Ale mnie boli w krzyzu juz trzeci dzień tak mam ale ze test negatyw.Mnie plecy bola od ponad tygodnia..a poki co początek 5 tygodnia.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mnie boli w krzyzu juz trzeci dzień tak mam ale ze test negatyw.Mnie plecy bola od ponad tygodnia..a poki co początek 5 tygodnia.
Ja mam @ regularnie co 28 dni wiec może za wczesnie.A ktory masz dzien cyklu moze za szybko? Ja przy 28 dniowych robiłam w 31.
Spróbuj zrobić test jeszcze w czwartekWitam jestem nowa mam dwójkę dzieci i zaczęliśmy się starać o trzecie i mam pytanie czy któraś miała ból w plecach i ból piersi na tak wczesnym etapie ciąży bo pierwszy raz tak mam a test z wczoraj wyszedł negatywnie a @ ma przyjść jutro albo w czwartek?
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam nadzieję że zalapie się na kwietniowkiZobaczcie jaka fajna jest tendencja wzrostowa
listopad, grudzień po jednej fasolce
styczeń dwie fasolki
luty trzy fasolki
marzec cztery fasolki
teraz na kwiecień musi być 5, kto się pisze bo ja się już nie załapię
Tak mam zamiar zrobić ale dziwne ze brzucha wogole nie czuje nic nie kuje bo poprzednio kulo w podbrzuszu a teraz tylko jak kładę się spać trochę ciągnie.
Ja uwazam ze to wynik pozytywnyTo chyba moje urojenia bo ten cień to ledwo widoczny test robiony wczoraj w południe