Fidzia 1987
Fanka BB :)
Hej Aniu. Czyli testujemy podobnie. Trzeba wierzyć, że się udałoHej dziewczyny ja 14 testuję, 3 cykl starań, może tym razem się udało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Aniu. Czyli testujemy podobnie. Trzeba wierzyć, że się udałoHej dziewczyny ja 14 testuję, 3 cykl starań, może tym razem się udało.
13 września, ale ja cykle 30 dniowe mam. Staramy się tak serio 2 cykl. Tyle tylko, że ja mam podwyższona prolaktyna i za bardzo się nie nastawiam póki jej nie obnizeFidzia 1987 A kiedy miałaS okres? Ja 21 wrzesień, cykle 26 dniowe.
Macie już Dzieciątko? My staramy się o pierwsze, ale nie myślałam, że to będzie takie trudneJa też się nie nastawiam, bo najgorsze to rozczarowanie jest.
Ja kwas foliowy biorę ponad rok. We wrześniu 2015 przestałam brać tabletki antykoncepcyjne. Od marca tego roku powoli zaczynaliśmy pracować, ale niestety od ginekologa do którego chodziłam niewiele mogłam się dowiedzieć, dopiero koleżanka poleciła mi inna gin i ta mnie przebadala i stwierdziła policystyczne jajniki i zrobiłam prolaktyne i wyszlodlatego od sierpnia liczę wszystko od nowa.Pierwsza ciąża - pierwsze dziecko - wszystko nowe by było. To samo myślałam, tyle ludzi mówi a my za pierwszym razem jak postanowiliśmy. I powiem Ci też tak myślałam, byłam bardzo zaskoczona jak po pierwszym cyklu zobaczyłam 1 kreskę a później dostałam okres. Teraz na nowo biorę kwas foliowy.
U mnie jest wszystko w porządku, mam zrobione wszystkie badania zaczynając od morfologii, różyczka, cytomegalia, toxoplasmoza - wszystko w porządku i nie wychodzi. Nie wiem od czego to zależy, nie stresuję się specjalnie ani