reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuje za info A czy możliwe jest zeby po clo od 12dc do 15dc występowały wzdęcia i skurcze podbrzusza ale tak jakby od jelit? Dodatkowo czułam cały czas lewy jajnik a od 16dc nie czuje już nic...tylko te bolące sutki...czy to mogła być owulacja?niestety nie prowadzę monitoringu cyklu...15dc miałam tak silny ból podbrzusza ze aż promieniował do odbytu a teraz nie ma ani czucia jajników ani wziętego brzucha.
Tak, tez tak mam, ostatnio to miałam takie uczucie jakbym chodziła z tykająca bomba w brzuchu ze 2 dni, każdy krok czułam na jajnikach, a nagle następnego dnia nic. I potem 3 dni bólu sutków i tez sie skończyły.

Sorry, że nie zamieściłam jeszcze tabelki, zaraz usiade i uzupełnię.

Ale jest taka sytuacja, mialam dziś zajęty dzień i czułam że padam i ze zasne jak tylko zamkne oczy, w końcu się wkurzylam i kazalam m jechac do sklepu, teraz natychmiast.
No i taki wynik sprzed 10minut

Zobacz załącznik 777271

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Wow!!! Gratulacje!!! Super wieści :) a jakie czułaś objawy oprócz zmęczenia? Coś przykuło twoja uwagę?

reklama
Tak, tez tak mam, ostatnio to miałam takie uczucie jakbym chodziła z tykająca bomba w brzuchu ze 2 dni, każdy krok czułam na jajnikach, a nagle następnego dnia nic. I potem 3 dni bólu sutków i tez sie skończyły.

Wow!!! Gratulacje!!! Super wieści :) a jakie czułaś objawy oprócz zmęczenia? Coś przykuło twoja uwagę?
Ten dziwny objaw ze czułam zapach wymiocin którego nie było.
No i piersi bolały delikatnie zwiększając intensywność tak ze tego nie zauważyłam, dopiero wczoraj jak zasypiałam zwróciłam uwagę że sprawiają mi dyskomfort jak próbuje zasnąć.

Mam nadzieję że odblokuje ten zastój i teraz kolejne kreseczki się posypia.

Ola wielkie GRATULACJE :) :) :) Aż mi się buzia cieszy jak sobie czytam, ze którejś się udało :* ja zaczęłam brać od dziś CASTAGNUS. Bierze ktoras?
Ja brałam ze 2 lata temu. Dość ładnie unormowal mi cykl. Nie było plamien pomiędzy @ i pms znacznie słabszy. Brałam go ponad rok. Ale niestety ciąży i tak nie było. Porobilam badania i okazało się ze potrzebuje mocniejszych wspomagaczy ;)

Sorry, że nie zamieściłam jeszcze tabelki, zaraz usiade i uzupełnię.

Ale jest taka sytuacja, mialam dziś zajęty dzień i czułam że padam i ze zasne jak tylko zamkne oczy, w końcu się wkurzylam i kazalam m jechac do sklepu, teraz natychmiast.
No i taki wynik sprzed 10minut

Zobacz załącznik 777271

Kolejna czerwcówka , super :) wielkie gratulacje :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie nadrobiłam posty ! Nimitii bedzie dobrze kochana. [emoji173]️[emoji173]️ ja tez takie doły łapie co troche wiem rozumiem.
Alexandra GRATULACJE !![emoji173]️[emoji182]

A ja właśnie weszłam do domu po meczu Polska - Dania. Gardło mam tak zdarte ze mowić nie moge [emoji51] także moj M bedzie sXzeliwy jak wroce do domu i nie bede mogła marudzić [emoji51] zmarzłam troche, ale atmosfera na stadionie narodowym super. A poza tym @@@ nie przyszła jescze, bo jak podejrzewam przesunęła sie i przyjdzie w poniediAlek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Alexandra z tego co mi się kojarzy to Tobie owu też ładnie ciemniały. Widzisz mówiłam Ci że takie dziwne, przykre zapachy mogą coś znaczyć. U mnie kocie siki a u Ciebie wymiociny, teraz co gorsze? heheheh
GRATULACJE zapraszamy na czerwcówki :-) :):-) :):-) :):D

reklama
Do góry