Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mniam.. Zjadłabym naleśniki ( choć w tamtym tygodniu robiłam). Moja córcia robi bardzo dobre. Może da się jutro wykorzystać [emoji4]
Kolonie mnie przerazaja[emoji1] kiedy puscilas pierwszy raz samego syna? Ja sie obawiam takich wypadow. Na szczescie moje dzieciaki to jeszcze maluszki i mam toche czasu na oswojenie sie z mysla o ich samodzielnych wyjazdach[emoji1]Co do wakacji to wybrałam tylko termin urlopu - 3 tygodnie w sierpniu. Synio i córuś jadą na kolonie ( Mery pierwszy raz... Mamusia będzie płakać). Na pewno na tydzień pojedziemy do teściowej na Mazury. Co do reszty nie wiem. Czekam na wyklarowanie sytuacji w pracy. Zobaczymy.
to jest podobnie jak z prl tez jak zaczna leki dzialac to potrafia ja zbic ponizej normy, zapierniczaj do endo, nie ma zartow, bo moze spasc Ci jeszcze nizejJa ten cykl mam mega dziwny ale spodziewałam się tego. Po pierwsze nie wiem w jakiej fazie cyklu jestem a ginka nie kazała mi przyjść na monitoring tylko starać się . Ja nie mogę wyczuć , raz śluzu jest dużo a innym razem straszne suchoty Tak więc nie wiem co jest grane, a ja jestem bardzo niecierpliwa . Myślę że owulacji jeszcze nie było bo nic mnie nie boli a ja zawsze czułam ją dokładnie , bolało jak nie wiem co. A może teraz po tabletkach coś się zmieni, nie wiem Cieszę się z wyniku tsh ale przeraża mnie tak duży spadek z 4,5 na 0,5 . Norma jest od 0,27 mogę wpaść w nadczynność. Idę w sobotę do mojej endo. Może zmniejszy teraz mi dawkę. Od kilku dni źle się czuję , kłuje mnie cały czas w piersiach . Może sobie już coś ubzdurałam ale słyszałam że tak może być z tarczycy, więc dobrze że w sobotę mam wizytę. Wczoraj padłam jak przecinek , oczy same mi się zamykały, zmęczona jestem okropnie.
Miłego dnia i miłej pracy dla zapracowanych