam to za objaw ciąży i miałam rację.

Super lux,

Byłam dziś na usg, zarodek ma 0.5cm i serce bije :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Super kochana :*

Ja dziś znowu nie wytrzymałam i siknęłam. Widziałam cień cienia cienia Haha ale to już chyba prędzej mi się w głowie miesza :D
Mdli mnie kilka razy dziennie wtedy muszę się położyć. Jajniki cały czas bolą, raz mniej raz więcej.
No ale nie wiem ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

TuliPanna99, ja też tak mam z tymi syfkami [emoji12] zawsze 2-3 dni przed okresem wychodzą a teraz wyszedł też ale w tamtym tygodniu czyli dużo wcześniej [emoji12] ja w 1 ciąży nie miałam objawów, a teraz na siłę się doszukuję.. chyba już świruje..
ja od tygodnia mam tylko jeden dziwny objaw.. co jakiś czas czuje sie "tam" obolała jak czasem po przytulankach.. problem w tym, ze przytulanek nie było juz od przeszło tygodnia [emoji53] pewnie sobie wkręcam, a @ przyjdzie jeszcze wcześniej [emoji23]

Alexandrax, moje gratulacje !
Luxx, super wieści [emoji3]

queen to owocnych starań! musi sie udać ! ja bym sobie życzyła abyśmy się na lipcówkach spotkały ;) a co do testu ciężko powiedzieć ale może tylko ciut jaśniejszy. natomiast kreska bardzo ładna i wyraźna. Ok własnie doczytałam o kłótni, ty mi tego nie rób naprawdę na ciebie liczę!
bertha to dobry duszek nie :) w końcu z Glc :D ( o ile czegoś nie pomieszałam :D). Ale powiem ci że z ta matematyka nie zrozumiałam nic :D:D:D ale to już taka moja przypadłość. Ja miałam wczoraj owu bardzo dobrze ją czułam. I wczoraj tex był sex więc oby to wystarczyło bo dzisiaj nie mam cohoty ;)

Mikaduchna ty też przełam złą passę ;) ja też postanowiłam iść na żywioł i odpuściłam sobie, nie ma takiej spiny jak poprzednio. Zobaczymy co z tego wyjdzie nie? ;)

Morela bierzesz leki jakieś? ja miałam takie objawy jak ty w zeszłym cyklu i nawet wymioty ale to po lekach u mnie było. Ból podbrzusza może być związany z owulacją. Ja mam za każdym razem taki ból, prawie jak na okres. Znaczy że lada chwila będzie u ciebie owu.

Basia a może ten raz wystarczy co myślisz?

Ja wczoraj miałam owulacje więc zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Ja chce chłopca :D

Chłopcy są słodcy:) Ja się moimi nacieszyć nie mogę:) Życzę Ci tego i trzymam kciuki - a ze swojej strony - mam nadzieję mieć radość i przyjemność - a jak Bóg da - to się będę bardzo cieszyć, ale żadnych testów, pomiarów już nie robię - a kysz. Myślę, że w moim przypadku lepiej jest jak zdaję się na los:) Jutro wracam do Polski (z podróży służbowej), na weekend jedziemy do Rodziców i poprzytulamy się spontanicznie:) Trzymam kciuki za nas obie.Buziole:)

No mam dokładnie tak samo. Pobolewanie podbrzusza, uczucie pelnosci i jakby napięte podbrzusze lekko powiększone. Hmm no zobaczymy co z tego będzie.

km5sio4pghry649q.png
Trzymam mocno kciuki a potem ty bedziesz trzymac za mnie;)

Super lux,

Byłam dziś na usg, zarodek ma 0.5cm i serce bije :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojaaa super wieści kochana :*!! Mozna śmiało napisać : Rośnijcie zdrowo :)

Ja to mam wysyp na twarzy co chwile :D w sensie nie ze jakis trądzik ale czesto jak znikają syfki to po dwoch trzech dniach wychodza jakies nowe[emoji14]narazie jestem wlasnie w fazie ich braku :D mam nadzieje ze jak juz sie doczekam ciąży to moze cera sie polepszy [emoji41] chociaz wiem ze moze sie tez pogorszyc ;p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny. Cieszę się ze mogłam do Was dołączyć. Staramy się już rok, szybko się udało, niestety równie szybko było po wszystkim. W marcu dostaliśmy zielone światło od gin. kolejne trzy miesiące minęło i nic, okazało się ze za wysokie TSH, po dwóch miesiącach w normie i znów zielone światło, niestety dalej nic, tym razem pecherzyk nie pęka. Teraz będę badać prolaktyne i zobaczymy co dalej.
Ehh my to mamy do przetrwania masakra.. A pierwsze dziecko? Trzymam kciuki:*

Do góry