reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dżoł , gratulacje:* :) piękna kreseczka:p teraz to juz nie wiem czy wytrzymam z testowaniem do 8 lipca :D tez chce taka kreske zobaczyc jak najszybciej ;p

reklama
Cześć dziewczynki:) u nas chyba się nie udało bo robiłam pre-test i negatyw. Boli brzuch jak na okres,@ ma być w czwartek, a dziś u nas na dachu pojawił się bociek ;)
Nie w tym miesiącu to może w następnym ;)
pozdrawiam

Cześć dziewczynki:) u nas chyba się nie udało bo robiłam pre-test i negatyw. Boli brzuch jak na okres,@ ma być w czwartek, a dziś u nas na dachu pojawił się bociek ;)
pozdrawiam

Tez zrobilam( w dniu spodziewanej @) pre test i prawie nic nie bylo widac.wstawilam zdjecie i dziewczyny nic nie widzialy. Ponoc to badziew, ktos polecil mi bobo test, zrobilam dzisiaj no i jak widac na zal. obrazku [emoji6] takze kup bobo i jutro proboj jeszcze raz.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Tez zrobilam( w dniu spodziewanej @) pre test i prawie nic nie bylo widac.wstawilam zdjecie i dziewczyny nic nie widzialy. Ponoc to badziew, ktos polecil mi bobo test, zrobilam dzisiaj no i jak widac na zal. obrazku [emoji6] takze kup bobo i jutro proboj jeszcze raz.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zrobię jak nie dostane @. od jutra zaczynam maraton 5 dni pracy na 6 więc raczej nie będę mieć czasu zrobić. Ale się postaram, siostra jak mi powiedziała,że był bocian na dachu to się się śmałyśmy,że ja w ciąży. hehe

pozdrawiam

Takie bóle tyle dni przed @ to moze oznacza wlasnie zagnieżdżanie :)

Mnie dzisiaj kilka razy mocno zakłuł lewy jajnik (z niego była owu).. Robię sobie nadzieje ze moze cos tam sie zagnieżdża ;)

Takie bóle tyle dni przed @ to moze oznacza wlasnie zagnieżdżanie :)

Mnie dzisiaj kilka razy mocno zakłuł lewy jajnik (z niego była owu).. Robię sobie nadzieje ze moze cos tam sie zagnieżdża ;)
Uwierz mi,że mam nadzieje,że nie przyjdzie ta cholera. Z chłopakiem chcemy już dziecko, drugi cykl się staramy, a raczej w tym cyklu bardziej niż w tamtym. Ale brzuch boli jak na @ tak samo. Po owulacji pobolewały jajniki.

Myśle ze jak masz termin spodziewanej @ na czwartek to dzisiaj na testowanie moglo byc za wczesnie :) mojej cioci tez tyle dni wczesniej test pokazywal negatyw i poradzilam jej zeby zrobila nastepny dopiero w dniu spodziewanej @ albo pare dni pozniej :p jakos wytrzymala te pare dni a dzisiaj jest mamą dwoch rocznych blizniaczek:p ja okres mam miec w piątek ,wiec jeszcze te 4 dni chce poczekac ale zobaczymy :D

reklama
Dzol, gratulacje :)
Gosia, ja mam termin na srode ale czekam do czwartku w sumie to nawet testu zadnego nie mam.
Tak jak w zeszlym tygodniu czulam jakies dziwne objawy, klocie jajnia i bole brzucha tak teraz oprocz cyckow nic nie boli, no jeszcze ucho, bo mam zapalenie, ale to raczej nie objaw ciazy.
a w ogole Znacie jakies domowe sposoby na zapalenie ucha ? jutro mam zamiar pojsc do laryngologa bo az becze z bolu

Do góry