reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Siwa, absolutnie nie chcę Ci odbierać twojej fuchy, ale jako że ciekawa jestem jak wyglada aktualna tabelka to odszukałam ostatnią jaką znalazłam i od razu zapytam kogo zaktualizować :)
Kogo nie ma, kto ma nieaktualne dane, kto jest w poczekalni a powinien w tabelce aktywnych fajterek, albo odwrotnie, piszcie, zaktualizuję w miarę mozliwosci :)

NeSSi - 34 - Zosia - ?
Karola.2 - 24 - Karolina - 14cs - 07.08
siwa84 - 32 - Ola - 3cs - 18.08
Spark - 26 - Lena - 28cs - 18.08
Dariana - 29 - Adriana - 16cs - 20.08
dżoł - 29 - Asia - 1cs - 21.08
agnesis - 28 - Agnieszka - 4cs - 26.08
Victoria30 - 30 - Victoria - 4cs - 28.08
CzarnaPerła - 25 - Asia - 17cs - 26.08
Samotnaja - 28 - Ania - 4cs - ?
Kolekcjonerka - 35 - Oliwia - 3cs - ?
Mamuniol - 31 - Marta - 8cs - ?
Bertha - 34 - Beata - 11cs - 2.09
Megan22 - 22 - Magda - 5cs - ?
Kacha10 - 34 - ?

Udało się !! Są II kreseczki !

Nick: Termin porodu
Oleczka920: ♡ Listopad 2016
Luxuorius: ♡ 26 Grudzien 2016
Renia83: ♡ 15 styczeń 2017
Kruczyca: ♡ styczeń 2017
Maciur-ka: ♡ 1-3 Luty 2017
Anna 25: ♡ 9 luty 2017
Elenna: ♡ 20 Luty 2017
Eveee: ♡ Marzec 2017
Mydestiny: ♡ Marzec 2017
KulkaMM: ♡ Marzec 2017
Inga90: ♡ Marzec 2017
Kolekcjonerka: ♡ ??

Poczekalnia:
Katkatarinka-26-Kasia-3-26/06
89katia
Magoo-40- -14- 26/04
Anulka_p- 30- Ania - 1-18.09
Ann89
Paraplu
Fabimama
Caltha
Izabela90
MotylkowaOna-30-Malwina-1-8.07
Gabiś - 34 - Gabi - 2 - 9/07
Agatix-23- Agata- 1- 17/07
Skaba- 35 - Iza - 19- 19/07
Kotek87
Nevka
Paulusiaa951 - 23 - Paulina - 10cs -
Ja tez jestem nowa lat 29 1cs ter @ 11.08

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Viki ja na córkę czekałam 3 lata mam Pcos musiałam sie podleczyć i siebudalo. Teraz w styczniu zaszłam w 4 cyklu niestety poroniłam w marcu miałam biochemię i w czerwcu miałam ostatnia miesiączkę.
Głowa do gory jak uda sie Tobie zajść z pierwszym to potem juz troche głowa jest spokojniejsza. Moze siw udaje sie super szybko ale nie ma juz tej presji i tego myślenia bo maluch duzo czasu wypełnia.
Będę nieustannie trzymać kciuki za Ciebie ! Głowa do gory !
A masz zdiagnozowany jakis problem czy po prostu nie możecie zajść ??
Poki co to Pani ginekolog powiedziała ze mamy starac sie naturalnie, przyjdzie czas na badania, tabletki itp. Staramy sie w sumie 4 cykl ale nigdy się nie zabezpieczalismy a jestesmy juz 4 lata razem. Na razie zrobilam prolaktyne i po obciazeniu mialam za wysoka 15 razy. Dostalam tabletki. A tak to wydaje sie byc wszystko w porządku. Jeszcze troszke i bede robic monitoring czy na pewno z owulacja wszystko oki. Dziekuje za slowa pocieszenia, Kochama Jestes:*
do mnie juz nie bo ja dochodzaca ciezarowka hihi

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Może tu trochę wyrazniejsze i co wy na to dziewczyny ?? Jutro zrobię 3 test dla pewności hihi
Ales sie nabyla na staraczkach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Nie powiem zeby nie podobal mi sie taki staz na tym forum [emoji23] "czesc, jestem taka i taka, zaczelismy sie wlasnie starac i za 3min bede miec wyniki sikanca...(3 min pozniej) oooo 2 kreski!" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,9kg ---> 52kg
juz - 2,9kg [emoji123]
do celu jeszcze 11,9kg [emoji33]

A widzisz już dawno chciałam się zapisać na forum ale zawsze coś hihi jeszcze się nie nakrecam po ostatnim poronieniu jestem ostrozna z radością no ale nadzieja jest

Poki co to Pani ginekolog powiedziała ze mamy starac sie naturalnie, przyjdzie czas na badania, tabletki itp. Staramy sie w sumie 4 cykl ale nigdy się nie zabezpieczalismy a jestesmy juz 4 lata razem. Na razie zrobilam prolaktyne i po obciazeniu mialam za wysoka 15 razy. Dostalam tabletki. A tak to wydaje sie byc wszystko w porządku. Jeszcze troszke i bede robic monitoring czy na pewno z owulacja wszystko oki. Dziekuje za slowa pocieszenia, Kochama Jestes:*

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
W Holandii srednia wieku pierworodek do 34 lata. Ja z moimi 27 latami na karku uwazana jestem za dzieciucha co ma sie jeszcze bawic a nie zakladac rodzine[emoji14]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,9kg ---> 52kg
juz - 2,9kg [emoji123]
do celu jeszcze 11,9kg [emoji33]

reklama
Do góry