reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[QUOTE="NeSSi, post: 14234882, member: 57759"
Mnie też czasami dopadają czarne myśli - zwłaszcza, że urodziny tuż-tuż ...latka lecą. Ale dołowanie - nie jest i nie będzie lekarstwem na to z czym się mierzymy.
Mogę spytać ile masz lat? Pewnie gdzieś pisałaś, ale ja nie zdążyłam przeczytac wszystkiego i spamiętać od wczoraj :) Ja mam 36 i ten czas jest moim największym wrogiem. Myślę, że przez niego denerwuję się jeszcze bardziej[/QUOTE]
Magda, a Ty masz juz Malucha? Ja mam 30 lat i dokladnie tak jak piszesz nie mozemy nakrecac sie i przejmowac bo to niczego nie zmieni..

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W Holandii srednia wieku pierworodek do 34 lata. Ja z moimi 27 latami na karku uwazana jestem za dzieciucha co ma sie jeszcze bawic a nie zakladac rodzine[emoji14]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,9kg ---> 52kg
juz - 2,9kg [emoji123]
do celu jeszcze 11,9kg [emoji33]
Czyli mam jeszcze 4 lata zeby pasować do sredniej w Holandii:) i tego bede siw trzymac ;))) jak jakas wscibska ciotka zapyta kiedy zamierzam zajsc w ciaze to tak jej odpowiem;)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Mogę spytać ile masz lat? Pewnie gdzieś pisałaś, ale ja nie zdążyłam przeczytac wszystkiego i spamiętać od wczoraj :) Ja mam 36 i ten czas jest moim największym wrogiem. Myślę, że przez niego denerwuję się jeszcze bardziej
Magda, a Ty masz juz Malucha? Ja mam 30 lat i dokladnie tak jak piszesz nie mozemy nakrecac sie i przejmowac bo to niczego nie zmieni..

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Tak , mam 9 letnią córkę.

Dziewczyny prawda jest taka ze prędzej czy pózniej doczekacie sie malucha. Z tego co widzę duzo z Was jest na testach owu. Ja byłam juz duzo duzo dalej. Po cyklach na clo po histeroskopii laparoskopii hsg i 3 inseminacjach o krok przed in vitro. Udało sie. Wiec zawsze musicie myślec o tym ze jak nie wychodzi naturalnie to jest masa leków zabiegów które Wam w tym pomogą. Nam niby szans wielkich nie dawali. Jak robiliśmy badania m to kiepskie miał ledwo do IUI. Nagle zaszłam w ciąże z córka urodziłam zdrowa duzo dziewczynkę. Teraz znowu jestem w ciąży. Ja myśle ze życie jest bardzo przewrotne czasami nas stopuje kiedy chcielibyśmy nabrać rozpędu albo czerpać całymi garściami i trzeba sie z tym pogodzić choć wiem jakie to cholerne trudne wszędzie nagle brzuchy wózki znajomi sie dzieła dobra nowiną. Przerabiałam to wszystko ale z perspektywy czasu widzę ze nigdy nie wolno wątpić bo życie nas zaskakuje w najmniej spodziewanym momencie. :)

reklama
u mnie beta 35zł. Robiłam wczoraj i powtarzam drugi raz jutro. Wkurzające jest że muszę czekać z wynikami i do końca nie wiem do kiedy. Ale cóż to tylko NFZ i w dodatku nie mają labo na miejscu więc wysyłają....

abonament mam w Luxmedzie, ale tu beta kosztuje uwaga: 65zł bez skierowania od gina, 0zł ze skierowaniem:/ a do gina mega kolejki...więc poszłam na NFZ...

Do góry