reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny :) tak jak pisalam wczesniej , nie udzielalam sie zbytnio na forum bo ten cykl potraktowalam totalnie na luzie ;p iii teraz wchodze i szok , tyle stron zapisanych ze nie wiem kiedy to ogarne :D komus sie udało zajść w tym czasie ? Ja dzisiaj dojechalam do przepięknej Czarnogóry a za 6 dni bede robic test :) pamietam ze ktos tez ma miec okres (oby go nie bylo) w tym czasie :) ahh mam nadzieje ze tutaj chociaz szybko mi zleci ten czas oczekiwania ;p oczywiscie spakowalam i "bagaż" na @ jak i test[emoji14]tylko teraz sie zastanawiam czy moze zatestowac 2-3 dni wczesniej przed spodziewana @ ktora wypada na 8 lipca ;p cykle mam ostatnio ciagle 29 dniowe i niby zawsze wyliczało mi owulacje 16 dc a wydaje mi sie ze owulacje mialam 14/15 dc ;p pozdrawiam was i buziaczki :)
Udanego urlopu! Za rok wybieramy się do Czarnogóry. Podobno jest tak przepięknie. :-) Trzymam kciuki za test! :-)

reklama
ile napisane... gratulacje wszystkim z podwójną kreską :)
ja się chyba muszę pożegnać z grupą i wrócę na staraczki 2018.
Propozycję pracy dostałam, a że lat 30 mam i nigdy nie pracowałam (zachciało się doktoratu), to chyba nierozsądnie byłoby odmówić. Zwłaszcza, że nie wiem po roku starań, kiedy przyjdzie. Jestem rozdarta bardzo- bo chciałam małą różnicę wieku i już jest lipa a tu się jeszcze powiększy. A z drugiej strony żyjemy na styk a ja mam zerowe doświadczenie na rynku pracy - jakiejkolwiek. I gdyby to nie była praca w szkole i przez przyjaciółkę mamy to bym pracowała i starała się nadal :/ Lipa. W życiu to sobie nic nie można zaplanować.

ile napisane... gratulacje wszystkim z podwójną kreską :)
ja się chyba muszę pożegnać z grupą i wrócę na staraczki 2018.
Propozycję pracy dostałam, a że lat 30 mam i nigdy nie pracowałam (zachciało się doktoratu), to chyba nierozsądnie byłoby odmówić. Zwłaszcza, że nie wiem po roku starań, kiedy przyjdzie. Jestem rozdarta bardzo- bo chciałam małą różnicę wieku i już jest lipa a tu się jeszcze powiększy. A z drugiej strony żyjemy na styk a ja mam zerowe doświadczenie na rynku pracy - jakiejkolwiek. I gdyby to nie była praca w szkole i przez przyjaciółkę mamy to bym pracowała i starała się nadal :/ Lipa. W życiu to sobie nic nie można zaplanować.
Czasem życie bywa przewrotne... coś o tym wiem... ja zawsze chciałam mieć dzieci z niedużą różnicą wieku, ale mąż długo nie chciał i tak wyszło... Z pracą też miałam rozterki, ale jednak wszystko się samo ułożyło. :-)

Hej dziewczyny :) tak jak pisalam wczesniej , nie udzielalam sie zbytnio na forum bo ten cykl potraktowalam totalnie na luzie ;p iii teraz wchodze i szok , tyle stron zapisanych ze nie wiem kiedy to ogarne :D komus sie udało zajść w tym czasie ? Ja dzisiaj dojechalam do przepięknej Czarnogóry a za 6 dni bede robic test :) pamietam ze ktos tez ma miec okres (oby go nie bylo) w tym czasie :) ahh mam nadzieje ze tutaj chociaz szybko mi zleci ten czas oczekiwania ;p oczywiscie spakowalam i "bagaż" na @ jak i test :p tylko teraz sie zastanawiam czy moze zatestowac 2-3 dni wczesniej przed spodziewana @ ktora wypada na 8 lipca ;p cykle mam ostatnio ciagle 29 dniowe i niby zawsze wyliczało mi owulacje 16 dc a wydaje mi sie ze owulacje mialam 14/15 dc ;p pozdrawiam was i buziaczki :)

Hej! Ja mam termin @ na 9.07! Ja oczywiście bede szybciej testowała :) 9.07 wyjeżdżamy na wakacje nad polskie morze, wiec tez chcialabym wczesniej wiedzieć jesli będzie ciąża, zeby załatwić leki na wyjazd. Kciuki Megan!! :)

Oo no to mam nadzieje że ten lipiec bedzie dla nas szczęśliwy ;) dzieki za kciuki i wzajemnie ;P bedziemy w kontakcie ;)

Caltha - miałam troszke podobny dylemat, czy praca w zawodzie od stycznia żeby w koncu miec umowe o prace czy dalej pracowac jako opiekunka dziecięca i starac sie o dzidzie i zostawic to na przyszlosc , bo wiadmo jakbym miala zaczac taka prace to nie moglabym od razu zajsc w ciąże . Takze zostalo na tym ze zajmuje sie dalej malym brzdącem i zobaczymy jak to dalej bedzie :) ale powiem ci ze mam brata 7 lat mlodszego i moi rodzice zawsze powtarzali ze chcieli mniejsza roznice ale ciesza sie ze jest jak jest :p bo bylam bardzo pomocną i opiekuncza starsza siostra :p teraz ja mam 22 lata , brat 15 a rodzice ze mlodzi to maja luz i moga" szalec " :) Ale zobaczysz , wszystko sie dobrze ułozy , co ma byc to bedzie :p

1467526189-1f1lsi.jpeg
32 dc ( bobo test)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Krecha jak ta lala!! Gratulacje!!!

Gabis, co u ciebie?

reklama
Do góry