reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja mam dziś 15 dc i jajnik dalej trochę pobolewa więc ten cykl chyba mi się wydłuży tym razem.Może dziś jeszcze podziałamy bo wczoraj była przerwa. Co ma być to będzie.
Martyska ja kiedys mierzyłam temp. ale czasem mnie to wkurzało bo nie wychodziły mi temp. zgodnie z moimi obserwacjami i oczekiwaniami. Owulka jest wtedy gdy temp. spada a potem wzrasta i po tym już do końca cyklu jest na wyższym poziomie niż w fazie przedowulacyjnej. Na monitoringi też kiedyś chodziłam ale tylko 2 razy. Monitoringi (choć kosztują) są lepsze bo człowiek widzi ten pęcherzyk, wie kiedy się starać i mobilizuje do działania.Na chwilę obecną nic z tego nie stosuję tylko obserwację śluzu i czy boli mnie jajnik. Nie chce się nakręcać i stresować bo mi w ciążeniu to nie pomaga. Najlepiej to jeszcze żeby mi wyłączyć myślenie o staraniach i ciążeniu i wtedy byłoby dobrze.
To jeszcze dziś szansa. Jajo jeszcze ileś funkcjonuje. Jak żołnierze się Pospieszalski to może zdążą do celu[emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
lux jeszce do soboty kupa czasu wiec nie powinno bolec jak na @

ja czułam wczoaj takie cmienie w podbrzuszu.
ja chodze teraz na monitoring wiec mam wszystko sprawdzone.
a tak chodziłam co pół roku.
Mierzyłam temp. ale teraz mi sie juz nie chce, za bardzo sie nakręcałam a i tak może byc rózna bo wpływa na nią wiele czynników.

Witam..... ♡♡♡

Mi się @ kończy ;) dziś szalelismy na rolkach z moim ;) chyba z 10 razy padlam. ;) slonko swieci pieknie jest.

Lux ty się nie zastanawiaj tylko zasowaj do ginekologa... .

Martyska U nigdy nie marzyłam... to nie w moim stylu..

Polecam wam apke do telefonu; mój kalendarzyk. Bardzo fajny i prosty.

Zmykam na chwilę do sprzątania.

Mamuniol skiba yesenja ♡

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

lux jeszce do soboty kupa czasu wiec nie powinno bolec jak na @

ja czułam wczoaj takie cmienie w podbrzuszu.
ja chodze teraz na monitoring wiec mam wszystko sprawdzone.
a tak chodziłam co pół roku.
Mierzyłam temp. ale teraz mi sie juz nie chce, za bardzo sie nakręcałam a i tak może byc rózna bo wpływa na nią wiele czynników.
mnie zawsze boli kilka dni przed, ale to nie jest bol okresowy tylko inny

Witam..... ♡♡♡

Mi się @ kończy ;) dziś szalelismy na rolkach z moim ;) chyba z 10 razy padlam. ;) slonko swieci pieknie jest.

Lux ty się nie zastanawiaj tylko zasowaj do ginekologa... .

Martyska U nigdy nie marzyłam... to nie w moim stylu..

Polecam wam apke do telefonu; mój kalendarzyk. Bardzo fajny i prosty.

Zmykam na chwilę do sprzątania.

Mamuniol skiba yesenja ♡

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
no mam nadzieje, ze w maju uda mi sie pojde po @, bo jakos nie licze, ze zajde do tego czasu

reklama
Do góry