reklama
Fidzia 1987
Fanka BB :)
No mój mąż jest raczej niecierpliwy i najchętniej już by poszedł się przebadaćJa jak się nie uda to najpierw sama przebadam hormony na wiosnę a męża może w czasie wakacji. Zresztą lekarze zgodnie twierdzą,że minimum po roku starań można mówic dopiero o problemach z płodnością.
Fidzia 1987
Na czas starania się o dziecko powinien zrezygnować z kreatyny niestety.Dziewczyny ja tez postanowiłam, ze w styczniu zapisze sie do lekarza jak nam sie nie uda do końca roku..
My juz jedno dziecko ale zastanawiam mnie, czy branie przez męża kreatyny nie wpływa na jakoś nasienia..
To jest dopiero mój pierwszy cykl starań z clo, a już zaczynam wariować bo nie wiem co tam się dzieje I czy clo działa, ale skoro czułam kilka dni lewy jajnik to na pewno coś urosło tylko czy pękło...za tydzień powinnam dostać okres i nie wierze, ze się nie pojawiDziękuję wam złapałam dzisiaj doła.
Agat to mogła być owulacja ja dokładnie tak mam między 14 a 16 dc ten ból jajnika i podbrzusza. Też biorę clo ale z sutkami tak nie mam więc się nie znam.
Aleksandrax
Sorry, że nie zamieściłam jeszcze tabelki, zaraz usiade i uzupełnię.
Ale jest taka sytuacja, mialam dziś zajęty dzień i czułam że padam i ze zasne jak tylko zamkne oczy, w końcu się wkurzylam i kazalam m jechac do sklepu, teraz natychmiast.
No i taki wynik sprzed 10minut
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jest taka sytuacja, mialam dziś zajęty dzień i czułam że padam i ze zasne jak tylko zamkne oczy, w końcu się wkurzylam i kazalam m jechac do sklepu, teraz natychmiast.
Załączniki
Emsi*
nimitii głowąa do góry kochana....każdy miesiąc ma swoje plusy i minusy ... mój M jest z czerwca i tez myślałam, że fajnie by było ale cóż ... będzie jak będzie.....ale nie ma tego złego [emoji6]Co tam pusto odpoczywacie pewnie.
Ja złapałam mega doła tym że się nie udało jak to się mówi po angielsku had my hopes up to high
Ehhh tak mi przykro, może to idiotyczne co napiszę ale nie chciałabym lipca czerwiec wydawał mi się idealny. Po za tym teściowa jest z lipca i by mi żyć nie dała ciągle bym słuchała o prezencie.
Ale marudzenie przepraszam ale mam doła. Nie umiem się pogodzić z tym. Spróbuje jeszcze ten cykl potem odpuszczam.
Ja teraz oglądam meczyk w dobrym towarzystwie i z drineczkiem w ręku [emoji12] trzeba szukać pozytywów a nie upajac się niepowodzeniami, porazkami. To os nas zależy o czym w danej sytuacji myślimy i jak bardzo się nad czymś skupimy ... dlatego życzę Ci abyś skierowała swoje myśli na coś miłego i dużo dużo uśmiechu [emoji4]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi*
Ola czy ja dobrze widzę ... [emoji12]Sorry, że nie zamieściłam jeszcze tabelki, zaraz usiade i uzupełnię.
Zobacz załącznik 777271
reklama
Emsi*
Opowiadaj jak to było u Ciebie, jakie dni itp itd....chce wiedzieć wszystko hiehie [emoji12]