Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczynki u nas chyba się nie udało bo robiłam pre-test i negatyw. Boli brzuch jak na okres,@ ma być w czwartek, a dziś u nas na dachu pojawił się bociek
Nie w tym miesiącu to może w następnym
pozdrawiam
Ja zrobię jak nie dostane @. od jutra zaczynam maraton 5 dni pracy na 6 więc raczej nie będę mieć czasu zrobić. Ale się postaram, siostra jak mi powiedziała,że był bocian na dachu to się się śmałyśmy,że ja w ciąży. heheTez zrobilam( w dniu spodziewanej @) pre test i prawie nic nie bylo widac.wstawilam zdjecie i dziewczyny nic nie widzialy. Ponoc to badziew, ktos polecil mi bobo test, zrobilam dzisiaj no i jak widac na zal. obrazku [emoji6] takze kup bobo i jutro proboj jeszcze raz.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczynki u nas chyba się nie udało bo robiłam pre-test i negatyw. Boli brzuch jak na okres,@ ma być w czwartek, a dziś u nas na dachu pojawił się bociek
Nie w tym miesiącu to może w następnym
pozdrawiam
Uwierz mi,że mam nadzieje,że nie przyjdzie ta cholera. Z chłopakiem chcemy już dziecko, drugi cykl się staramy, a raczej w tym cyklu bardziej niż w tamtym. Ale brzuch boli jak na @ tak samo. Po owulacji pobolewały jajniki.Takie bóle tyle dni przed @ to moze oznacza wlasnie zagnieżdżanie
Mnie dzisiaj kilka razy mocno zakłuł lewy jajnik (z niego była owu).. Robię sobie nadzieje ze moze cos tam sie zagnieżdża
Dziękuję i również trzymam kciuki, za każdą wspaniałą kobietę która się staraI u mnie również drugi cykl starań ;p także trzymam kciuki za Ciebie