reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sorry, że nie zamieściłam jeszcze tabelki, zaraz usiade i uzupełnię.

Ale jest taka sytuacja, mialam dziś zajęty dzień i czułam że padam i ze zasne jak tylko zamkne oczy, w końcu się wkurzylam i kazalam m jechac do sklepu, teraz natychmiast.
No i taki wynik sprzed 10minut

Zobacz załącznik 777271

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
I oczywiście WIELKIE GRATULACJE !!! [emoji7]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Opowiadaj jak to było u Ciebie, jakie dni itp itd....chce wiedzieć wszystko hiehie [emoji12]

Dzięki :* oby tylko nie zapeszyc

Ovu z temp mi wychodzi ze była 19dc,
Starania 8, 10, 12, 14, 16, 18, miała być poprawka 20 ale zgodnie uznaliśmy że mamy dość.

Jestem w szoku i z jednej strony się cieszę ale z drugiej boję, choć pocieszam się faktem ze tak widoczna wieczorem i w 12dpo, oby @ nie przyszła

Nie przyjdzie ... nie myśl co złego może się stać ... ciesz się to jest TEN moment !!!!! Na to czekałas ... i nie tylko Ty [emoji6]

Sorry, że nie zamieściłam jeszcze tabelki, zaraz usiade i uzupełnię.

Ale jest taka sytuacja, mialam dziś zajęty dzień i czułam że padam i ze zasne jak tylko zamkne oczy, w końcu się wkurzylam i kazalam m jechac do sklepu, teraz natychmiast.
No i taki wynik sprzed 10minut

Zobacz załącznik 777271

Ola, jeśli to jest test ciążowy, to ja widzę dwie kreski:) Gratulacje!!!

Dziękuje za info A czy możliwe jest zeby po clo od 12dc do 15dc występowały wzdęcia i skurcze podbrzusza ale tak jakby od jelit? Dodatkowo czułam cały czas lewy jajnik a od 16dc nie czuje już nic...tylko te bolące sutki...czy to mogła być owulacja?niestety nie prowadzę monitoringu cyklu...15dc miałam tak silny ból podbrzusza ze aż promieniował do odbytu a teraz nie ma ani czucia jajników ani wziętego brzucha.
Ja po clo w trakcie owulacji czuję się tak samo. Wzdęcia i całe podbrzusze boli. Nawet wyproznienie boli. Myślę że po clo jajniki pracują silniej i stąd te objawy.

reklama
Tabelka,
mam nadzieję, że uzupełniłam wszystko
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    116,2 KB · Wyświetleń: 410
Do góry