reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam..... ♡♡♡

Mi się @ kończy ;) dziś szalelismy na rolkach z moim ;) chyba z 10 razy padlam. ;) slonko swieci pieknie jest.

Lux ty się nie zastanawiaj tylko zasowaj do ginekologa... .

Martyska U nigdy nie marzyłam... to nie w moim stylu..

Polecam wam apke do telefonu; mój kalendarzyk. Bardzo fajny i prosty.

Zmykam na chwilę do sprzątania.

Mamuniol skiba yesenja ♡

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Rolki [emoji23] moj K w tamtym roku mnie namowil. Upadlam 1 RAZ, zdarte kolana, zniszczone spodnie a o 3 w nocy dzwonilam na pogotowie bo tak mnie bolalo kolano, ruszyc sie nie moglam, plakalam z bolu. Na szczescie nic nie zlamane i nie zerwane ale tydzien o kulach, dopiero po 2 miesiacach zaczelam normalnie chodzic.
Na sama mysl o rolkach robi mi sie slabo a za dziecka bardzo lubilam rolki. Nie wiem czy sie jeszcze kiedys odwaze. Blokade mam teraz :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rolki [emoji23] moj K w tamtym roku mnie namowil. Upadlam 1 RAZ, zdarte kolana, zniszczone spodnie a o 3 w nocy dzwonilam na pogotowie bo tak mnie bolalo kolano, ruszyc sie nie moglam, plakalam z bolu. Na szczescie nic nie zlamane i nie zerwane ale tydzien o kulach, dopiero po 2 miesiacach zaczelam normalnie chodzic.
Na sama mysl o rolkach robi mi sie slabo a za dziecka bardzo lubilam rolki. Nie wiem czy sie jeszcze kiedys odwaze. Blokade mam teraz :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kocham rolki, kocham!

Hejka! Odliczam minuty do wyjścia z pracy :) Plamie cały czas ale to nawet nie można chyba nazwać plamieniem takie mini plamienie. Dziś mój mąż ma noc ale jutro mu nie odpuszczę :) Idę dziś z M do ortopedy a wieczorem mamy spotkanie w kościele takie przed komunią .
Miłego popoludnia

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka! Odliczam minuty do wyjścia z pracy :) Plamie cały czas ale to nawet nie można chyba nazwać plamieniem takie mini plamienie. Dziś mój mąż ma noc ale jutro mu nie odpuszczę :) Idę dziś z M do ortopedy a wieczorem mamy spotkanie w kościele takie przed komunią .
Miłego popoludnia

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
O ja też już odliczam. Jeszcze trochę ponad 2 h.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam..... ♡♡♡

Mi się @ kończy ;) dziś szalelismy na rolkach z moim ;) chyba z 10 razy padlam. ;) slonko swieci pieknie jest.

Lux ty się nie zastanawiaj tylko zasowaj do ginekologa... .

Martyska U nigdy nie marzyłam... to nie w moim stylu..

Polecam wam apke do telefonu; mój kalendarzyk. Bardzo fajny i prosty.

Zmykam na chwilę do sprzątania.

Mamuniol skiba yesenja ♡

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak potwierdzam mam teraz ta aplikacje mój kalendarzyka i jest super[emoji106]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry