reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bry.. Jedna kreseczka, brzusio zaczyna bolec miediaczkowo, wiec dzisiaj zacznie sie nowy cykl.
Elenna niestety nie dołącze do Ciebie na lutowkach, ale moze marzec będzie moj :)

reklama
Ellena - Moje gratulacje!! :happy2::tak:
Bertha - Następny cykl starań przed Tobą:wink: Pomyśl tylk.. jakie to przyjemne jest ;-) ;) Trzymam kciuki, oby kolejne wygibasy starankowe przyniosły efekt:tak::yes:
Megan - Następny cykl, następna nadzieja i mega przyjemność:-D:rofl2: Trzymam kciuki za drugie podejście :tak: no i Czarnogóra mówisz.. ah, zazdraszczam :-p
Spark - Dasz radę, kto jak nie Ty :yes: O 14 kończysz? Byle do południa, potem zleci jak w mordę strzelił ;-) ;):-) :)
Luxuorius - czuję córcię :rofl2:
Kolekcjonerka - a co tam u Ciebie? Kiedy teścik, czy staranka? Który dzień cyklu? Bo jakoś nie doczytałam na jakim jesteś etapie:sorry:;-) ;)

No dziewuszki, ja już po porannej kawce :-p Zaraz będę się doprowadzać do prządku ;-) ;) Młody w przedszkolu, partner w pracy, chata wolna:laugh2:

Bertha , czuje że czerwiec należy do nas i zostaniemy ładnymi marcóweczkami:*
Agniesiak , dziękuje :D z wami wszystko jest łatwiejsze , więc podejscie tez mam inne :D szczerze mówiąc to do pierwszych staran sie nie przyłożylismy ;p myślelismy ze 2 razy starczy i jakos to bedzie :D no coz , teraz "cięzka" praca w tym cyklu ;D rozkoszuj sie wolną chwilą , a ja ze strasznym bólem brzucha ogarniam sie do pracy na siedząco :D milego dnia wszystkim :*

Ellena - Moje gratulacje!! :happy2::tak:
Bertha - Następny cykl starań przed Tobą:wink: Pomyśl tylk.. jakie to przyjemne jest ;-) ;) Trzymam kciuki, oby kolejne wygibasy starankowe przyniosły efekt:tak::yes:
Megan - Następny cykl, następna nadzieja i mega przyjemność:-D:rofl2: Trzymam kciuki za drugie podejście :tak: no i Czarnogóra mówisz.. ah, zazdraszczam :-p
Spark - Dasz radę, kto jak nie Ty :yes: O 14 kończysz? Byle do południa, potem zleci jak w mordę strzelił ;-) ;):-) :)
Luxuorius - czuję córcię :rofl2:
Kolekcjonerka - a co tam u Ciebie? Kiedy teścik, czy staranka? Który dzień cyklu? Bo jakoś nie doczytałam na jakim jesteś etapie:sorry:;-) ;)

No dziewuszki, ja już po porannej kawce :-p Zaraz będę się doprowadzać do prządku ;-) ;) Młody w przedszkolu, partner w pracy, chata wolna:laugh2:
Do 17...:/
A ja u Lux czuję chłopca, i to od razu jak napisała, że jest w ciąży :p
Ale masz fajnie, spokój w domu... :)

Agniesiak , dziękuje :D z wami wszystko jest łatwiejsze , więc podejscie tez mam inne :D szczerze mówiąc to do pierwszych staran sie nie przyłożylismy ;p myślelismy ze 2 razy starczy i jakos to bedzie :D no coz , teraz "cięzka" praca w tym cyklu ;D rozkoszuj sie wolną chwilą , a ja ze strasznym bólem brzucha ogarniam sie do pracy na siedząco :D milego dnia wszystkim :*
Liczę, że będę z Wami na marcowkach, 19 się okaże, już nie mogę się doczekać...:)

Część dziewczyny. Jeśli mi sie uda w tym miesiącu to również będę w marcowkach. Mam nadzieje ze się uda mi i wam.

u nas dwa razy starczylo, dzien po dniu a owu przyszla kilka dni pozniej hihi

Liczę, że będę z Wami na marcowkach, 19 się okaże, już nie mogę się doczekać...:)
Super , będzie raźniej:D bede ciągle trzymac kciuki :D

Część dziewczyny. Jeśli mi sie uda w tym miesiącu to również będę w marcowkach. Mam nadzieje ze się uda mi i wam.
To będzie nasz miesiąc :D buźki :*

u nas dwa razy starczylo, dzien po dniu a owu przyszla kilka dni pozniej hihi
Zazdroszcze :D u mnie bylo w 12 dc i 16 dc no ale niestety :D

reklama
Do góry