reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja jak się nie uda to najpierw sama przebadam hormony na wiosnę a męża może w czasie wakacji. Zresztą lekarze zgodnie twierdzą,że minimum po roku starań można mówic dopiero o problemach z płodnością.

reklama
Dziewczyny ja tez postanowiłam, ze w styczniu zapisze sie do lekarza jak nam sie nie uda do końca roku..
My juz jedno dziecko ale zastanawiam mnie, czy branie przez męża kreatyny nie wpływa na jakoś nasienia..

Dziękuję wam złapałam dzisiaj doła.
Agat to mogła być owulacja ja dokładnie tak mam między 14 a 16 dc ten ból jajnika i podbrzusza. Też biorę clo ale z sutkami tak nie mam więc się nie znam.
To jest dopiero mój pierwszy cykl starań z clo, a już zaczynam wariować bo nie wiem co tam się dzieje I czy clo działa, ale skoro czułam kilka dni lewy jajnik to na pewno coś urosło tylko czy pękło...za tydzień powinnam dostać okres i nie wierze, ze się nie pojawi

Sorry, że nie zamieściłam jeszcze tabelki, zaraz usiade i uzupełnię.

Ale jest taka sytuacja, mialam dziś zajęty dzień i czułam że padam i ze zasne jak tylko zamkne oczy, w końcu się wkurzylam i kazalam m jechac do sklepu, teraz natychmiast.
No i taki wynik sprzed 10minut

1475956769300.jpg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475956769300.jpg
    1475956769300.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 336
Co tam pusto odpoczywacie pewnie.
Ja złapałam mega doła tym że się nie udało jak to się mówi po angielsku had my hopes up to high :(
Ehhh tak mi przykro, może to idiotyczne co napiszę ale nie chciałabym lipca czerwiec wydawał mi się idealny. Po za tym teściowa jest z lipca i by mi żyć nie dała ciągle bym słuchała o prezencie.
Ale marudzenie przepraszam ale mam doła. Nie umiem się pogodzić z tym. Spróbuje jeszcze ten cykl potem odpuszczam.
nimitii głowąa do góry kochana....każdy miesiąc ma swoje plusy i minusy ... mój M jest z czerwca i tez myślałam, że fajnie by było ale cóż ... będzie jak będzie.....ale nie ma tego złego [emoji6]
Ja teraz oglądam meczyk w dobrym towarzystwie i z drineczkiem w ręku [emoji12] trzeba szukać pozytywów a nie upajac się niepowodzeniami, porazkami. To os nas zależy o czym w danej sytuacji myślimy i jak bardzo się nad czymś skupimy ... dlatego życzę Ci abyś skierowała swoje myśli na coś miłego i dużo dużo uśmiechu [emoji4]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Sorry, że nie zamieściłam jeszcze tabelki, zaraz usiade i uzupełnię.

Ale jest taka sytuacja, mialam dziś zajęty dzień i czułam że padam i ze zasne jak tylko zamkne oczy, w końcu się wkurzylam i kazalam m jechac do sklepu, teraz natychmiast.
No i taki wynik sprzed 10minut

Zobacz załącznik 777271

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola czy ja dobrze widzę ... [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry