reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja mam wizytę u ginki 2.11, czyli w dniu przyjścia @,ale biorąc pod uwagę poprzedni cykl,liczę na to,że @ się spóźni albo ja zaciążę, chociaż nie łudzę się,że się uda w 1 cyklu.:dry:
Mnie chyba troszkę na łeb siada, bo od jakiegoś czasu oglądam turecką telenowelę na TV Puls "Syla :odnaleźć przeznaczenie" i wyobraźcie sobie,że o ile mój P. raczej nie przepada za takimi serialami, to się wciągnął,chociaż za cholerę się nie przyzna.:-D:-D:-D Ale widziałam ostatnio,jak miał przerwę w pracy,że ukradkiem zerkał tam na ten serial i potem niby kąśliwie do mnie " No i co ,a czemu ona nie ma chusty na głowie? I oni nie mogą się tam całować? Ale to miasteczko tureckie zapuszczone..." i takie tam. Tak,wiem,oglądanie brazylijskich czy tureckich tasiemców nie jest niczym mądrym,ale mówię wam- wciąga jak popcorn :-D:-D:-D:-D

reklama
Tabelka
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    123,3 KB · Wyświetleń: 445
To zobaczymy czy teoria sie u was sprawdzi! Dajcie znac! :)

Kciuki za Ciebie!! A clo brałaś do końca? Jakis zastrzyk na pęknięcie miałaś czy nie?

O, to cos sie dzieje... trzymam kciuki!!!!

Lui, a w którym dpo miałaś taka betę?

Wiecie dziewczyny, kiedy ta beta musi byc 0 i zacząć rosnąć, można sie wbić badaniem krwi akurat w taki moment ze ona jest po prostu jednocyfrowa jeszcze...

To gratulacje!!!! Wstaw zdjęcie testów! To nas inspiruje i zaraza wirusami ciazowymi! :)

Hehe, dokładnie ;)
Wczoraj byłam na I prenatalnych :D
Z pomiarów wynika ze niby wszystko w porządku ryzyko jest ( prawie zerowe ) ale wiadomo ten 1% szansy jest.
W każdym razie mój wykres pokazuje dużo mniejsze prawdopodobieństwo choroby niż podstawowy.
Troszkę się uspokoiłam, ale czekam jeszcze na ta przeklęta krew...
Poogladalismy sobie maleństwo i dopiero zaczyna do mnie docierać :D spytalam o płeć, lekarz mnie wysmial z początku ale jak powiedzialam, że słyszałam wiele filozofii na temat widoczności płci na pierwszym badaniu to stwierdził, że zagladnie tu i tam.
Wstępnie obstawia chłopaka ALE być może ze wargi sromowe się jeszcze nie zmniejszyły ;) ja mimo wszystko czuje ze dziewczynka :-)

Dzień dobry wszystkim
dzisiaj rano zrobiłam test, dzisiaj jest mój 24 dzień cyklu, tak jak się spodziewałam - jedna kreska, no nic teraz czekam do 20.10 na okres, a od rana strasznie mnie boli głowa. :-( :(
Ani@ głowa do góry test robiłaś przed czasem::tak: spokojnie ,jeszcze mogą być dwie kreski na teście ;-) ;) ja m-czke mam planowo 22.10 i 28 dc planuję zrobić test w niedzielę bądź poniedziałek :evil: i to też będzie hardcor z mojej strony :D

A u mnie dzis pogoda moze byc. Chociaż i tak wole lato ... czekam sobie właśnie w kolejce do mojego GP (odpowiednik rodzinnego w Pl) po skierowanie dla mojego M. Czas powtórzyć badania nasienia i spr czy cos sie polepszyło czy nie ... ciekawe na kiedy bedzie miejsce na badania. Aż sie boje [emoji79][emoji79] ostatnio czekaliśmy 5tyg i 2 tyg za wyniki ... ale czego sie nie robi ;-) grunt ze jest za darmo ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak wy bierzecie clostilberyt? Ja musze od 5 do 9 dnia cyklu i pod język. A wy ?

Queen_b matko ale długo

Ania liczyłam na ciebie !może się jeszcze uda:)

A powiem wam że gdyby nie to ze zrobiłam 4 testy ciążowe i że dostałam okres pomyślałam że jestem w ciąży. Piersi mnie bolą i mam mdłości :/ te tabletki mnie wykończą :(

Do góry