reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny :) tak jak pisalam wczesniej , nie udzielalam sie zbytnio na forum bo ten cykl potraktowalam totalnie na luzie ;p iii teraz wchodze i szok , tyle stron zapisanych ze nie wiem kiedy to ogarne :D komus sie udało zajść w tym czasie ? Ja dzisiaj dojechalam do przepięknej Czarnogóry a za 6 dni bede robic test :) pamietam ze ktos tez ma miec okres (oby go nie bylo) w tym czasie :) ahh mam nadzieje ze tutaj chociaz szybko mi zleci ten czas oczekiwania ;p oczywiscie spakowalam i "bagaż" na @ jak i test[emoji14]tylko teraz sie zastanawiam czy moze zatestowac 2-3 dni wczesniej przed spodziewana @ ktora wypada na 8 lipca ;p cykle mam ostatnio ciagle 29 dniowe i niby zawsze wyliczało mi owulacje 16 dc a wydaje mi sie ze owulacje mialam 14/15 dc ;p pozdrawiam was i buziaczki :)
Udanego urlopu! Za rok wybieramy się do Czarnogóry. Podobno jest tak przepięknie. :-) Trzymam kciuki za test! :-)

reklama
ile napisane... gratulacje wszystkim z podwójną kreską :)
ja się chyba muszę pożegnać z grupą i wrócę na staraczki 2018.
Propozycję pracy dostałam, a że lat 30 mam i nigdy nie pracowałam (zachciało się doktoratu), to chyba nierozsądnie byłoby odmówić. Zwłaszcza, że nie wiem po roku starań, kiedy przyjdzie. Jestem rozdarta bardzo- bo chciałam małą różnicę wieku i już jest lipa a tu się jeszcze powiększy. A z drugiej strony żyjemy na styk a ja mam zerowe doświadczenie na rynku pracy - jakiejkolwiek. I gdyby to nie była praca w szkole i przez przyjaciółkę mamy to bym pracowała i starała się nadal :/ Lipa. W życiu to sobie nic nie można zaplanować.

ile napisane... gratulacje wszystkim z podwójną kreską :)
ja się chyba muszę pożegnać z grupą i wrócę na staraczki 2018.
Propozycję pracy dostałam, a że lat 30 mam i nigdy nie pracowałam (zachciało się doktoratu), to chyba nierozsądnie byłoby odmówić. Zwłaszcza, że nie wiem po roku starań, kiedy przyjdzie. Jestem rozdarta bardzo- bo chciałam małą różnicę wieku i już jest lipa a tu się jeszcze powiększy. A z drugiej strony żyjemy na styk a ja mam zerowe doświadczenie na rynku pracy - jakiejkolwiek. I gdyby to nie była praca w szkole i przez przyjaciółkę mamy to bym pracowała i starała się nadal :/ Lipa. W życiu to sobie nic nie można zaplanować.
Czasem życie bywa przewrotne... coś o tym wiem... ja zawsze chciałam mieć dzieci z niedużą różnicą wieku, ale mąż długo nie chciał i tak wyszło... Z pracą też miałam rozterki, ale jednak wszystko się samo ułożyło. :-)

Hej dziewczyny :) tak jak pisalam wczesniej , nie udzielalam sie zbytnio na forum bo ten cykl potraktowalam totalnie na luzie ;p iii teraz wchodze i szok , tyle stron zapisanych ze nie wiem kiedy to ogarne :D komus sie udało zajść w tym czasie ? Ja dzisiaj dojechalam do przepięknej Czarnogóry a za 6 dni bede robic test :) pamietam ze ktos tez ma miec okres (oby go nie bylo) w tym czasie :) ahh mam nadzieje ze tutaj chociaz szybko mi zleci ten czas oczekiwania ;p oczywiscie spakowalam i "bagaż" na @ jak i test :p tylko teraz sie zastanawiam czy moze zatestowac 2-3 dni wczesniej przed spodziewana @ ktora wypada na 8 lipca ;p cykle mam ostatnio ciagle 29 dniowe i niby zawsze wyliczało mi owulacje 16 dc a wydaje mi sie ze owulacje mialam 14/15 dc ;p pozdrawiam was i buziaczki :)

Hej! Ja mam termin @ na 9.07! Ja oczywiście bede szybciej testowała :) 9.07 wyjeżdżamy na wakacje nad polskie morze, wiec tez chcialabym wczesniej wiedzieć jesli będzie ciąża, zeby załatwić leki na wyjazd. Kciuki Megan!! :)

Oo no to mam nadzieje że ten lipiec bedzie dla nas szczęśliwy ;) dzieki za kciuki i wzajemnie ;P bedziemy w kontakcie ;)

Caltha - miałam troszke podobny dylemat, czy praca w zawodzie od stycznia żeby w koncu miec umowe o prace czy dalej pracowac jako opiekunka dziecięca i starac sie o dzidzie i zostawic to na przyszlosc , bo wiadmo jakbym miala zaczac taka prace to nie moglabym od razu zajsc w ciąże . Takze zostalo na tym ze zajmuje sie dalej malym brzdącem i zobaczymy jak to dalej bedzie :) ale powiem ci ze mam brata 7 lat mlodszego i moi rodzice zawsze powtarzali ze chcieli mniejsza roznice ale ciesza sie ze jest jak jest :p bo bylam bardzo pomocną i opiekuncza starsza siostra :p teraz ja mam 22 lata , brat 15 a rodzice ze mlodzi to maja luz i moga" szalec " :) Ale zobaczysz , wszystko sie dobrze ułozy , co ma byc to bedzie :p

1467526189-1f1lsi.jpeg
32 dc ( bobo test)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Krecha jak ta lala!! Gratulacje!!!

Gabis, co u ciebie?

reklama
Do góry