reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry [emoji4]
My dzisiejszy dzień zaczęliśmy nieźle. Zaspalismy [emoji4] kurde chyba wyłączyłam budzik. [emoji3]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Mniam.. Zjadłabym naleśniki ( choć w tamtym tygodniu robiłam). Moja córcia robi bardzo dobre. Może da się jutro wykorzystać [emoji4]

Hehe no spróbuj ja namówić jak takie dobre robi :)
Ja baaardzo rzadko bo chłopak uważa że to deser i na obiad słodyczy nie lubi :p więc czasami jak on ma schaab to ja kluski na parze :p

Ja ten cykl mam mega dziwny ale spodziewałam się tego. Po pierwsze nie wiem w jakiej fazie cyklu jestem a ginka nie kazała mi przyjść na monitoring tylko starać się . Ja nie mogę wyczuć , raz śluzu jest dużo a innym razem straszne suchoty :eek: Tak więc nie wiem co jest grane, a ja jestem bardzo niecierpliwa . Myślę że owulacji jeszcze nie było bo nic mnie nie boli a ja zawsze czułam ją dokładnie , bolało jak nie wiem co. A może teraz po tabletkach coś się zmieni, nie wiem :evil: Cieszę się z wyniku tsh ale przeraża mnie tak duży spadek z 4,5 na 0,5 . Norma jest od 0,27 mogę wpaść w nadczynność. Idę w sobotę do mojej endo. Może zmniejszy teraz mi dawkę. Od kilku dni źle się czuję , kłuje mnie cały czas w piersiach . Może sobie już coś ubzdurałam ale słyszałam że tak może być z tarczycy, więc dobrze że w sobotę mam wizytę. Wczoraj padłam jak przecinek , oczy same mi się zamykały, zmęczona jestem okropnie.
Miłego dnia i miłej pracy dla zapracowanych ;-) ;)

Co do wakacji to wybrałam tylko termin urlopu - 3 tygodnie w sierpniu. Synio i córuś jadą na kolonie ( Mery pierwszy raz... Mamusia będzie płakać). Na pewno na tydzień pojedziemy do teściowej na Mazury. Co do reszty nie wiem. Czekam na wyklarowanie sytuacji w pracy. Zobaczymy.
Kolonie mnie przerazaja[emoji1] kiedy puscilas pierwszy raz samego syna? Ja sie obawiam takich wypadow. Na szczescie moje dzieciaki to jeszcze maluszki i mam toche czasu na oswojenie sie z mysla o ich samodzielnych wyjazdach[emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ten cykl mam mega dziwny ale spodziewałam się tego. Po pierwsze nie wiem w jakiej fazie cyklu jestem a ginka nie kazała mi przyjść na monitoring tylko starać się . Ja nie mogę wyczuć , raz śluzu jest dużo a innym razem straszne suchoty :eek: Tak więc nie wiem co jest grane, a ja jestem bardzo niecierpliwa . Myślę że owulacji jeszcze nie było bo nic mnie nie boli a ja zawsze czułam ją dokładnie , bolało jak nie wiem co. A może teraz po tabletkach coś się zmieni, nie wiem :evil: Cieszę się z wyniku tsh ale przeraża mnie tak duży spadek z 4,5 na 0,5 . Norma jest od 0,27 mogę wpaść w nadczynność. Idę w sobotę do mojej endo. Może zmniejszy teraz mi dawkę. Od kilku dni źle się czuję , kłuje mnie cały czas w piersiach . Może sobie już coś ubzdurałam ale słyszałam że tak może być z tarczycy, więc dobrze że w sobotę mam wizytę. Wczoraj padłam jak przecinek , oczy same mi się zamykały, zmęczona jestem okropnie.
Miłego dnia i miłej pracy dla zapracowanych ;-) ;)
to jest podobnie jak z prl tez jak zaczna leki dzialac to potrafia ja zbic ponizej normy, zapierniczaj do endo, nie ma zartow, bo moze spasc Ci jeszcze nizej

Do góry