reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dżoł , gratulacje:* :) piękna kreseczka:p teraz to juz nie wiem czy wytrzymam z testowaniem do 8 lipca :D tez chce taka kreske zobaczyc jak najszybciej ;p

reklama
Cześć dziewczynki:) u nas chyba się nie udało bo robiłam pre-test i negatyw. Boli brzuch jak na okres,@ ma być w czwartek, a dziś u nas na dachu pojawił się bociek ;)
Nie w tym miesiącu to może w następnym ;)
pozdrawiam

Cześć dziewczynki:) u nas chyba się nie udało bo robiłam pre-test i negatyw. Boli brzuch jak na okres,@ ma być w czwartek, a dziś u nas na dachu pojawił się bociek ;)
pozdrawiam

Tez zrobilam( w dniu spodziewanej @) pre test i prawie nic nie bylo widac.wstawilam zdjecie i dziewczyny nic nie widzialy. Ponoc to badziew, ktos polecil mi bobo test, zrobilam dzisiaj no i jak widac na zal. obrazku [emoji6] takze kup bobo i jutro proboj jeszcze raz.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Tez zrobilam( w dniu spodziewanej @) pre test i prawie nic nie bylo widac.wstawilam zdjecie i dziewczyny nic nie widzialy. Ponoc to badziew, ktos polecil mi bobo test, zrobilam dzisiaj no i jak widac na zal. obrazku [emoji6] takze kup bobo i jutro proboj jeszcze raz.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zrobię jak nie dostane @. od jutra zaczynam maraton 5 dni pracy na 6 więc raczej nie będę mieć czasu zrobić. Ale się postaram, siostra jak mi powiedziała,że był bocian na dachu to się się śmałyśmy,że ja w ciąży. hehe

pozdrawiam

Takie bóle tyle dni przed @ to moze oznacza wlasnie zagnieżdżanie :)

Mnie dzisiaj kilka razy mocno zakłuł lewy jajnik (z niego była owu).. Robię sobie nadzieje ze moze cos tam sie zagnieżdża ;)

Takie bóle tyle dni przed @ to moze oznacza wlasnie zagnieżdżanie :)

Mnie dzisiaj kilka razy mocno zakłuł lewy jajnik (z niego była owu).. Robię sobie nadzieje ze moze cos tam sie zagnieżdża ;)
Uwierz mi,że mam nadzieje,że nie przyjdzie ta cholera. Z chłopakiem chcemy już dziecko, drugi cykl się staramy, a raczej w tym cyklu bardziej niż w tamtym. Ale brzuch boli jak na @ tak samo. Po owulacji pobolewały jajniki.

Myśle ze jak masz termin spodziewanej @ na czwartek to dzisiaj na testowanie moglo byc za wczesnie :) mojej cioci tez tyle dni wczesniej test pokazywal negatyw i poradzilam jej zeby zrobila nastepny dopiero w dniu spodziewanej @ albo pare dni pozniej :p jakos wytrzymala te pare dni a dzisiaj jest mamą dwoch rocznych blizniaczek:p ja okres mam miec w piątek ,wiec jeszcze te 4 dni chce poczekac ale zobaczymy :D

reklama
Dzol, gratulacje :)
Gosia, ja mam termin na srode ale czekam do czwartku w sumie to nawet testu zadnego nie mam.
Tak jak w zeszlym tygodniu czulam jakies dziwne objawy, klocie jajnia i bole brzucha tak teraz oprocz cyckow nic nie boli, no jeszcze ucho, bo mam zapalenie, ale to raczej nie objaw ciazy.
a w ogole Znacie jakies domowe sposoby na zapalenie ucha ? jutro mam zamiar pojsc do laryngologa bo az becze z bolu

Do góry