reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[QUOTE="NeSSi, post: 14234882, member: 57759"
Mnie też czasami dopadają czarne myśli - zwłaszcza, że urodziny tuż-tuż ...latka lecą. Ale dołowanie - nie jest i nie będzie lekarstwem na to z czym się mierzymy.
Mogę spytać ile masz lat? Pewnie gdzieś pisałaś, ale ja nie zdążyłam przeczytac wszystkiego i spamiętać od wczoraj :) Ja mam 36 i ten czas jest moim największym wrogiem. Myślę, że przez niego denerwuję się jeszcze bardziej[/QUOTE]
Magda, a Ty masz juz Malucha? Ja mam 30 lat i dokladnie tak jak piszesz nie mozemy nakrecac sie i przejmowac bo to niczego nie zmieni..

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W Holandii srednia wieku pierworodek do 34 lata. Ja z moimi 27 latami na karku uwazana jestem za dzieciucha co ma sie jeszcze bawic a nie zakladac rodzine[emoji14]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,9kg ---> 52kg
juz - 2,9kg [emoji123]
do celu jeszcze 11,9kg [emoji33]
Czyli mam jeszcze 4 lata zeby pasować do sredniej w Holandii:) i tego bede siw trzymac ;))) jak jakas wscibska ciotka zapyta kiedy zamierzam zajsc w ciaze to tak jej odpowiem;)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Mogę spytać ile masz lat? Pewnie gdzieś pisałaś, ale ja nie zdążyłam przeczytac wszystkiego i spamiętać od wczoraj :) Ja mam 36 i ten czas jest moim największym wrogiem. Myślę, że przez niego denerwuję się jeszcze bardziej
Magda, a Ty masz juz Malucha? Ja mam 30 lat i dokladnie tak jak piszesz nie mozemy nakrecac sie i przejmowac bo to niczego nie zmieni..

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Tak , mam 9 letnią córkę.

Dziewczyny prawda jest taka ze prędzej czy pózniej doczekacie sie malucha. Z tego co widzę duzo z Was jest na testach owu. Ja byłam juz duzo duzo dalej. Po cyklach na clo po histeroskopii laparoskopii hsg i 3 inseminacjach o krok przed in vitro. Udało sie. Wiec zawsze musicie myślec o tym ze jak nie wychodzi naturalnie to jest masa leków zabiegów które Wam w tym pomogą. Nam niby szans wielkich nie dawali. Jak robiliśmy badania m to kiepskie miał ledwo do IUI. Nagle zaszłam w ciąże z córka urodziłam zdrowa duzo dziewczynkę. Teraz znowu jestem w ciąży. Ja myśle ze życie jest bardzo przewrotne czasami nas stopuje kiedy chcielibyśmy nabrać rozpędu albo czerpać całymi garściami i trzeba sie z tym pogodzić choć wiem jakie to cholerne trudne wszędzie nagle brzuchy wózki znajomi sie dzieła dobra nowiną. Przerabiałam to wszystko ale z perspektywy czasu widzę ze nigdy nie wolno wątpić bo życie nas zaskakuje w najmniej spodziewanym momencie. :)

reklama
u mnie beta 35zł. Robiłam wczoraj i powtarzam drugi raz jutro. Wkurzające jest że muszę czekać z wynikami i do końca nie wiem do kiedy. Ale cóż to tylko NFZ i w dodatku nie mają labo na miejscu więc wysyłają....

abonament mam w Luxmedzie, ale tu beta kosztuje uwaga: 65zł bez skierowania od gina, 0zł ze skierowaniem:/ a do gina mega kolejki...więc poszłam na NFZ...

Do góry