My też na początku mówiliśmy że dwójka ale potem to jedno przerosło mojego męża. A syna mam super, bawi sie sam bardzo pomaga sprząta jest naprawdę normalnym małym chłopcem. Więc ja tu najbardziej sie czepiam męża że nawet nie wie jaki ma skarb.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj motylkami się, ze to przez to iż zazylam witaminy na czczo. Możliwe?
Czy mogę prosić o dodanie do tabelki? 37 lat, staram się o 2 dziecko, termin @ 25.10, pierwszy cykl starań. Dzięki
Dzisiaj dzień w łóżku, taki ambitny plan pewnie wytrzymam godzinę i zacznie mnie nosić.
Z tego co słyszałam to jak się było aktywnym przed ciąża to nawet nieskazane żeby nagle zasiąść na tyłku, tylko zwolnić.Laseczki a co myślicie o sporcie w ciazy? Jakieś cwiczonka lub basen? Mój I ginekolog mówi raz jedno raz drugi zglupialam i siedzę w domu. ..a nosi mnie bo jestem osobą aktywną i brakuje mi jakiejś gimnastyki czegokolwiek. . Wiadomo że na miarę ciążowych możliwości :')
Jeśli basen to jaki strój polecacie ?
No właśnie się czuję, ale brakuje mi podstawowego objawu - czyli białego śluzu. Normalnie Sahara. Ale u mnie coś w ogóle z tym śluzem słabo - jak miałam owu - to gin powiedział ,że w środku "piękny śluz", a na zewnątrz nic nie było . Jednak w dwóch moich ciążach miałam ten śluz, a teraz nie.hej Evelinia i widzę, że podobnie jak u mnie - to Twój drugi cykl starań Trzymamy kciuki a jakże!!! A czujesz się jakoś inaczej?