reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paramplu... właśnie od tego są wszystkie ochraniacze... może śmiesznie to wygląda ale mamy cały komplet... na kolana nadgarstki i łokcie. Dzięki nim nic mi się nie stało... i kask oczywiście!

U nas ciężko się dostać do ginekologa... a w euro biorą cholernie ciężkie pieniądze polscy ginekolodzy... badanie plus ust nawet do 180 euro...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paramplu... właśnie od tego są wszystkie ochraniacze... może śmiesznie to wygląda ale mamy cały komplet... na kolana nadgarstki i łokcie. Dzięki nim nic mi się nie stało... i kask oczywiście!

U nas ciężko się dostać do ginekologa... a w euro biorą cholernie ciężkie pieniądze polscy ginekolodzy... badanie plus ust nawet do 180 euro...

o matko to kupa kasy!

Akurat ten uraz co ja mialam to powstalby nawet z ochraniaczami :(

Wez, w Holandii to dopiero masakra z dostaniem si do specjalisty. Mam przewlekla chorobe skory, lecze sie od 15 lat, w Holandii zaden rodzinny nie chce dac mi skierowania do dermatologa bo mowia, ze poradza sobie z leczeniem...ta...a ja jestem Wrozka Zebuszka :/ ... Oczekuje sensownego leczenia, majacego rece i nogi, jakichs rad, pomyslo, nowych lekow ... Taaa... Marzenia scietej glowy ... Jesli ja musze mowic lekarzowi jakie leki bierze sie na moja chorobe i on przy mnie sprawdza w internecie co to za lek to co to za leczenie?! [emoji35][emoji35][emoji35] jeszcze mi sterydy na twarz przepisuja co jest absolutnie zabronione [emoji35][emoji35][emoji35] mam wieksza wiedze niz lekarz ktory niby ma mnie leczyc!!! od 3 lat do rodzinnego chodze tylko po recepty a leczenie prowadze u dermatologa w Polsce bo innego rozwiazania nie widze [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wez, w Holandii to dopiero masakra z dostaniem si do specjalisty. Mam przewlekla chorobe skory, lecze sie od 15 lat, w Holandii zaden rodzinny nie chce dac mi skierowania do dermatologa bo mowia, ze poradza sobie z leczeniem...ta...a ja jestem Wrozka Zebuszka :/ ... Oczekuje sensownego leczenia, majacego rece i nogi, jakichs rad, pomyslo, nowych lekow ... Taaa... Marzenia scietej glowy ... Jesli ja musze mowic lekarzowi jakie leki bierze sie na moja chorobe i on przy mnie sprawdza w internecie co to za lek to co to za leczenie?! [emoji35][emoji35][emoji35] jeszcze mi sterydy na twarz przepisuja co jest absolutnie zabronione [emoji35][emoji35][emoji35] mam wieksza wiedze niz lekarz ktory niby ma mnie leczyc!!! od 3 lat do rodzinnego chodze tylko po recepty a leczenie prowadze u dermatologa w Polsce bo innego rozwiazania nie widze [emoji35]

Ja tam doświadczenia w leczeniu zagranicznym nie mam, ale wiem co kuzynka opowiada, ktora mieszka od 10 lat w uk. Diagnozę stawiają przez telefon i na wszystko dają paracetamol...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

i niby taki kraj rozwiniety, masakra jakas

Ja tam doświadczenia w leczeniu zagranicznym nie mam, ale wiem co kuzynka opowiada, ktora mieszka od 10 lat w uk. Diagnozę stawiają przez telefon i na wszystko dają paracetamol...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie....paracetalom na wszystko :/ jak dzwonilam na pogotowie z kolanem to tez mi kazali paracetamol wziac! I to przez telefon, nawet nie widzieli jak to kolano wyglada. Zapytali sie tylko czy mam otwarta rane. Jak powiedzialam, ze nie to paracetamol i w poniedzialek do rodzinnego. A uszkodzilam kolano w piatek wieczorem. [emoji35][emoji35][emoji35]

reklama
Do góry