Wypada na 23.06 ale mam nadzieję że nie przyjdzie [emoji3]Witaj siwa84. Kiedy następna @?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wypada na 23.06 ale mam nadzieję że nie przyjdzie [emoji3]Witaj siwa84. Kiedy następna @?
Ja rowniez o czulosci 10 zamowilam. Ja nastepna mam 25.06. Teraz akurat mam te dni,mam nadzieje ze teraz sie uda. trzymam kciuki.Wypada na 23.06 ale mam nadzieję że nie przyjdzie [emoji3]
U mnie na 17.06 i też modlę się żeby nie przyszła ;-)Wypada na 23.06 ale mam nadzieję że nie przyjdzie [emoji3]
No to trzymamy kciuki&&& i cierpliwie czekamy.U mnie na 17.06 i też modlę się żeby nie przyszła ;-)
Witamy serdecznieWitam serdecznie dziewczyny. Chciałbym dołączyć do grona staraczek na 2017. Dziewczyny z wątku Starania po straconej ciąży już mnie znają. Pozwólcie że się przedstawię i opowiem moją historię. Na imię mam Ola 32 lata i 6 letniego synka. Mieszkam w De.W grudniu postanowiliśmy z mężem rozpocząć starania o drugiego dzidziusia. W lutym zaskoczyło ale niestety poronilam. Ciąża biochemiczna. W poprzednim cyklu padlam ofiarą strasznej pomyłki. Pomylili mi wyniki bety w laboratorium i mój lekarz zadzwonił do mnie z radosną nowina że jestem w ciąży. Euforia trwała 3 dni. 26 maja dostałam @. Wtedy wyjaśniło się że wynik bety był nie mój. Teraz jestem na etapie starań. Prawdopodobnie wczoraj była owulka ale jeszcze postaramy się dzisiaj dla pewności.
Mam nadzieję że mnie tu przyjmiecie bo bardzo brakuje mi bratnich duszyczek które rozumieją i przeżywają to co ja. Mam nadzieję również że uda nam się wszystkim zostać mamusiami w 2017.
Pozdrawiam [emoji8]
Mdlosci i senność powalaja... Ale daje radę jeszcze tylko 1.5 tygodnia i starsze dzieci jadą na wakacje więc będę mogła do czuć ciążowa na razie ukrywam sie jak tylko mogę dzieci wrócą jak już będę w 12 tygodniu więc będziemy mogli im powiedziećDzięki Fabi a Ty jak się czujesz??
Oby tyle testów było niepotrzebnych!!!! Trzymam kciuki!Ja rowniez o czulosci 10 zamowilam. Ja nastepna mam 25.06. Teraz akurat mam te dni,mam nadzieje ze teraz sie uda. trzymam kciuki.
Iza trzymam kciuki za owocne staranka u Ciebie ;-)No to trzymamy kciuki&&& i cierpliwie czekamy.
Jakie zamowilas? Dzisiaj też chce zamówićNo dziewczyny w tym miesiącu będę ostro testować hehe. Zamowilam 20testow hahaha. Obiecałam sobie ze nici z wcześniejszego testowania ale to jest silniejsze odemnie. W poniedziałek mają już przyjść
Trzymamy kciuki żeby @ nie przyszła...Witam serdecznie dziewczyny. Chciałbym dołączyć do grona staraczek na 2017. Dziewczyny z wątku Starania po straconej ciąży już mnie znają. Pozwólcie że się przedstawię i opowiem moją historię. Na imię mam Ola 32 lata i 6 letniego synka. Mieszkam w De.W grudniu postanowiliśmy z mężem rozpocząć starania o drugiego dzidziusia. W lutym zaskoczyło ale niestety poronilam. Ciąża biochemiczna. W poprzednim cyklu padlam ofiarą strasznej pomyłki. Pomylili mi wyniki bety w laboratorium i mój lekarz zadzwonił do mnie z radosną nowina że jestem w ciąży. Euforia trwała 3 dni. 26 maja dostałam @. Wtedy wyjaśniło się że wynik bety był nie mój. Teraz jestem na etapie starań. Prawdopodobnie wczoraj była owulka ale jeszcze postaramy się dzisiaj dla pewności.
Mam nadzieję że mnie tu przyjmiecie bo bardzo brakuje mi bratnich duszyczek które rozumieją i przeżywają to co ja. Mam nadzieję również że uda nam się wszystkim zostać mamusiami w 2017.
Pozdrawiam [emoji8]
Uu to Fabi odpoczniesz przynajmniej!Witamy serdecznie
Mdlosci i senność powalaja... Ale daje radę jeszcze tylko 1.5 tygodnia i starsze dzieci jadą na wakacje więc będę mogła do czuć ciążowa na razie ukrywam sie jak tylko mogę dzieci wrócą jak już będę w 12 tygodniu więc będziemy mogli im powiedzieć
Oby tyle testów było niepotrzebnych!!!! Trzymam kciuki!